Noś długie włosy

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Noś długie włosy

Postprzez Klaudia on 22 Paź 2003 03:05

Byłam niemal pewna, że taki temat już był, ale szukałam i szukałam i szukałam i znaleźć nie umiałam :wink:
To jest właściwie pytanie skierowane do chłopaków:
jak to jest z waszymi włosami? są długie? jaki stosunek do nich mają wasi rodzice, znajomi?
A teraz do dziewczyn: podobają wam się faceci z długimi włosami?
U mnie się to ostatnimi czasy nasiliło i wprost uwielbiam długowłosych facetów, nie powiem dlaczego :grin: ale no ... ;)
Jeśli chłopak ma długie włosy, to ma u mnie taaaakiego ogromnego + :grin:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez erka on 22 Paź 2003 03:18

Lubię chłopaków którzy mają włosy takiej długości, żeby było co poczochrać :) Nie mogą być za krótkie. Super są takie jak we wczesnej erze TD u Jona.

Do długich się zraziłam. Za bardzo kojarzą mi się z metalami :robot:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez kawa on 22 Paź 2003 04:15

Długie, krótkie... niewazne
Wazne, zeby buzka byla ladna, no i zeby to byl naprawde fajny facet (wiecie od wewnatrz)... :grin: :grin: :grin:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Re: noś długie włosy

Postprzez NiKKi Rebel on 22 Paź 2003 04:45

Klaudia napisał(a):A teraz do dziewczyn: podobają wam się faceci z długimi włosami?

uwielbiam chlopaków z długimi piórami :grin: :angel: [pozdrawiamy metali z ul. koscielnej :wink: ] ..

Jeśli chłopak ma długie włosy, to ma u mnie taaaakiego ogromnego + :grin:

a nawe 2 plusy :wink:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Tico on 22 Paź 2003 04:59

No to ja ani jednego ani dwóch plusów nie załapie. Nie mam długich włosów, aczkolwiek do łysych też nie należe, coś na łbie nosze :grin:
no i zeby to byl naprawde fajny facet (wiecie od wewnatrz)

No to normalnie o mnie chyba :wink:

Kiedyś chcialem zapuścić, ale nie mam cierpliwość do układających i strasznie przetłuszczających się włosów :evil:
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez Go on 22 Paź 2003 07:50

Ja ostatnio wprost szaleję na ponkcie długowłosych no i coraz więcej ich poznaję :grin: :grin: :grin:

BTW sama w koncu podjęłam "męską" :wink: decyzję - zapuszczam włosy :grin:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez fido on 22 Paź 2003 19:09

Tico napisał(a):
no i zeby to byl naprawde fajny facet (wiecie od wewnatrz)

No to normalnie o mnie chyba :wink:

No co ty...Ja mam wlosy,buzke i dobre serduszko...Nie masz startu ;)

Klaudia napisał(a):A teraz do dziewczyn: podobają wam się faceci z długimi włosami?

Jeszcze zadna dziewczyna nie powiedziala mi ze zle wygladam ale powiem szczerze ze od kiedy zapuscilem to zainteresowanie ze strony plci przeciwnej spadlo prawie do zera:)
Ja uwielbiam dlugie wlosy...Zwlaszcza takie czarne...krecone...jejq..

"...God Gave Rock'n'Roll To You..."
KISS
"...I Play Hard, I Play To Win..."
Bon Jovi
fido
Wanted Dead Or Alive

Od: 03 Sty 2003 19:53
Miejscowość: zakopane(krakow)

Postprzez erfea on 22 Paź 2003 19:57

Był taki temat, a i owszem, ale takich tematów nigdy za wiele :))) (trzeba ich jakoś mobilizować :wink: )
Ja jestem jak najbardziej za!
Po 4 latach namawiania kolegów z liceum, żeby "się zapuścili", wreszcie doczekałam się jakiś efektów - jeden nie był u fryzjera już z pół roku! Za to na studiach mam prawie samych długopiórych kolegów... ale jest to chyba jedyna rzecz która mi się podoba na tym wydziale :evilbat:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Rodebert on 22 Paź 2003 20:15

No wiec ja MIALEM dlugie wlosy, ale za duzo jest z nimi roboty, poza tym pare osob mi mowilo ze nie jest mi dobrze, wiec wczoraj je scialem :D

"Jeden adwokat z teczka moze sie nakrasc wiecej niz tysiac ludzi z rewolwerami"
M. Puzo - "Ojciec Chrzestny"
Awatar użytkownika
Rodebert
Wanted Dead Or Alive

Od: 04 Mar 2002 19:40
Miejscowość: Warschava

Postprzez erfea on 22 Paź 2003 20:19

Rodebert jak mogłeś! Przez Ciebie świat będzie smutniejszy :evilbat: :bad-words: :bawling:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Mystery on 23 Paź 2003 00:27

Heh... ja też myślałam ostatnio o poruszeniu tego tematu, a to dlatego, że coś odkryłam :grin: i chyba się podzielę tym co zaobserwowałam :grin: No więc obwieszczam wszem i wobec, że: długowłosych nie brakuje! a wręcz można powiedzieć, że mamy prawdziwą plagę chłopaków noszących długie pióra! Nie ma takiego dnia, żebym nie spotkała przynajmniej z dziesięciu... Oni są wszędzie!!! Wow!

podobają wam się faceci z długimi włosami?

Jak najbardziej, jeśli takiego napotykam (zjawisko bardzo częste), od razu się za nim oglądam :wink: :grin:

BON JOVI - My blood, my love, my life
Awatar użytkownika
Mystery
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lip 2002 22:51
Miejscowość: New Jersey

Postprzez Arha on 23 Paź 2003 03:51

Żeby było co poczochrac... przypomniała mi sie opowieść qmpeli o jakimś jej znajomym, który przesunął wyjątkowo długowłosego metala ze słowami 'rusz się niewiasto'... chciałabym to zobaczyć :grin:

NAyway ostatnio mam... e... no więc... powiedzmy że mam doczynienia z gościem o włosach, które mogłyby stanowić ilistrację do zakazu wkładania palców do gniazdka... no i... no dobra. po prostu ma dziką fryzurę. koniec kwestii, nie będzie gadania o innych takich... bo sobie zepsuję opinię wrednej cyniczki.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Kourin on 23 Paź 2003 04:44

Długie włosy? TYLKO! Długość, która u mnie nie wywołuje bliżej niezidentyfikowanej agresjii to +/- powyżej centymetra. Ale lama najbardziej kocha włoski długie... Tylko nie takie do ziemi, bo to mi się kojarzy z comic stripem umieszczanym w Totak Guitar, w którym głównym bohaterem był metal z takimiż włosami. Spod włosów wystawały mu tylko czubki butów i... Nos :grin:

A co do tego, że fryzura nieważna, a ważna buźka... Ja wam coś, towarzysze forumowicze, opowiem. Zeszłej zimy jechałam, jak co dzień, autobusem. Do autobusu wsiadł chłopak, który mnie powalił - miał jedną z najśliczniejszych twarzy, jakie miałam okazję ujrzeć u samców gatunku ludzkiego. Wgapiałam się w niego, dopóki nie ściągnał kaptura. Miał paromilimetrowe włosy. Automatycznie stał się prawie, że brzydki.

:drinking:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Arha on 23 Paź 2003 04:52

Mi się wydarzyła historia o nieco odwrotnej chronologii, ale tym samym morale... rock temu podśmiewywałam się z pewnego gościa, bo miał krótkie włoski + miły uśmiech + i to mi mówi, że gunsów słucha.

W te fuckacje pojawił się znowu, z długimi włoskami. Miodzioooooooooooo. Tym bardziej że do długich włosków doszła solówka ze stairway to heaven :P

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 23 Paź 2003 06:04

W tej chwili mam gdzieś takie, jak Jon w "All About Lovin' You", ale mam zamiar w końcu zapuścić dłuższe. Matce się to nie podoba, ale zamierzam tym razem postawić na swoim :D

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Od: 09 Lip 2003 06:31

Postprzez trapper on 23 Paź 2003 17:34

Tylko krótkie włosy!

Niezbyt wygodnie upycha się długie pióra pod czepkiem operacyjnym, a poza tym.... lekarz z długimi włosami nie budzi zaufania.

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Kourin on 23 Paź 2003 17:51

No nie wiem, Trap, miałam w CZD lekarza prowadzącego z kucykiem i budził większe zaufanie, niż lekarz ogolony na łyso.

:grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez trapper on 23 Paź 2003 19:05

A kto powiedział, ze ja jestem ścięty na łyso :grin:

Od czasów fotki do BJSC nie zmieniły długości.

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52

Postprzez Kropka on 18 Mar 2004 01:38

No to chyba należe do mniejszości, bo ja nie zabardzo lubie kiedy facet nosi długie włosy, chyba jestem staroświecka, ale nie podoba mi sie to zbytnio. No chyba, że któremuś wybitnie pasują :grin:

Have a nice day :)
Awatar użytkownika
Kropka
Get Ready

Od: 24 Sty 2004 01:55

Postprzez sdms on 18 Mar 2004 02:13

Kropka napisał(a):No to chyba należe do mniejszości, bo ja nie zabardzo lubie kiedy facet nosi długie włosy, chyba jestem staroświecka, ale nie podoba mi sie to zbytnio. No chyba, że któremuś wybitnie pasują :grin:

No ale moje ci się podobały chyba :rofl:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne