.. Ma byc, moze pod inna nazwa, a moze pod starą, gdzies w innym miejscu Polski. Moze to i dobrze .. do Zar mam cholernie daleko
To jest za duża impreza, zeby tak po prostu ją zakonczyc ... Z reszta wydaje mi sie ze nawet bez Owsiaka, w Żarach by sie cos odbyło ... Bo jak ktos napisał w ksiedze g. na stronie WOSP, Przystanek to nie tylko jakis tam koncercik ....
A co do odwołania nic na ten temat nie wiem , ale wydaje mi sie , ze była to decyzja nie zależna od Owsiaka pod którą musiał się podpasować...
Co do tej decyzji .. Owsiak w Kreciole mówił, ze to wszystko spowodowane jest tym ciągłym najeżdzaniam i na niego, i na wszystko to, czego sie dotknie ...

), więc właściwie nie mam wyobrażenia co to było - tylko tak ze słyszenia. Ogólnie była to świetna zabawa w miarę bezpieczna. Ogromna impreza-symbol jednocząca duże grono młodych ludzi. WOŚP wspieram od zawsze, a od roku codziennie noszę na szyji 2zł z dziurką... no i ta decyzja trochę mnie rozczarowała. No ale może nie wszystko stracone!