Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

Gina napisał(a):patrzcie jaki zabawny
a ja juz myslalam ze napiszesz ze Tobie tez Jim w nowej fryzurce sie podoba![]()
![]()
![]()
a co do sztuki pisania - jeszcze nie opanowalamale pracuje nad tym... pracuje ciezko
![]()
![]()

a ja juz myslalam ze napiszesz ze Tobie tez Jim w nowej fryzurce sie podoba![]()
![]()
![]()

gratuluje opanowania sztuki pisania bez literowek
a co do sztuki pisania - jeszcze nie opanowalam ale pracuje nad tym... pracuje ciezko

Qrde on ma jakis nowy fryz (ale chyba nie na tym fimie bo na plakacie ma normalnie) i qrcze blade ten facet nigdy nie wygladal tak przystojnie (dla mnie) jak na tym wywiadze
Chyba prawda ze faceci przystojnieja z wiekiem... Normalnie czad

O ja, wszyscy Hjuja kochająCi innego Hugh Grant w fryzurce z Bridget albo Byl sobie chlopiec....(co mi się tak przypomnialo????)

)
) w Bridget był fajny, w tym takim (qrde tytuł mi wylecia;) co lekarza grał iiii ten na końcu myślał że ma kręgosłup trzaśnięty i się ruszać nie mógł.... No i ofc w Był sobie chłopiec, i w czterech weselach i w ogóle
P Facet jest fajniutki 

) i pewnie na Starą Baśń.

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
| Czym właściwie jest BON JOVI??? Forum: Ogólna dyskusja Autor: Jon Bon Jovi '87 Odp: 24 |
Historia Bon Jovi na liście przebojów radiowej 3 Forum: Ogólna dyskusja Autor: flips Odp: 15 |
gdzie chcielibyście spotkac Bon Jovi? Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 16 |
chętnie umieściłbym coś swojego Forum: Twórczość Fanów Autor: Anonymous Odp: 5 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości