Na czym byliście ostatnio w kinie?

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Na czym byliście ostatnio w kinie?

Postprzez Mystery on 06 Kwi 2003 01:46

Wiem, ze były podobne tematy ale bardziej w stylu ''mój ulubiony film'' albo ''co sądzicie o takim i takim filmie'' a ja chcę się Was zapytać: Jaki film widziałeś/aś ostatnio w kinie, co zamierzasz obejrzeć w najbliższym czasie, co jest warte obejrzenia itp.
Jeśli chodzi o mnie to ostatnio byłam na ''Dwóch tygodniach na miłość'' (to ten z Sandrą Bullock i Hugh Grantem :grin: - btw. Hugh - brzmi znajomo :grin: dobra wiem mam obsesje :grin: :grin: :grin: ), powiem że taki sobie, nie powalił mnie na kolana ale można się było od czasu do czasu napradę pośmiać - w sumie nie najgorszy. A teraz chcę zobaczyć ''Chicago'' - w końcu najlepszy film roku, więc wypadałoby obejrzeć.
A Wy?

BON JOVI - My blood, my love, my life
Awatar użytkownika
Mystery
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lip 2002 22:51
Miejscowość: New Jersey

Postprzez Arha on 06 Kwi 2003 01:58

Z klasą na "Makrokosmosie" - piękne zdjęcia, ale po pewnym czasie cholera mnie brała, ile można patrzeć na latajace ptaki?? Może marudzę, no ale bez przesady. Po prostu nudziło mi sie po pewnym czasie.

A zamierzam iść na... lista jest wybitnie długa, otwiera ją Chicago, zamyka... hm, 2 tyg. na miłość. Obejrzałabym też 8 milę - tak z czystej ciekawości.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez NiKKi Rebel on 06 Kwi 2003 02:15

boshe, kiedy ja byłam w kinie .... ostatnio chyba na Ataku Pająków :grin: :grin: :grin:

w kazdym razie wybieram sie na 8 mile [jesil puszczą], godziny .... w ogóle pójde na wszystko fajne .. aby tylko piscili :grin:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez marta_bongiovi on 06 Kwi 2003 02:49

Ja ostatnie byłam na... heheh na Harrym Potterze:) dawno to było, ale jakoś nikomu z mojego otoczenia się nie chce chodzić do kina, więc filmy oglądam w zaciszu domowym (yeeeah Pretty Women w czwartek leciała :grin: :grin: :grin: I love this movie [serducho] :D).
Ale teraz mam poważny zamiar iść jak tylko ojawi się w kinie 'Johnny English' czy jakoś tak.. z Rowanem Atkinsonem w każdym razie :grin: będzie niezły film pewnie:)

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Gina on 06 Kwi 2003 03:17

Ja bylam ostatnio na porazce polskiej kinematografii czyli Superprodukcji... bleh Starata czasu (i pieniedzy) w planach mam kilka filmow, i powili musze w koncu zaczac zbieraz pieniadze i rezerwowac czas bo mi Silver Screen zdejmie filmy z anteny
W najblizszym czasie chce zobaczyc :
Gangi Nowego Jorku
Godziny
Show
Złap mnie, jeśli potrafisz
A w dalszej przyszlosci przez najblizszy rok mam w planach (czyli ze nie chyba tylko ze na 100% sie znajde w kinach )
- Matrix Reloaded
- Ned Kelly
- Wladca Pierscieni Powrot Krola :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Klaudia on 06 Kwi 2003 03:40

Ostatni film, na którym byłam w kinie to ... "Lord Of The Rings: The Two Towers" :grin:
Zadko chodzę do kina :wink: Miałam iść na 8mile, ale znów nic nie wypaliło ... Następnym filmem jaki obejrzę będzie pewnie 3 część Władcy :evilbat:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Anonymous on 06 Kwi 2003 17:10

Hmm... Przyznam się szczerze, że ostatnio do kina nie chodzę. Ostatnio byłam na Lotr TTT. Tak się składa, że u mnie muzyka muzyka wzięła górę. A że moje przychody są, że tak powiem, ograniczone... Po prostu cały czas zbieram na nowe płyty, no i kino schodzi niestety na drugi plan. Na co się wybieram? Powrót Króla to narazie jedyny pewnik. Na 8 Mile w życiu bym nie poszła, a na Chicago mnie nie ciągnie... No ale...eh, co tu gadać, brakuje mi czasem tego zapachu popcornu... Nie myślcie sobie tylko, że nie mam pojęcia o tych nowszych filmach. Ja prawie co wieczór siedzę przed tv i oglądam HBO albo Canal+ :)))
Anonymous

Postprzez Arha on 06 Kwi 2003 19:39

Ja prawie co wieczór siedzę przed tv i oglądam HBO albo Canal+ :)))
Zazdroszczę... też kiedyś miałam, jeszcze te wszystkie stacje muzyczne (MTV 2 z metalem, rockiem i alternatywą... o jaaa, cały dzień to ogladałam... chlip...).

Miałam dziś iśc na Chicago, ale nie pójde, bo moja qmpela ma jutro spr (ja z reszta tesh, ale cóż z tego??). Fczoraj ogladnęłam sobie Krzyk - nuuuda. WolE Straszny Film 1.

PS: skoro już gadamy o filmach, widział ktoś Not Another Teen Movie?? Rewelacja :grin: :grin: :grin:

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Go on 09 Kwi 2003 08:54

Jeżeli mi powiecie co było ostatnie - "Ogniem i mieczem" czy "Pan Tadeusz", to się przy okazji dowiecie na czym ostatnio byłam w kinie :grin:
Tak szczerze mówiąc, to nie przepadam za tomaszowskim kinem i dlatego tak rzadko jestem...
Co do najbliższych planów, to czasem jestem zdolna do poświęceń i w 100 % wybieram sie w tym roku na Matrix Reloaded i Matrix Revolutions

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Anonymous on 09 Kwi 2003 14:30

Ja ostatnio wybrałam się na Chicago i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem tego ogromu... Film był naprawdę świetny i tym, którzy nie byli jeszcze nie radzę czekać...

A w przyszłości:
Godziny
2 tygodnie na miłość
Anonymous

Postprzez Arha on 17 Kwi 2003 03:02

Ja fczoraj byłam na Chicago... sympatyczne, tzn podobało mi się (Zeta rulezz, Gere tesh, Zellweger do niczego). Co prawda jakoś wolę Moulin Rouge (nie wiem czemu, tak po prostu), ale niezły filmik. Tylko te krzesła w kinie... do teraz mnie tyłek boli... :wink:

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez marta_bongiovi on 29 Kwi 2003 21:31

Niedawno byłam (tak jak pisałam że chciałabym pójść) na "Johnny English" z Rowanem Atkinsonem. Świetna komedia - polecam

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Mystery on 07 Maj 2003 03:46

Byłam dziś na super filmie - miałam nie iść, bo raczej nie gustuję w polskich produkcjach, ale jednak się skusiłam i... nie pożałowałam. Show, bo o nim mówię, okazał się, jak dla mnie, rewelacyjny i tym, którzy go jeszcze nie widzieli - polecam! Czarek Pazura - mój ulubiony polski aktor, zagrał jak zwykle świetnie!

Wiecie, dochodzę do wniosku że gdybym chciala obejrzeć każdy film, który mam ochotę zobaczyć, to bym autentycznie zbankrutowała... :crazyeyes:

BON JOVI - My blood, my love, my life
Awatar użytkownika
Mystery
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lip 2002 22:51
Miejscowość: New Jersey

Postprzez Gina on 24 Cze 2003 19:11

Mystery napisał(a):Wiecie, dochodzę do wniosku że gdybym chciala obejrzeć każdy film, który mam ochotę zobaczyć, to bym autentycznie zbankrutowała... :crazyeyes:

ja niestety do identycznych wnioskow dochodze :( Na razie nic w planach nie mam , jestem kompletnie splukana, dopiero terminator 3, nie wiem kiedy wychodzi ale w lipcu juz kieszonkowe dostane wiec znowu zaczne zyc jak czlowiek :P)

Ostatnio bylam na 'jak stracic chlopaka w 10 dni' bo chcialam strasznie zobaczyc McConaughey'a Polubilam go straszliwie po U - 571 (chociaz w sumie to nie wiem co w nim wszyscy widza, pod wzgledem urody, jak dla mnie przecietna ;)

A na Show mialam isc, qrcze mialam, mialam mialam.... ale nie poszlam w koncu... (ehh) No nic, czekac az wyjdzie na vhs i na jakas promocje w hiper markecie (moja mamuska kupi... w koncu trzeba powiekszac domowo videoteke :P)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Arha on 24 Cze 2003 20:58

Mnie na szczęście tarnowskie kina troskliwie chronią przed bankructwem nie puszczając 80% filmów jakie mam ochotę zobaczyć. Np 28 dni później...
Ostatnio byłam na gniotku zwanym Matrix Reloaded.
Następnym filmem będzie... a kij wi kiedy co nowego puszczą u mnie :P ale chyba Za szybcy Za wściekli.

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez erfea on 24 Cze 2003 22:34

Do kinomaniaków się nie zaliczam... było to Chicago w kwietniu i nawet nie poszłam na Matrixa... trzeba to nadrobic. Wolę muzykę

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Days on 25 Cze 2003 01:28

oj duzo duzo sie zobaczylo w kinie (wczesniej na divxsie sie widzialo, ale to sie nie liczy) - Frrrrrrrrrrrrida, Godziny, Chicago.....

Matrixa nie widzialam i jakos mi sie nie spieszy... nie wiem sama czemu...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Go on 25 Cze 2003 07:05

Ostatnio byłam na Matrixie :) Ale wybieram się na Bruce Almighty (czy jakoś tak) (Jim Carrey :P), wie ktoś coś o jakiejś polskiej premierze???

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez sdms on 25 Cze 2003 07:44

Matrix... a w najblizszym czasie nic sie nie zapowiada....

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Gina on 25 Cze 2003 08:30

Gośka napisał(a): Ale wybieram się na Bruce Almighty (czy jakoś tak) (Jim Carrey :P)

musze napisac, po prostu musze... widzialam ostatnio na vivie niemieckiej wywiad z Jimem... Qrde on ma jakis nowy fryz (ale chyba nie na tym fimie bo na plakacie ma normalnie :( ) i qrcze blade ten facet nigdy nie wygladal tak przystojnie (dla mnie) jak na tym wywiadze :D Chyba prawda ze faceci przystojnieja z wiekiem... Normalnie czad :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Film