Idol

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Gina on 03 Lis 2003 20:19

ale Kuba nie jest juz w jury ;D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez sdms on 03 Lis 2003 23:20

Livin normalnie szok dnia wczorajszego :grin:..... Za tydzień trzeba oglądać :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez NiKKi Rebel on 04 Lis 2003 02:25

brodka ma fajny glos (i fajny tatuaz)

i fajny kolczyk w pepku :wink: :grin:

fajnie zaspiewali:
ten .. bez zęba :wink:
ten co queena spiewał :wink:
i oczyiwscie laska od telefonów :grin:
ten kolo co come as u are spiewał tez fajnie wypadł, nikki jest an tak :grin:

oki odpadl ten od nedznej podrobki teen spirit i dobrze ;)

heh, on powiedział cos tkaiego, ze pierwszy wszedł do programu i pierwszy moze odpaśc .. wykrakał :new-alien: :grin:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Days on 04 Lis 2003 02:45

Brodka.... hm... cos mi sie czuje ze to bedzie polska Christina Aguillera - swietny glos, kiepski gust.... jak mozn abylo sie tak zachowywac spiewajac Light My Fire... zwlaszcza jak sie ma 16 lat... to bolalo... ale glos ma swietny - fakt...

narazie moje typy to Gosia Karpiuk i Pawel od czerwono-czarnych wlosow ;))) Goska jest rewelka :) a Pawel ma taka charyzme, ze az trudno go nie lubic... Kuba Kesy jest dziwny, ale mam sentyment do jego nazwiska ;) no i glos ma niczego sobie... jeszcze Michal(?) Karpacki jest niezly, ale z niego taki troche 2 Makowiecki... reszta dla mnie byla kiepska...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 04 Lis 2003 04:31

Juz tutaj to kiedyś twierdziłam, stwierdzę raz jeszcze - Idol to gówno.

Wczoraj jednakowoż zostałam zmuszona do oglądania urywków koncertu... szło q#$%cy dostać. Spartolić takie posenki w taki sposób... i to jeszcze Nirvanę... no porażka po prostu.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 15 Gru 2003 23:52

'bout Krzysztof ;)

co do obecnego idola - wkurza mnie Leszczu, zaczyna powoli... w jednej sprawie tylko : Kuby. To ze facet podpadl Malenczukowi, bo powiedzial cos o jego zespole nie oznacza od razu ze ma sie utworzyc w jury komicja 'anty'.... [panowie, HELOŁ to jest dziecinne

i jeszcze Brodka w finale... :yawn: dochodze do wniosku ze ona jest brzydka :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez NiKKi Rebel on 16 Gru 2003 03:46

Kuba wczoraj świetnie zaspiewał .... w zyciu bym nie przypuszczała ze Omega sie w takim programie pojawi :pray: [dlatego z radochy smsa na niego wysłałam :mwahaha: ]

dochodze do wniosku ze ona jest brzydka

ta, i nie umie chodzic w spódnicy :lmao: .. co do jej urody .. do ortodonty bym ja wysłała, a potem do jakiegoś człowieka co oduczyłby ją robienia takich wstrętnych min :lmao: :lmao:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez Days on 16 Gru 2003 04:24

akurat wczoraj nie ogladalam bo bylam na koncercie HEYA (wszedzie sie tym chwale!!!). nie mniej ejdnak ogladam juz idola tylko z zprzyzwyczajenia....to juz nie to... I edycja byla najlepsza... oczywiscie do ogloszenia wynikow.... nie mniej jednak teraz to juz jest chlam...

a Roberta jak lubie tak on tez mnie troszke wkurzac zaczyna...

z reszta w sumie nie tylko on....

coraz glupsze tematy wymyslaja... sis mi mowila, ze ostatni koncert byl beznadziejny... sklonna jestem w to uwierzc bez mrugniecia okiem...

a co do Kuby - ta mimoza mnie troche wkurza...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 16 Gru 2003 05:17

taaa, też z przyzwyczajenia juz oglądam, to juz nie to samo co kiedyś :greetings:

Kuba w sumie był mi zawsze obojętny (chociaż w tej edycji to chyba wszyscy sa mi obojętni) ale po wczorajszym koncercie po jego wykonaniu tej "tandetnej, okropnej" etc piosenki 99 Luftbaloon i po tym jak Maleńczuk z Leszczem na niego bezpodstawnie wyjeżdzali, i na kilometr widać było ze robia to tylko dlatego zeby sobie "pojeździć" - polubiłam gościa.
zreszta jak ktoś nie widział niech sobie przeczyta opinie, człowieka który jak dla mnie wczoraj najlepiej zaśpiewał... zreszta nie tylko moim zdaniem :
1) Kuba - Omega - Dziewczyna o perłowych włosach.

Maciek - zszargałeś drugą świętość mojego życia. Jak ty wyglądasz. Mieli kazki, haftowane dzwony, daj sobie spokój kolego.
Marcin - jedno słowo mi się kołacze: zajebiście.
Ela - dobrze, że nie masz tych butów, nie trzeba dawać czadu. Mam truciznę dla Maćka, zaraz mu ją dam.
Robert - nie dałeś rady, po raz kolejny.
Jacek- tu jest dyskusja, jest ekspresja. Świetnie zaśpiewałeś, miałeś pomysł na tę piosenkę.

2)Kuba - Nena - 99 Luftbaloon

Robert - chyba dzisiaj odpadasz. Katastrofalny utwór.
Ela - bardzo mi sie podobało. Twój dobry dzień.
Maciek - nienawidzę czegoś takiego, nie rozśmieszyło mnie to.
Marcin - pokazałeś, że jesteś poza ramami programu i bronisz sie przed włożeniem Cię w jakąś kategorię.
Jacek - z tego się śmiałeś. Była tu ikra i kawior.

no Pan Maciek i Pan Robert z całym szacunkiem dla obu, ale się ośmieszyli po prostu... I tu już nawet nie chodzi o gusta i gusteczka, ale o przeczenie faktom w zywe oczy.. a jury powinno być chyba bezstronne...

Trójka finałowa (na razie) :
Monika 28 %
Paweł 36 %
Kuba 36 %

nieee wiem, na pewno facet a nie ta.... taa osoba która
nie umie chodzic w spódnicy

i powinna isc
do ortodonty

:lmao: :lmao: :lmao: :lmao:

btw . widział ktoś wczoraj Krzycha u Wojewódzkiego ? Tak sobie zaczełam oglądac bo mi się nudziło a tu proszę, jaka suprse.. i to jaka miła :woot2:

a i jeszcze : słyszeliscie o tym międzynarodowym idolu ? i piosenkę ALEX ? i'm still alive ?
bo piosenka nawet nawet - biorąc pod uwagę możliwości twórcze, komercyjnych producentów i poprzednie dokonania Alicji...

A co do międzynarodowego idola to dla mnie kicha... pół świata zna Kelly C...(cos tam), a przynajmniej ta "połowa" która interesuje sie taką muzyką i która mieszka w stanach lub anglii.. a jesli mają głosować widzowie, to ja innego kandydata na zwycięzcę nie widze... no chyba zeby ludzie nie mogli głosowac na osobę ze swojego kraju, ale to chyba nie eurowizja... wymyślają już ludziki... :eek:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez NiKKi Rebel on 16 Gru 2003 20:15

idol zszedł na psy [nie obrazajac psów oczywiscie] ... :confuse:
kuba został zjechany przez macka & roberta, a monika i paweł wychwaleni, mimo iz iz wykonania były na prawce mierne [w porównaniu do tego co np. robili przedtem] .... głupi program :crazy:

słyszeliscie o tym międzynarodowym idolu ? i piosenkę ALEX ? i'm still alive ?

piosenki nie słyszałam [moze to i lepiej] ... ale i tak uważam, ze ala .. yy .. sorki, alex nie ma szans ... nawet ci z niemieckiego idola sa bardziej znani ... :confuse:

btw . widział ktoś wczoraj Krzycha u Wojewódzkiego ? Tak sobie zaczełam oglądac bo mi się nudziło a tu proszę, jaka suprse.. i to jaka miła

o własnie, a co do programu wojewódzkiego ... czy z anją o. był tylko wywiad czy ona tez cos spiewała?

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez Gina on 16 Gru 2003 22:39

NiKKi Rebel napisał(a): ... czy z anją o. był tylko wywiad czy ona tez cos spiewała?

only wywiad... świety tak przy okazji :mwahaha:
o torebce w kształcie trumienki, sextelefonach, zjadaniu kotów etc.

powtórka chyba w czwartek :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez erfea on 16 Gru 2003 22:46

Z tej części nie obajrzałam ani jednego odcinka, czy koncertu! Jakoś po Zalewskim uznałam, że starczy. No ale może się skuszę?!

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Comte de la Fere on 16 Gru 2003 23:00

Jak dla mnie ten program nie wyniesie na szczyt żadnego idola. Może niektórzy będą przez jakiś (krótki) czas popularni, ale jedno jest dla mnie pewne - za grosz w nich charyzmy.

we don't know where it's going, we all know where it's been
Bon Jovi forever
Awatar użytkownika
Comte de la Fere
Wanted Dead Or Alive

Od: 16 Gru 2003 04:22
Miejscowość: Bragelonne

Postprzez Klaudia on 17 Gru 2003 00:58

Ja już od występów w teatrze, mówiłam, że Kuba jest moim faworytem :boogie: KUBA NA IDOLA :boogie:

Co do Alex :mwahaha: Nie umiem jej widzieć, nie umiem jej słyszeć.
A ta piosenka, jak jej tam? I'm still alive? Dla mnie kompletne bagno :shiner:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Days on 17 Gru 2003 02:12

oj co do tzw Alex to moim zdaniem to taka pioseneczka a'la avrilowate sk*er boi tyle ze mala alex nie bardzo sobei radzi z angielskim (ajm stilelajv - co to ma niby znaczyc? bo chyba nie ajm stil alajv). a do tego text na poziomie 10-latki po szybkim kursie inglisza... no bo co oznaczac mial "wciaz zyje chociazbys nie wiem co robil bym plakala"??? bo przeciez mozna zyc i plakac... ba! ktos nawet kiedys powiedzial ze zycie to ciagle pasmo lez i cierpien... wiec ja zapytuje - co ma plakanie do umierania? :confuse:

eh... :confuse: chyba sie nie znam na glebi piosenek i w ogole cos mi sie robi z uszami... :confuse: ale Alex w pieszczochach na przegubach jednej reki i rozoweych bijacych po oczach chustkach na drugiej rece, doprowadza mnie do szewskiej pasji i chyba zaraz zaczne gryzc :bad-words:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 17 Gru 2003 02:18

to że ją na Avril robią, to się zgodzę, to że Elive może to pasji doprowadzxić, też przyznam (mnie doprowadza)

ale ja bym nad głębią tekstów sie nie zastanawiała.... Nie ona jedna, często wokalistki anglojęzyczne nie wiedzą do końca o czym śpiewaja... Alex prezentuje najbardziej komercyjny, łatwy i przyjemny odłam popu... nie wymagałabym wiec od niej zbyt ambitnych tekstów :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 18 Gru 2003 00:38

to że ją na Avril robią, to się zgodzę, to że Elive może to pasji doprowadzxić, też przyznam (mnie doprowadza)

oj tak, podwojne tak !!!

ale ja bym nad głębią tekstów sie nie zastanawiała.... Nie ona jedna, często wokalistki anglojęzyczne nie wiedzą do końca o czym śpiewaja... Alex prezentuje najbardziej komercyjny, łatwy i przyjemny odłam popu... nie wymagałabym wiec od niej zbyt ambitnych tekstów

no tak... patrzac na nia juz nie mozna sie spodziewac ambitnych textow... tyle ze ja czas sluchania malo ambitnych piosenek mam juz za soba iw tym momencie jezeli nawet chce sie odmozdzyc totalnie to wole sobie puscic thrash albo cos czego textu i tak nie uslysze, a przynajnmiej sie odmozdze gitarowa nawalanka, albo tez isc do babci i obejrzec z nia jakas telenwoele argentynska (przy okazji uczac sie przeklinac po hiszpansku...) zamiast sluchac Alex... dlatego wlasnie nie moge powiedziec ze jej piosenka jestw moim odczuciu fajna, czy cos... dla mnie to dno takie samo jak jajecznica i chyba Alex w zyciu nie odrobi u mnie tych tylow... zwlaszcza, ze co jak co ale pozerstwa nienawidze... a jej pozowanie na rockmanke doprowadza mnie do stanu "it's gonna blow!!!"

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 18 Gru 2003 01:39

Ależ Days.. ja sie całkowicie zgadzam, z każdym słowem (w koncu Grupa, musi trzymać się razem :lmao: )
I kurczę.. bo chyba wyszło, ze mi się to Elive podoba :mwahaha:
Ja po prostu uważam, że to cuś jest trochę lepsze od tej pierwszej płyty, znaczy dwóch pierwszych singli, które wydała, bo jak dla mnie one były na poziomie 'przyjaciel od zaraz'... Ale bez przesady, nie nagram sobe tej piosenki, ani się fanką Alex nie stanie :grin: Po prostu 'I;m still alive' znosze jak gdzieś leci i powstrzymujac się od odruchu wymiotnego szukam pilota :lmao: .. być moze to 'magia' angielskiego.. nie wiem :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Gina on 19 Gru 2003 00:03

słyszeliście ? :

Podczas nagrania światowego finału programu "Idol" - polski juror - Kuba Wojewódzki zaszokował wszystkich swoim niekonwencjonalnym zachowaniem i bardzo ostrymi wypowiedziami na temat poszczególnych uczestników!

Jak informują obecni na nagraniu dziennikarze SuperExpressu, Kuba Wojewódzki okazał się być osobą na której skupiła się największa uwaga wszystkich osób zaangażowanych w koncert finałowy. "Tak wyobrażam sobie Jasia Fasolę naśladującego Jima Morrisona", "Uwielbiam tę piosenkę, dlatego wolę nie wypowiadać się na temat twojego występu" to tylko niektóre komentarze polskiego jurora, nie mającego litości dla Willa Younga (zwycięzca brytyjskiej edycji).

Równie niekonwencjonalne jak wypowiedzi, były także prezenty rozdawane przez Kubę. Alexander Klaws (Niemcy) zabierze do domu krawat Samoobrony, zaś Guy Sebastian (Australia) z pewnością ucieszył się (?) z dwóch butelek polskiej wódki wraz z zaproszeniem na wspólną "balangę".

Takie zachowanie wzbudziło rzecz jasna ogromną sensację, nic więc dziwnego, iż najbardziej obleganą uczestniczką programu była Ala Janosz, która odpowiadać musiała na dziesiątki pytań dotyczących głównie zachowania Kuby. Jak można się domyślać, nie było to chyba zbyt przyjemne, gdyż po zakończeniu swojego występu nasza piosenkarka podsumowała Kubę bardzo krótko - "Nienawidzę Cię"...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 19 Gru 2003 03:07

Ależ Days.. ja sie całkowicie zgadzam, z każdym słowem (w koncu Grupa, musi trzymać się razem )
I kurczę.. bo chyba wyszło, ze mi się to Elive podoba

tak cicho podejrzewalam ze tak jest ale wolalam sie upewnic... tzn metoda prowokacji zmusic bys sama powiedziala ze nie jestes fanka Alex :) choc ja w to nigdy nie watpilam :)))))

yyy...
co ja to mialam... wybaczcie - jestem po 10 godzinach na Instytucie i mam dosc....

co do kuby to ja wiedzialam ze tak bedzie - jurorzy z UK musieli byc durni i glusi wpuszczajac Younga do I 10tki i mam nadzieje ze Kuba mu dobitnie da do zrozumienia ze jest beztalenciem niszczacym hymnowa piosenke Jimmiego...

a co do Alex to mam nadzieje ze jej tez dogada... ze nie bedzie zadnej durnej zaleznosci w stylu - rodacy razem tylko Kuba obiektywnie jej powie ze nic dobrego to ona nie zrobila narazie...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne