Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

brodka ma fajny glos (i fajny tatuaz)
oki odpadl ten od nedznej podrobki teen spirit i dobrze![]()

dochodze do wniosku ze ona jest brzydka 

[dlatego z radochy smsa na niego wysłałam
]
dochodze do wniosku ze ona jest brzydka
.. co do jej urody .. do ortodonty bym ja wysłała, a potem do jakiegoś człowieka co oduczyłby ją robienia takich wstrętnych min

nie umie chodzic w spódnicy
do ortodonty

słyszeliscie o tym międzynarodowym idolu ? i piosenkę ALEX ? i'm still alive ?
btw . widział ktoś wczoraj Krzycha u Wojewódzkiego ? Tak sobie zaczełam oglądac bo mi się nudziło a tu proszę, jaka suprse.. i to jaka miła

NiKKi Rebel napisał(a): ... czy z anją o. był tylko wywiad czy ona tez cos spiewała?

KUBA NA IDOLA
Nie umiem jej widzieć, nie umiem jej słyszeć.

chyba sie nie znam na glebi piosenek i w ogole cos mi sie robi z uszami...
ale Alex w pieszczochach na przegubach jednej reki i rozoweych bijacych po oczach chustkach na drugiej rece, doprowadza mnie do szewskiej pasji i chyba zaraz zaczne gryzc 

to że ją na Avril robią, to się zgodzę, to że Elive może to pasji doprowadzxić, też przyznam (mnie doprowadza)
ale ja bym nad głębią tekstów sie nie zastanawiała.... Nie ona jedna, często wokalistki anglojęzyczne nie wiedzą do końca o czym śpiewaja... Alex prezentuje najbardziej komercyjny, łatwy i przyjemny odłam popu... nie wymagałabym wiec od niej zbyt ambitnych tekstów

)
.. być moze to 'magia' angielskiego.. nie wiem 

Ależ Days.. ja sie całkowicie zgadzam, z każdym słowem (w koncu Grupa, musi trzymać się razem )
I kurczę.. bo chyba wyszło, ze mi się to Elive podoba

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| American Idol - Bon Jovi Forum: Aktualności Autor: Adrian Odp: 5 |
World Idol Forum: Music, Music Autor: trapper Odp: 17 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości