Przystanek Woodstock

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez NiKKi Rebel on 16 Gru 2003 02:59

Całe szczescie definitywnie PW zamkniety nie jest :pray: .. Ma byc, moze pod inna nazwa, a moze pod starą, gdzies w innym miejscu Polski. Moze to i dobrze .. do Zar mam cholernie daleko :shiner: To jest za duża impreza, zeby tak po prostu ją zakonczyc ... Z reszta wydaje mi sie ze nawet bez Owsiaka, w Żarach by sie cos odbyło ... Bo jak ktos napisał w ksiedze g. na stronie WOSP, Przystanek to nie tylko jakis tam koncercik ....

A co do odwołania nic na ten temat nie wiem , ale wydaje mi sie , ze była to decyzja nie zależna od Owsiaka pod którą musiał się podpasować...

Co do tej decyzji .. Owsiak w Kreciole mówił, ze to wszystko spowodowane jest tym ciągłym najeżdzaniam i na niego, i na wszystko to, czego sie dotknie ...

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Days on 16 Gru 2003 04:33

chyba juz to gdzies kiedys pisalam... chyba nawet tutaj... kolezanka z kregow bardziej wtajemniiczonych mowi, ze bedzie, ale gdzie indzej i chyba pod inna nazwa... wiec have no fear :)

trzeba ktfowac ze Jurus bedzie asertywny do konca :)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez erfea on 16 Gru 2003 22:44

Nigdy nie byłam na przystanku (mam zakaz zapisywania się do Pokojowego Patrolu... :bad-words: ), więc właściwie nie mam wyobrażenia co to było - tylko tak ze słyszenia. Ogólnie była to świetna zabawa w miarę bezpieczna. Ogromna impreza-symbol jednocząca duże grono młodych ludzi. WOŚP wspieram od zawsze, a od roku codziennie noszę na szyji 2zł z dziurką... no i ta decyzja trochę mnie rozczarowała. No ale może nie wszystko stracone! :pokoj:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Klaudia on 01 Mar 2004 21:01

:boogie: :boogie: :boogie:
Kostrzyn w lubuskim :boogie:
Yeah! Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę, że będzie, no i że będzie w lubuskim, bo nie będę ukrywać, tam jest dla mnie najbardziej dogodnie :grin:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez NiKKi Rebel on 02 Mar 2004 03:03

ja sie z tego miejsca tak bardzo nie ciesze ... jeszcze dalej niz do żar mam
.. ale trzeba jechac to trzeba , steskniłam sie juz za swoją woodstockową (i nie tylkoekipa

jestem ciekawa jakie to kapelki beda graly w tym roku :boogie:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez Klaudia on 02 Mar 2004 22:04

ja sie z tego miejsca tak bardzo nie ciesze ... jeszcze dalej niz do żar mam

ja też mam daleko, ale cieszę się, że to w lubuskiem, bo przynajmniej powiem rodzicom, że jadę z koleżanką do jej babci na jakieś 2 tygodnie ;)
Oni dowiedzą się Woodstocku dopiero wtedy, gdy wrócę z wakacji (no co? trzeba kombinować :grin: )

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez NiKKi Rebel on 26 Cze 2004 19:16

oto zespoły które najprawdopodobniej wystapia na tegorocznym przystanku [z wosp.org.pl]:

* Hey
* Armia
* T.Love
* Dezerter
* Voo Voo
* Ratatam
* Farben Lehre
* Twinkle Brothers z Jamajki
* De Facto
* Uliczny Opryszek Oj
* The Ślub
* Raggedy z Nowego Jorku
* Carrantuohill ze Staszkiem Sojką (Carrantuohil dowodzić będzie także sceną folkową)
* RAW z Kanady
* Zion Train z Wielkiej Brytanii
* Wrinkled Fred
* Grabaż i Strachy na Lachy
* Shahid
* W.A.R.N.
* Slamming Seed z Austrii
* Mech
* Hunter

prezentuje sie niezle, 8 kapel a w/w bardzo bym zobaczyc chciała .. ale jednak brakuje mi tu takich grup jak Acid Drinkers, Closterkeller i cozywsicie Zalef .... bardzo sie ciesze ze zagra Hunter i Wrinkled Fred :pray: zapowiada sie świetna zabawa :boogie: [/url]

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez Days on 28 Cze 2004 18:01

oooooooooooooo Carrantouhill :) kiedy graja???? data godzina miejsce plis ;) jak sie uda to bede a jak sie nie uda to zonk :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez NiKKi Rebel on 28 Cze 2004 18:22

tak szczegółowych infor jeszcze nie ma, pewnie tydzien czy 2 przed caa impreza podadza, kto gra 30 a kto 31 :grin: no i jeszcze 2 - 3 zepsoły dorzuca [modlimy sie o clostera :grin: ]

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez Go on 01 Lip 2004 06:57

Ehhhh... W tym roku obiecywałam sobie, że na 100 % poade na Przystanek, a widocznie znów mi się nie uda... Choć to w zasadzie mój wybór można powiedzieć...

A jak narazie ten skłąd bardzo ciekawie sie prezentuje.

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne