Na czym byliście ostatnio w kinie?

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez sdms on 25 Cze 2003 16:47

Gina musze to napisac ;) ---> gratuluje opanowania sztuki pisania bez literowek :grin: :new-alien: :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Gina on 25 Cze 2003 18:31

patrzcie jaki zabawny ;)

a ja juz myslalam ze napiszesz ze Tobie tez Jim w nowej fryzurce sie podoba :grin: :grin: :grin:

a co do sztuki pisania - jeszcze nie opanowalam :grin: ale pracuje nad tym... pracuje ciezko :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez sdms on 25 Cze 2003 18:59

Gina napisał(a):patrzcie jaki zabawny ;)

a ja juz myslalam ze napiszesz ze Tobie tez Jim w nowej fryzurce sie podoba :grin: :grin: :grin:

a co do sztuki pisania - jeszcze nie opanowalam :grin: ale pracuje nad tym... pracuje ciezko :grin: :grin: :grin:

dobrze ci idzie lol :grin: :new-alien: :grin: trzymam kciuki :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Go on 26 Cze 2003 09:14

Ja szczerze mówiąc nie zwracam uwagi na fryzury aktorów, no ale specjalnie oglądnęłam jeszcze raz zwiastun do Bruce Almighty i tam chyba jednak ma normalnie :grin:
A ogólnie o filmie, to gorąco polecam, z jednego zwykłego trailera mozna się uśmiać, że nie wiem :grin: :grin: :grin: Jim występuje tam jako jednotygodniowy BÓG :grin:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Anonymous on 26 Cze 2003 16:55

gratuluje opanowania sztuki pisania bez literowek

a co do sztuki pisania - jeszcze nie opanowalam ale pracuje nad tym... pracuje ciezko

a ja mam super pomysl!!! sprobujmy wszyscy pisac ŁADNIE!!! To znaczy no wiecie bez literówek i używając polskich literek.... wiem, ze to bardzo trudne i choć próbuję ładnie pisać od ponad pół roku, ale coż mi ciężko idzie, ale pomyślcie, jakbysmy wszyscy zaczęli tak pisać, to bylibyśmy jedynym takim forum na świecie:):):):):hehehe, no dobrze, teraz możecie mnie zbiczować:))auuu, nie tak mocno:P
Anonymous

Postprzez Gina on 26 Cze 2003 17:39

możemy spróbować (<- hehe) ale od razu mówię, ja na 100% będę czarną owcą :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez marta_bongiovi on 26 Cze 2003 19:44

Spróbujmy :) Hyhy (moja metarialistyczna część się we mnie odzywa) jest taka nagroda dla Polaków, którzy najładaniej mówią. Ja się postaramy - mamy szansę :wink: .

... i w telewizji by nas pokazali :grin:

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez sdms on 26 Cze 2003 22:46

lol... No dobra możemy spróbować. Mnie to tam wsio jedno, czy nacisnę alt czy też nie :grin: :wink:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Gina on 28 Cze 2003 02:58

Nowożeńcy >> dzisiaj >> coraz bardziej lubię Brittany Murphy :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez brenda on 28 Cze 2003 04:47

Ja też spróbuję :grin:

Ostatnim filmem, który widziałam było "Chicgago" (i nawet przecinek jest tam, gzdie trzeba :grin:

A teraz trochę zboczę(co to w ogóle za słowo?!) z tematu: czy ktoś z Was oglądał Cassablancę?

Qrde on ma jakis nowy fryz (ale chyba nie na tym fimie bo na plakacie ma normalnie :( ) i qrcze blade ten facet nigdy nie wygladal tak przystojnie (dla mnie) jak na tym wywiadze :D Chyba prawda ze faceci przystojnieja z wiekiem... Normalnie czad

Lubię Jima, ale totalnie mi się nie podoba. Ci innego Hugh Grant w fryzurce z Bridget albo Byl sobie chlopiec....(co mi się tak przypomnialo????)
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Arha on 28 Cze 2003 16:27

Ci innego Hugh Grant w fryzurce z Bridget albo Byl sobie chlopiec....(co mi się tak przypomnialo????)
O ja, wszyscy Hjuja kochają :grin: :grin: :grin: Nejlepsiejszy był w Notting Hill... W dodatku moja dopiero co odnaleziona prawdziwa Sister jest w nim totalnie zakochana, więc niedługo jego filmografię poznam na pamięć...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 28 Cze 2003 17:34

Brenda > mnie też się normalnie nie podoba, ale widziałaś go w tej nowej fryzurze ? czad po prostu (albo tylko na tym wywiadze tak extra wyglądał :D)

Arha > a mnie się w NH nie podobał (może dlatego że zachwycał się cyckami Julii - jakby bylo czym :P ) w Bridget był fajny, w tym takim (qrde tytuł mi wylecia;) co lekarza grał iiii ten na końcu myślał że ma kręgosłup trzaśnięty i się ruszać nie mógł.... No i ofc w Był sobie chłopiec, i w czterech weselach i w ogóle :PP Facet jest fajniutki :) Tylko ostatnio jakieś zdjątko z jakiejś gali widziałam jego i Sandry... siwiutki :(
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 28 Cze 2003 18:35

moja mama lubi Hiuia :)

ja mam do niego stosunek olewajacy......

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez marta_bongiovi on 28 Wrz 2003 19:09

... a wracajac do tematu :) Ja była ostatnio w kinie w wakacje ale z wiadomych względów nie mogłam się tu owym sukcesem pochwalić. No więc film "Życie za życie" wam polecam. Jest o karze śmierci, ale naprawdę wciągający, do tego jego zakończenie jest dość zaskakujące... Warto!

A no i od tego czasu jeszcze obejżałam "Bruce Almighty" i szczerze mówiąc wbrew powszechnej euforii, mi ten film się niezbyt podobał. Jak to powiedziała pewna osoba, trochę "zbyt wjeżdża człowiekowi na wiarę".
No i widziałam też wreszcie "Porozmawiaj z nią" Almodovara. Ale tu była podobna historia co z "Bruce..." bo nastawiłam się na coś lepszego, a tu kicha...

W najbliższym czasie z przymusu wybieram się na "Starą Baśń" i zadowolona z tego zbyt nie jestem, bo nie lubię takich filmów, a idziemy z klasą i szanowną JBP [sic!].
No i w planach mam ten film Stuhrów, ale nawet nie pamiętam tytułu :)
To tyle.

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez NiKKi Rebel on 28 Wrz 2003 19:27

heh, ostatnio bylam w kinie chyba w sierpniu, na filmie Ballistic z A. Banderasem i Lucy Liu, ktora miala taka swietna szrame na policzku :grin: fajny film akcji
teraz musze dorwac od kumpeli Piratow z Karaibow i B. Wszechmogacego, na kino nie ma co liczyc, tu dopiero Matrix leci :evil: :wink:
A wlasnie, widzial ktos film Przystanek Woodstock?

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Klaudia on 28 Wrz 2003 19:48

"Bruce Wszechmogący", p-i-ę-kny film :D

Chciałabym iśc na ten fim o Woodstocku, Piratów z Karaibów i Starą Baśń, ale w końcu pójdę pewnie tylko na Woodstock :wink:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Gina on 28 Wrz 2003 22:51

ja dzieki kumplowi mam mase filmow na kompie wiec troche kasy na kinie zaoszczedzilam
ostatnio bylam pod sam koniec w wakacji na terminatorze 3 (i big niespodzianka bo myslalam ze bedzie kaszana a tutaj spoko film)
Brucea widzialam raz (muahaha ta fryzurka Jima make rule) natomiast wszyscy i wszystko wysiada przy Jacku Sparrow z Piratow z karaibow - bring me that horizon i wszystko jasne :)
Planuje wlasnie zwedzenie plakatu w szkole ;)

w sobote ide z klasa (nie ma to jak odrabiac 2 stycznia) na Stara Basn kiedy slonce bla bla bla natomiast naczytalam sie juz takich recenzji o niej ze jakos mi sie niezbyt pali zeby to obejrzec... no ale z drugiej strony chyba moj Danielek by w takiej kompletnej kaszanie nie zagral.. pozyjemy zobaczymy.
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Mystery on 29 Wrz 2003 00:44

A ja jutro idę na ''Ciśnienie'' - bo dawno już nie byłam na żadnym thrillerze... W planach mam jeszcze ''Tożsamość'' - widzialam fragmenty i zapowiada się nieżle, no i poza tym czekam na ''Łowcę snów'' - chyba tego nie przegapiłam, mam nadzieję...

A ostatnio byłam na American Pie - Wesele, hmm... chyba te poprzednie części były bardziej fajne...

BON JOVI - My blood, my love, my life
Awatar użytkownika
Mystery
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lip 2002 22:51
Miejscowość: New Jersey

Postprzez erka on 30 Wrz 2003 03:35

A więc ostatnimi czasy trochę sobie do kina pochodziłam. 2 razy byłam na Brucie, 2 razy na Piratach (3 raz chamki nie chcieli już ze mną iść :[ ), na American Pie 3 byłam a teraz wybieram się na Once upon a time in Mexico (ah ten Depp :P ) i pewnie na Starą Baśń.

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Kourin on 01 Paź 2003 02:01

A ja wczoraj zobaczyłam "Piratów". Powiem krótko - gdyby nie rewelacyjna kreacja Duppa to byłoby słabo. Z Duppem - jest bosko. I szkoda, że Orlandzio nie umie grać, naprawdę... -_-;

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film