Klaudia no tak.... fajowa jest ta reklama Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

<chociaz pewnie wszyscy juz widzieli 

NiKKi Rebel napisał(a):A co kolejnej fajnej reklamy .... Reklama mleka Łaciate .... gdzie te krowy stoja na jakiejś lące, nalewając mleko do kartownów ... Nagle produkcja sie zatrzymuje ... brak jedej krowy .... reszte zobaczcie sami<chociaz pewnie wszyscy juz widzieli
>

) z Robbie Williamsem ? Wypaśna jest

nie ma co

Achhh, tak, to jest boskie. A szampon to chyba Herbal Esseces. Słowa malpek stały się ostatnio naczelnym cytatem mojego ojca, zastępując te ze Shreka." A my co? Tylko banany i banany!"

Gina napisał(a):A widział ktoś reklamę samochodu (i gina ignorantka nie wie jakiego) z Robbie Williamsem ? Wypaśna jest
Tyle ze ja ją tylko na Discovery (zwykłym) widuję... nie wiem czy inne staje puszczaja - dla mnie #1 z reklam ostatnio
w każdym razie reklama chwyta maxymalnie za serce, ehh
..

a widzial ktos te reklame samochodu..co to kot chce wejsc przez szyberdach no i spotyka go nemila niespodzianka?albo jak golab chce narabic na ten samochod i takze zle konczy?

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| Jak się zmieniliśmy dzięki BJ? Forum: Ogólna dyskusja Autor: ania_ughr Odp: 18 |
Muzyczna edukacja czyli kto byl wielki i w jaki sposob Forum: Music, Music Autor: Days Odp: 9 |
Wielki powrót :) Forum: Przedstaw Się Autor: Reddie Odp: 18 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości