Idol

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Go on 19 Gru 2003 09:19

Gina napisał(a):Guy Sebastian (Australia) z pewnością ucieszył się (?) z dwóch butelek polskiej wódki wraz z zaproszeniem na wspólną "balangę".
(...)
po zakończeniu swojego występu nasza piosenkarka podsumowała Kubę bardzo krótko - "Nienawidzę Cię"...

Kocham Kubę W. :shiner:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 20 Gru 2003 06:50

po zakończeniu swojego występu nasza piosenkarka podsumowała Kubę bardzo krótko - "Nienawidzę Cię"...

Trzeba przyznać, że się z nią zgadzam :)

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Od: 09 Lip 2003 06:31

Postprzez Go on 20 Gru 2003 10:07

Przeczytałam sobie w czwartkowym Fakcie dokładniejszą relację z tego i już dawno się tak nie uśmiałam :grin: Ja chcę koszulkę Totenhama :shiner:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Klaudia on 20 Gru 2003 19:50

Trzeba przyznać, że się z nią zgadzam :)

ale trzeba przyznać (noo ok, nie trzeba :grin: ), że Idol 3 dużo stracił bez Kuby. Mnie ani Maleńczuk ani Prokop nie zastąpią pana Wojewódzkiego :shiner:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Gina on 20 Gru 2003 20:10

3 Idol to stracił dużo przez uczestników :grin: (co niektórych)
Ja Kubę lubię, dla mnie wystarczy cotygodniowy talk show - i gina jest happy :grin:

Idol ma dla mnie chyba mniejszą wartość - patrzę już z przyzwyczajenia - i to nie przez skład jury - tylko - co za dużo to niezdrowo - Big Brother 3 też był nudny (chyba, zresztą już nie pamiętam :shiner: )

A co do jury jeszcze - mnie Pokop wystarcza - kocham zboczonych facetów (przez niego zaczęłamna mtv select patrzeć :lmao: ) Taki przemiły, zboczony wielkolud :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Kourin on 30 Gru 2003 00:49

A ja, która Idola nie ogląda, bo jednak wyżej ceni swój czas, zacytuję wam coś, co przed chwilą powiedział spiker w Radiu 94, wyrażając jednocześnie moje osobiste odczucia:

"Szanujący się obywatel Idola nie ogląda."

I atakujcie mnie, ile tylko wlezie - zdania nie zmienię.

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Klaudia on 30 Gru 2003 22:43

no to wyszło na to, że się nie szanuję :rofl:
Idola i tak będę dalej oglądać :grin:

I believe I can fly
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Postprzez Gina on 30 Gru 2003 23:30

ja tes, ja tes, ja tes :woot2: :woot2: :woot2:

bo jednak wyżej ceni swój czas...

ojj Lamuś, pare minut czasu spędzonego na oglądanie programu po którym mądrzejsi nie będziemy, jeszcze nikogo nie zabiło :grin:

Natomiast, szczerze to nie rozumiem tego zdania "szanujacy się obywatel..." ja rozumiem - nie ogladam bo nie lubię, ale od razu ogladam = nie należy mi się szacunek ... no bez przesady. Nie czuje się gorsza tylko dlatego ze sobie lubię na jakiś program popatrzeć :confuse:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Kourin on 31 Gru 2003 05:12

Wyjaśnię:

Słowo "obywatel" zostało użyte przez spikera, ja się o tyle z tym słowem nie zgadzam, o ile słowo "obywatel" kojarzy mi się z propagandą komunistyczną.

A co do Idola...

Dla mnie jest i tak za dużo chamstwa w tym kraju, żebym jeszcze chciała robić sobie z niego rozrywkę.

pare minut czasu spędzonego na oglądanie programu po którym mądrzejsi nie będziemy

"Parę" oznacza pół godziny, co jest masą czasu. A znasz, Ginko, moje złotko, takie powiedzenie, że jak człowiek nie idzie do przodu to się cofa? Nie zmądrzejemy, ale zgłupiejemy. I zchamiejemy.

Amen.

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez NiKKi Rebel on 31 Gru 2003 06:16

Gina napisał(a):ja tes, ja tes, ja tes :woot2: :woot2: :woot2:

jak wszyscy to i ja :woot2: :lmao: .. moze jakis klub nieszanujacych sie ludzi założymy? :lmao: :boogie:

a ja tu w ogóle przyszłam po to, aby krzysia pochwalić ... całkiem ładna ta jego pioseneczka jest ... [przynajmnoej nie spiewa o jajecznicy :lmao: ] ... płyta juz w lutym [albo kwietniu ... niepamietam] .. na pewno kupie ... modle sie tylko żeby nie była w stylu dream theater, tak jak ta piosenka who i am[?], bo ja dt nie lubie :pokoj:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Go on 31 Gru 2003 10:07

Hmmmm... A ja jeszcze Krzyśka nie słyszałam :confuse: Ale płytę też mam zamiar kupić (to już druga w luty, nr. 1 IRA :boogie: )

A Idola 3 w ogóle nie oglądam, ostatnio próbowałam skupić sie na jednym odcinku i jakoś nie wytrzymałam... Ale World Idola widziałam :pokoj: Dyskusje wśród jury były wspaniałe, a co do śpiewających... Norwegia! Wysłaąłbym nawet sms gdybym miała coś na kacie :shiner:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Gina on 31 Gru 2003 18:51

Gośka napisał(a): Ale World Idola widziałam :pokoj: Dyskusje wśród jury były wspaniałe, a co do śpiewających... Norwegia!

Norweg to ten ostatni od U2 czy ten długowłosy (czy jakiś inny :lmao: ) Bo mi się ten od U2 nawet podobał...
i wiecie co, ten amerykanin mnie wkurzył, nie wiedziałam ze w tym programie się wygląd ocenia a nie warunki głosowe... Zresztą on sam piękny nie był i nazwyanie kogoś gumisiem... przegięcie, Kuba się wygłupiał, ale jeżeli kogoś obrażał to przez to jak śpiewa i jak się zachowuje na scenie a nie przez to że wyglada tak czy tak :fork:

A co do Krzysia mi się na maxa ten cover podoba, i teledysk jest fajniusi (no przynajmniej nie tańczą i się nie przebierają :lmao: ) Też chcę płytkę, i też mam nadzieje, ze więcej coverów już nie będzie, bo wszyscy go zjada.. a szkoda, bo facet ma talenta :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Klaudia on 31 Gru 2003 20:37

Krzysiek sie postarał ;) Podoba mi się, a taledysk to już na maxa :grin:
Co do światowego Idola, to te Norweg nie był zły, ale zdziwiłam się jak Kuba powiedział, że mu się podobało ;)
Dla mnie najbardziej godny uwaggi z tej bandy, był pan długowsłosy :horns:

I believe I can fly
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Postprzez sdms on 31 Gru 2003 21:09

Ja tam światowego idola nie oglądałem, bo przegapiłem :grin:

A piosenka Krzysia bardzo fajna :horns:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Go on 01 Sty 2004 07:35

Wczoraj nawet nie wiem jakim cudem trafiłam na piosenkę Krzyśka - świetna i jak mówi Gina, teledysk też fajny :horns:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez sdms on 05 Sty 2004 07:07

No i Idola 3 wygrała ..... (tu wstawić nazwisko tej.... grrrrrr).... tragedia :bad-words: :bad-words: :bad-words:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Gina on 05 Sty 2004 20:28

Wczoraj wieczorem najlepszy był .....

ZALEFFF :horns: :horns: :horns:
16 lutego płytka

PS> Chociaż nie widziałam twarzy, to gitarzysta się milutki wydawał.. :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Comte de la Fere on 05 Sty 2004 20:55

Mnie się Zalewski wcale nie podobał, a ten cover wychodzi mu beznadziejnie. Jak pierwszy raz usłyszałem tą piosenkę to wiedziałem że skądś już to znam (tyle że z milutkim kobiecym głoskiem).

Alicja czy tam Alex komercyjne dziecko Idola może i ma tą piosenkę chwytliwą, ale jej tekst jest banalny. Lałem ze śmiechu jak podleciała do Rocka i zaczęła się tam rzucać w transie, a Rock siedział tylko i patrzył na nią w stylu "o co chodzi". Poza tym ta koszulka z napisem 100% naughty... Tak, już mam w gaciach mokro ze strachu. Wybitnie prezentował się ten jej biały but. :ohmygod:
Chociaż trzeba jej przyznać jedno- że jest wygadana i umie rozmawiać po ludzku.

A najbardziej żal mi Kęsego. Brodka zniknie w tłumie albo jej teledyski będzie można zobaczyć tylko na Polsacie w przerwach reklamowych :ohmygod:

we don't know where it's going, we all know where it's been
Bon Jovi forever
Awatar użytkownika
Comte de la Fere
Wanted Dead Or Alive

Od: 16 Gru 2003 04:22
Miejscowość: Bragelonne

Postprzez Klaudia on 06 Sty 2004 00:40

Ja wiedziałam, że tak będzie :bad-words:
Szkoda mi strasznie, że nie wygrał Kuba, ale on i tak się wybije :shiner:

I believe I can fly
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Postprzez NiKKi Rebel on 07 Sty 2004 04:42

Co do Idola ...
wygrała Brodka, spodziewałam sie tego ... może i ta laseczka ma całkiem dobry głos .. ale patrzeć się na nią nie da ... jak już mówiłam, niech zatrudnią jej człowieka co ją nauczy , a własciwie odczucy robienie takich beznadziejnych min ... :lmao: .. ale jednak to program o śpiewaniu ... i dlatego też uwazam, ze Kuba ma jednak lepszy, albo raczej ładniejszy głos od panny M. ... a, zobaczymy co brodka nagra .. ciekawe o jakim daniu zaśpiewa? :lmao:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne