Przystanek Woodstock

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Przystanek Woodstock

Postprzez Days on 02 Sie 2003 19:40

Ochroniarze pobili dziennikarza (??)

Owsiak pobil 4 chlopakow.... i rozwalil stoisko handlowe

to sa skroty tego co dzis przeczytalam na onecie...

prawda czy prowokacja?

jak waszym zdaniem to wyglada....

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Tico on 02 Sie 2003 19:57

Prowokacja, zdecydowanie prowokacja...
Ja uważam że to jest tak, może faktycznie coś się tam takiego wydarzyło ale czy to jest coś takiego strasznego? Dziennikarze tylko robią nagonkę na tą impreze, cokolwiek się złego stanie oni to rozdmuchują i robią z tego wielką afere. Na każdej większej imprezie są ludzie i klamki ale tylko na tej wyszukują na siłe takich poparańców. Tam przecież jest chyba ze 400 tys ludzi jeśli się nei mylę więc wiadomo że pojawią się tacy którzy będą tam żeby zrobić zadyme ale po pierwsze jest ich tak mało że to wcale nie oznacza że tam jest nie bezpiecznie a poza tym na każdej imprezie są takie rzeczy tylko nikt o tym nie mówi...
Mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi bo tak to napisałem że....
W każdym razie ja uważam że ta impreza to poprostu rewelka i za rok....no może dwa jak skończe 18 to zawitam na nią bo tak to rodzice....no wiecie co :wink:
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez Klaudia on 02 Sie 2003 20:06

Prowokacja.
Wszędzie trąbią, co to takiego złego ten Owsiak tam robi, jaka tam jest banda :evil:
Robią starszym pranie mózgu, a później skutek jest taki, ze nie mogę przez nich tam jechać, ale już za rok ... do zobaczenia na Przystanku Woodstock :evilbat:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Gina on 02 Sie 2003 20:48

Zgadzam się z Tico w 100%
Zresztą ja tam ifno w ncie nigdy nie czytam (wiadomości namiętnie ogladam, więc wam powiem wieczorem ;))

A serio : niemożliwe jest żeby na tyle osób żadnej małej zadymki nie było... Przeciez to jest normalne, nie tylko na takich zlotacj, ale normalnie na mieście etc...

Ja miałam jechać ale w końcu mi się odechciało (heh chyba nie uwierzyłabym kiedyś ze coś takiego napisać mogę ;)) Rodzice moi sa już na 'tak' , szczególnie po dzisiejszych relacjach z tv... Tyle tylko że ekipa mi się rozkruszyła... Next year i'll be there ;D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Tico on 02 Sie 2003 21:00

Zgadzam się z Tico w 100%

Eh jak miło coś takiego przeczytać :grin:

wiadomości namiętnie ogladam, więc wam powiem wieczorem ;)

Mam nadzieje że to tylko żart jeśli chodzi o te wiadomości, bo jeśli chodzi o wypaczanie informacji to wiadomości w tym królują... :)
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez Gina on 02 Sie 2003 21:10

w tym kraju się wszystko i wszędzie wypacza :) więc trudno ocenić która droga przekazu jest najbardziej wiarygodna..

(znaczy ja wiem, najbardziej wiarygodna będzie moja gazeta ;) ale to za kilka lat ;D)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 02 Sie 2003 21:40

no mnie wlasnie strasznie wkurza ta nagonka na Owsiaka i robienie z niego pierwszego gangstera RP... niech sie cholera zajma prawdziwymi gangsterami (u mnie sie juz kilku znalazlo - slawne Starachowice sie zrobily i nic wiecej - szkoda!), a nie wymyslaja sobie nowych...

moi qmple sie jednak zebrali i pojechali... nie wierzylami ze im sie to uda i teraz siedzew domu i zostaje mi tv....

moi rodzice sa pol na pol, ale zaciagne ich ina film o Woodstocku.... i za rok tam pojade!

chyba ze Owsiak rzeczywiscie zrezygnuje... podobno ma dosc... mam nadzieje, ze mu sie tak tylko powiedzialo...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez kawa on 02 Sie 2003 22:02

chyba ze Owsiak rzeczywiscie zrezygnuje... podobno ma dosc... mam nadzieje, ze mu sie tak tylko powiedzialo...

A moze po prostu za duzo Michała Wisniewskiego sie nasluchal??? :grin:

A tak btw. to ja tez uwazam to za prowokacje! Owsiak nie jest glupi i wie co robi! Poza tym tam jest kupa ochrony!

Ja niestety w tym roku jechac nie moglam, ale juz za rok, jak bede pelnoletnia dziewczynka napewno sie wybiore! Wiekszosc moich znajomych (Bunkier) pojechala w tym roku. Jedna kumpela wkrecila swojej matce, ze bedzie u mnie w weekend spac a tym czasem pojechala sobie do Żar! Teraz jej mama ja sciga i obie mamy przesrane....... :grin: :grin: :grin:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Days on 02 Sie 2003 22:06

Poza tym tam jest kupa ochrony

no wlasnie w tym rzecz ze to podobno ochrona wszystkich tlucze.....

na onecie jakis gosc napisal ze rok temu pobili jego kumpli za nic nazywajac ich faszystami....

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 02 Sie 2003 23:08

Ludzie różne rzeczy wypisują.. Tak naprawdę jak się samemu nie pojedzie to się nigdy człowiek nie dowie...
Mój kumpel rok temu sam i jakoś przeżył, tak samo inna moja kumpela.. jedyny zarzut miała taki że rano się brudna obudziła ;)
Nie taki diabeł starszny...

A co do przyszłych przystanków, Owisak mówi że to w podzięce dla młodych ludzi którzy zbierają kasę w styczniu...
Po za tym, wielu czeka przez cały ok na tą jedną imprezę...
Myślę że sam Owsiak nie przestanie organizować przystanku, co innego jeśli mu 'z góry' zabronią...

Jeśli tak by się stało, to po raz kolejny Polska by się popisała... Zabijmy wszystkoco w tym kraju jest jeszcze dobre :(
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 03 Sie 2003 01:18

Myślę że sam Owsiak nie przestanie organizować przystanku, co innego jeśli mu 'z góry' zabronią...

Jeśli tak by się stało, to po raz kolejny Polska by się popisała... Zabijmy wszystkoco w tym kraju jest jeszcze dobre :(

dokladnie - najpierw Jarocin, teraz Woodstock - ja sie nie zgadzam by zamkneli zanim ja tam pojechalam!!!!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez brenda on 03 Sie 2003 05:49

Jako że jest prawie 12, a ja dopiero wróciłam nie będę się rozpisywać.

dokladnie - najpierw Jarocin, teraz Woodstock - ja sie nie zgadzam by zamkneli zanim ja tam pojechalam!!!!

Prowokacja.

I wszystko jasne
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Arha on 04 Sie 2003 04:46

Wiecie, zapytamy Nikki jak wróci :wink:

A tak poza tym, to zgadzam się z przedmówcami. Robienie takiej reklamy imprezie to najlepsza wyymówka dla rodziców żeby nie puszczali dzieciaków, w ogole niedługo się okaże, że to impreza satanistyczno - pogańska i Owsiaka słuchacze radia co ma ryja spalą na stosie. Jakoś mnie nigdy na Woodstock nie ciągnęło, co nie zmienia faktu, że uważam, że takie imprezy są potrzebne, tzn dobre, tzn fajne, tzn co się ci starzy idioci z gazet uwzięli na Owsiaka?!
Ostatnio edytowany przez Arha, 04 Sie 2003 19:30, edytowano w sumie 1 raz

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 04 Sie 2003 18:56

moj qmpel o 2 w nocy wyslal mi smsa:

"wybacz, ale nie dostaniesz kartki bo mi kasy nawet na jedzenie nie starczalo, ale warto bylo!!!"

nic dodac :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez kawa on 04 Sie 2003 19:11

Wczoraj o północy przyjechali do mnie znajomy prosto z Przystanku. Byli brudni, zmęczeni, skacowani, ale na szczęście cali i zdrowi. Pół nocy opowiadali mi jak było na koncertach. Aż łza w oku mi się zakręciła. Za rok muszę koniecznie pojechać. Nie daruję sobie jeśli znów nie pojadę. :evil:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Days on 05 Sie 2003 00:27

no ja sie wlasnie dowiedzialam, ze mialam bardzo dobra znajoma wspol-organizatorke Przystanku Woodstock... po fakcie jak zwykle... cholera!! :evil: :evil: :evil:

a dowiedzialam sie ze przystanek za rok bedzie - i to jubileuszowy bo X

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez trapper on 05 Sie 2003 21:11

Zaprawdę powiadam wam słuchajcie tylko Ks. Rydzyka on mówi całą prawdę o Owsiaku! :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez NiKKi Rebel on 27 Wrz 2003 17:58

Calej sytuacji Owsiak vs. sprzedawca okularow nie widzialam, ale osobiscie uwazam ze Jurek dobrze zrobil. Bo tak jak sam powiedzial, ludzie placa po 4 tys. polskich zl. ay wynajac sobie miejsce na terenie tej laki by sprzedawac te koszulki [aaa, cholernie tanie, 15 zl :crazyeyes: ] czy inne rzeczy ... natomist ten facet od okularow i z reszta cala jego pokroju stoiska mieli poza laka, obok stacji benzynowej, sprzedawali rzeczy z napisem 'przystanek woodstock 03' nie majac praktycznie do tego prawa, za miejsca zapewne nic nie placili :evil:
W ogole na Woodzie Owsiak wspaniale gadal o ym calym polskim rzedzie, o tych wszystkich kretactach itp, i ile by ludzie [i radio maryja] na niego nie gadali to ja [i matka moja tez :grin: ] zawsze bedziemy po jego stronie :wink:

Zaprawdę powiadam wam słuchajcie tylko Ks. Rydzyka on mówi całą prawdę o Owsiaku! :grin:

Taaa, widzial ktos na kochanej tv TRWAM program "PRZYSTANEK WOODSTOCK - PRZYSTNEK DO SMIERCI? [badz do piekla, nie pamietam :grin: ] ... a przeproszeniem .. qrwaaa, brak mi slow odnosnie Radia Mr (ekhm) Ryja .... Jakis kolo gadal, ze pojechal na Wooda, a to co tam ujrzal bylo jego najwiekszym koszmarem ... przepraszam bardzo, ale o dziwo tyz tam bylam i jakos sie nie przerazilam ... W owym programie pokazywane sa mlode dzieci pijace alkochol - przepraszam bardzo, ale chetnie zobacze impreze gdzie dzieci nie pija, w dzisiejszych czasach nawet na katolickich pielgrzymakach sie pije [wiem cos o tym, bo sama na takiej bylam, zjazd mlodych w radomiu, prawie caly autokar byl schlany, a babki od religii nawet palcem nie ruszyly, mimo iz doskonale wiedzialy, bo nie sposob nie poczuc rozlanego wina w autobusie :grin: :black: ] .... poza tym na woofdzie bylo 400 tys. ludzi, 7x moje Starachowice .... na byle festynie gdzie przychodzi 100 osob prawie zawsze jest jakas bojka, a owe drechy od razu sa pijane ... Ekipa radia maryja sama wpycha nos w nie swoje sprawy [bo wiadomo ze obiektywnie patrzec nie bede, bo wszystko co ma zwiazek z metalem/rockiem - satanistyczna muza jest zle] a potem gadaja to jacy to oni sa pokrzywdzeni, dyskryminowani etc .... :evilbat:
to by bylo an tyle, sory ze bez polskich liter ale mam gupi komputer :wink:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Klaudia on 15 Gru 2003 22:59

Myślałam, że tutaj już będzie trwać gorąca dyskusja na ten temat a tu nic :confuse: anyway ...
Co sądzicie o decyzji Owsiaka o odwołaniu Przystanku Woodstock?
Ja się niemalże załamałam, czy to nie jest jakieś nie powiem co, że jak ja już się za coś zabieram i miałam jechać, to mi tu odwołują? :bad-words:
Żal mi niezmiernie Przystanku :(
Kilka dni temu gdzieś mi się obiło o uszy, że powraca festiwal w Jarocinie; mam nadzieję, że do czasu wakacji nikt go nie zdąrzy odwołać :/

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez hard on 16 Gru 2003 00:38

U mnie szczerze mówiąc zadnych większych emocji to nie wywołuje , ale jak to Klaudia napisała kiedyś miałam jechać , a tu juz tego nie będzie , szkoda . A co do odwołania nic na ten temat nie wiem , ale wydaje mi sie , ze była to decyzja nie zależna od Owsiaka pod którą musiał się podpasować...

Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne