Ozzy Osbourne (!)

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Postprzez NiKKi Rebel on 17 Gru 2003 02:55

to juzchyba takie polskie szczescie .. najpierw przełozony koncert helloween, potem maidenów, a teraz ozz'a :confuse: .. jakoś wątpie zeby koncert sie odbył, taka intuicja ... ale coz, pocieszmy sie faktem, ze bedzie metalmania [running wild ma grac .. tez w to nie wierze .. ale tym razem połudzic sie mozna :boogie: ]

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Tico on 17 Gru 2003 04:34

running wild ma grac

Co???????????????? Jezzz....skąd to wiesz?? Nikki słonce Ty moje....powiedz że to pewne :D Coś mi się zdaje że trzeba kase zbierać na bilet :P
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez NiKKi Rebel on 17 Gru 2003 04:43

Tico napisał(a):
running wild ma grac

Co???????????????? Jezzz....skąd to wiesz?? Nikki słonce Ty moje....powiedz że to pewne :D Coś mi się zdaje że trzeba kase zbierać na bilet :P

chciałabym powiedziec ze to pewne, ale coz, niestety nie moge :ohmygod: kolezance obiły sie o uszy 3 kapele, ktore MOZE zagraja na Metalmanii: Morbid Angel, Running Wild i Immolation ... MA najprawdopodobnije tam wystapi [tak pisze na rockmetal.pl], a niestety co do dwóch pozostałych nic nie wiadomo ... :confuse: .. ale to nie pierwsza osoba od ktorej o RW słysze :crazy: :mwahaha:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Powróć do Music, Music