Już rok minął...

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Już rok minął...

Postprzez Arha on 11 Mar 2003 04:49

Tak więc... z tego co zauważyłam, to rock temu po raz pierwszy wlazłam na to Forum...
I wytrzymałam tu... a Wy wytrzymaliście ze mną.
I za to Wam chciałabym z tej okazji podziękować.
Za to, ze za każdym razem kiedy miałam ochotę rzucić to wszystko do diabła włączałam BJ i wchodziłam na Forum.
Nie jestem zbyt mocna w dziękowaniu. Dlatego zostawię to naszemu ulubionemu zespołowi:
You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
And risk your own life to rescue me

Ok, kończę, moi rodzice mają probemy z zaakceptowaniem internetowych znajomości.

Albo jeszcze coś - tworzymy najlepszą, najweselszą, zgrana paczkę, mam nadzieję, że ta znajomośc przetrwa 4 next 100 years!!!!

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez erka on 11 Mar 2003 16:07

Jejuś Arha aż mi sie dobrze dzień zaczął (hehe nie poszłam do budy i idę tylko na sprawdzian).
Ja też chciałabym podziękowac wszystkim bo jesteście dla mnie strasznie ważnymi osobami i mam gdzieś opinię że przez net nie można mieć przyjaciół. Ja tam wiem swoje ;)
I faktycznie, już nie raz wydobyliście mnie z doła i nie raz się uśmiałam. Coś czuje że nigdy się nie zapomnimy. Przynajmniej ja tego nigdy nie zrobię.
Na swój sposób ale Was kocham :P
I prawde mówię :D

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez brenda on 11 Mar 2003 16:07

Ja jestem tu od grudnia 2001 :grin:

You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
And risk your own life to rescue me

Coz tu dodawac??? Moze tylko ( ja tez powololam sie na pewien wspanialy zespol)-never say goodbye
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez marta_bongiovi on 11 Mar 2003 18:04

Ja jestem tu kilka miesięcy krócej niż Wy, ale i tak nie spodziewałam się, że tak długo tu zabawię. Tak samo jak nie spodziewałam się, że tak długo będę słuchać jednego zespołu, dzięki któremu wszyscy tu jesteśmy. I jestem pewna, że jeśli kiedyś urwie mi się z Wami kontakt to przypomnę sobie wersy: "I can still remember when I was just a kid, when friends were friends forever..." i Wy jesteście dla mnie takimi przyjaciólmi i nigdy o Was nie zapomnę.

No...ale to tak na przyszłość, bo jak narazie nie mam zamiaru się z Wami żegnać i będziecie mnie musieli wytrzymywać jeszcze przez jakis czas:)

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez JULIA on 11 Mar 2003 19:35

Eh miło się zrobiło mi jak przeczytałam ten temat... :wink: Jestem tu od września 2002,ale napewno będę jeszcze długo...Bardzo się do Was przywiązałam...
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez sdms on 11 Mar 2003 20:17

Coz dodac coz ujac?... Czas spedzony na tym forum, z Wami wszystkim, jest najwspanialszym okresem mojego zycia, a Wy jestescie najwspanialszymi ludzmi jakich kiedykolwiek dane mi bylo poznac... Mam nadzieje ze bedzie nam dane spedzic ze soba jeszcze duzo czasu i ze nigdy o sobie nie zapomnimy, a nawet jesli kiedys sie rozstaniemy to i tak bedziemy pamietac o sobie... tak jak teraz tak i na zawsze..... Ja napewno o Was nie zapomne i jezeeli kiedys zostane zmuszony do opuszczenia Was to napewno bede o Was pamietal i mile wspominal czas spedzony z Wami.... I napewno nikt mnie nigdy nie zmusi to wyrzekniecia sie Was.... Wy jestescie bardzo znaczaca czescia mojego zycia... I dziekuje Wam wszystkim za to ze jestescie.... I tak jak napisala erka:
Na swój sposób ale Was kocham

A co do cytatow to moze jeszcze... But if I got a call in the dead of the night I'd be right by YOUR side.....

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Klaudia on 11 Mar 2003 23:48

Na stronkę trafiłam 24 stycznia 2002 i od tego czasu co piątek (noo, prawie każdy piątek ;)) wchodzę na chata :grin:
Od 2 marca 2002 regularnie piszę na forum i nie wyobrażam sobie, że kiedyś musiałabym z tego zrezygnować :wink:
Jesteście dla mnie wszyscy jak najlepsi przyjaciele, jak rodzina!

tworzymy najlepszą, najweselszą, zgrana paczkę, mam nadzieję, że ta znajomośc przetrwa 4 next 100 years!!!!

pięknie to napisałaś Arha! Zgadzam się :angel:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez ŻONA_DŻONA on 22 Mar 2003 06:51

Pamiętam jak pierwszy raz weszłam na tą stronę, to było w grudniu 2001 (gdzieś tak;)), teraz sobie za bardzo nie wyobrażam życia bez Was :). Może już ktoryś raz to pisze, ale kiedyś jak ojciec mnie straszył, że mi kompa zabierze, tak się poryczałam, słuchałam sobie wtedy crossroad i wyłam tak strasznie, bałam się, ze stracę z tak dla mnie ważnymi osobami kontakt i na prawdę strasznie Was lubie a nawet na swój sposób kocham. I nie jestem uzależniona (tak jak to mówi moja rodzinka i znajomi) od netu, tylko od Was.

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Arha on 22 Mar 2003 18:01

No mi ostatnio powiedzieli, że będzie hasło na kompa, bo ponoć moja sister za duzo siedzi... ja się tak nie abwię, moje qmpele mają hasło i siedzą godzine dziennie. A że jest ich dwie każda ma pół godziny, a znając zawrotne prędkości mojego kompa zdążyłabym sobie wejść i zobaczyć ile nowych postoof jest. Ja się nie zgadzam, ja protestuję!!!!

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 22 Mar 2003 18:27

No to juz jest chamstwo, kompa na haslo ???
Toz to straszne.. Swoja droga u mnie w chacie to ja starszych strasze ze kompa na haselko udostepnie (no ale ja mam dom inny niz wszystkie :grin: ) Ludzie nie dawac sie, to tylko rodzice :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 22 Mar 2003 23:12

Arha po pierwsze:

To tylko rok???????? ja myslalam, ze gadam z Toba na tym forum juz cale wieki :D

ale powiem jedno - it's goood to have you here :D

a co do hasla na kompa to ja wam powiem tak - do konca miesiaca zostalo jeszcze 10 dluuuuuuugich dni, a ja juz wysiedzialam w necie swoj pakiet............ chyba bede po scianach chodzic do konca miesiaca :(

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez sdms on 23 Mar 2003 04:11

No mi ostatnio powiedzieli, że będzie hasło na kompa

Nie ma takiego hasla ktorego nie mozna obejsc :grin:
a znając zawrotne prędkości mojego kompa zdążyłabym sobie wejść i zobaczyć ile nowych postoof jest.

To niekoniecznie kwestia kompa... raczej lacza :new-alien:
Ja się nie zgadzam, ja protestuję!!!!

Przylaczam sie do akcji protestacyjnej :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Strona główna OFFTOPIKI Różne