Po za tym jakby ktos we mnie sniezkami rzucal to ja bym mu fuck you tez pokazala.. wiec sie nie dziwie...
Nie chodziło mi o to ...
Hannavalda
przez "W"
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Po za tym jakby ktos we mnie sniezkami rzucal to ja bym mu fuck you tez pokazala.. wiec sie nie dziwie...
Hannavalda

chociaz wygrywal z Malyszem w zeszlym roku. A Hannawald myslui ze jest taki zajebisty i wszyscy mysla ze ejst najlepszy(sam tak mysli). Nie jestem typowym polskim kibicem-nie krytykuje zazwyczaj wygrywajacych przeciwnikow ,ale Hannawalda nie moge zniesc... 

ja moze jestem dzina ale mnie jego 'wyrazanie emocji' jakos nie denerwowalo - kazdy to inaczej robi
Po za tym jakby ktos we mnie sniezkami rzucal to ja bym mu fuck you tez pokazala.. wiec sie nie dziwie... albo to wygwizdanie rok temu..

dla mnie,ale Hannawald-
nie moge na niego patrzec...

![#kwiatek [kwiatek]](./images/smilies/kwiatek.gif)

) 3 raz puchar czy nie ?

Matti - YEAH !!!

Po 1 serii dziś pokazywali skok Svena, a on się rozwodził jak pięknie teraz Adam skacze. Miszczu po prostua kto zauwazyl ze w pierwszej serii pan Szaranowicz powiedzial o Malyszu per PANI ?
Ja tego faceta kocham, czasami najchetniej bym go z tej skoczni zrzucila...

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| Kim chcielibyście zostać w przyszłości? Forum: Różne Autor: Marcia Odp: 32 |
chętnie umieściłbym coś swojego Forum: Twórczość Fanów Autor: Anonymous Odp: 5 |
Czy nasz Adaś Małysz zdoła zdobyć poraz 4 PŚW? Forum: Różne Autor: daroo Odp: 35 |
żyjemy w nieświadomości Forum: Jon Bon Jovi Autor: erka Odp: 17 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości