die Auge/ eyes/ yyy oczy:)

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez marta_bongiovi on 20 Lut 2003 20:05

I wygladasz w nich .... yyyy... wygladasz fajnie :))))))
wiem, że wyglądam fajnie, więc sd możesz sobie oszczędzić takich komentarzy:)

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez hard on 21 Lut 2003 00:33

Hmm....ja mam oczy chyba niebieskie . Tak mi sie przynajmniej wydaje:)
A co do ślepoty :grin: to pamietam jak w zerowce mieliśmy czytać literki ....heh pomyliłam się i zamiast o powiedziałam kolo :grin: i heh wygnali mnie do okulisty .....a mi sie zdaje , ze slepa nie jestem.

Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez trapper on 21 Lut 2003 21:02

Co prawda nie uduwodniono jeszcze tego naukowo

Na pewno :wink: Kopnij się do okulistki i zapytaj o syndrom "siedzenia przy komputerze", to zaręczam, że coś Ci miłego napisze :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez sdms on 21 Lut 2003 23:07

trapper napisał(a):
Co prawda nie uduwodniono jeszcze tego naukowo

Na pewno :wink: Kopnij się do okulistki i zapytaj o syndrom "siedzenia przy komputerze", to zaręczam, że coś Ci miłego napisze :grin:

Heh... Jak do ktoregos tam kwietnia najdalej bede sie musial zglosic na komisje lekarska wiec o ile nie zapomne to sie zapytam :grin: :new-alien: :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez erka on 22 Lut 2003 02:44

Damn. Ślepa jestem. Nie widziałam dziś nutek na tablicy i mki babka pozyczyła swoje okulary na chwilę. Lać mi się chciało. W każdym razie od przyszłego tygodnia wracam do soczewek.

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez trapper on 22 Lut 2003 03:23

Ja mam zielone oczy i okularki -2,5 (kontakty sprawdzają się tylko podczas wspinaczki,a podczas operacji, co wam bedę gadał - mojemu kumplowi kontakt wpadł kiedyś do pacjenta - ale były jaja :grin: )

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Anonymous on 25 Lut 2003 08:37

A ja nie wiem jakie mam oczy... :crazyeyes: to znaczy wydaje mi się, że one sa niebieskie, ale czasem ludzie mówią, że są zielone.

Tak więc wysnułam sobie taką hipoteze: że są niebieskie jak jestem w dobrym humorze a zielone, jak jest inaczej... :wink:

- mojemu kumplowi kontakt wpadł kiedyś do pacjenta - ale były jaja

Nie wątpię...:))) ciekawe co na to powiedziałby ten pacjent, gdyby sie o tym dowiedzial...hihihihiihi :grin:
Anonymous

Postprzez brenda on 26 Lut 2003 03:47

Jak to się stało, ze jeszcze nic tu nie napisałam???

Więc moje oczy są tym co w sobie lubie najbardziej, zaraz po włosach (wrodzona skromność :grin: )

Ja koloru moich oczu jestem pewna-niebieskie, całkiem fajny kolor i do tego duże. Ale za to są dosyć dziwne jesli chodzi o wady. Keidyś miałam + i kazali mi nosić okulary(oczywiście nie nosiłam) no i nie wiem jak to się stało, ale teraz mam -, za to nie pozwalaja mi nosić okularów!!! Okulista powiedział, ze -0,5 i -0,25 to za mała wada coś tam coś tam i oko musi samo pracować.

A jeśli chodzi o cienie pod oczami-lubie je. Seryjnie. Nie mam jako takich worów, czy jak to się nazywa, ale czasami tak koło północy pod oczami mam aż takie czrne cienie. Są super-takie w artystycznym stylu-wiecie, zmęczony muzyk, czy pisarz.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Days on 26 Lut 2003 22:06

rychlo w czas :D

ja mam tak:

w dokumentach mam napisane ze mam brazowe (moja sprytna mama mi tak wpisala do paszportu, wiec ja musialam tak napisac do dowodu, by sie zgadzalo)

kiedys byc moze i mialam bracowe, ale dawno i nie prawda

teraz mam brozowo-piwno-zielone - a to zalezy od pogody i zdrowia i humoru. generalnie full color bajer :D

uwielbiam natomiast oczy brazowe - taka czekoladke! ciemne i tajemnicze AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

co do wady, to jak kazdy informatyko-matematyk mam sobie KROTKOWZROCZNOSC!!! i to piekna qrde piekna - co rok mi skacze o 0.5 D, jak nie lepiej.... teraz mam -3.5 -3, ale pewnie po maturze mi jeszcze skoczy, bo wiecie - ksiazki, ksiazki, komputer :D
podobno jak oko przestanie rosnac to juz nie bedzie rosla wada - wiec mnie czeka jeszcze co najmniej 2 lata rozrostu wady, a co najwyzej 5 lat (pewnie - zaloze sie ze tak nie bedzie). Zastanawialam sie nad operacja, ale podobno costa sie zlego moze zrobic i teraz nie wiem. generalnie fakt jest taki, ze po operacji nie widzi sie znowu tak dobrze...... sie zobaczy - moze do czasu jak bede miala 25 lat, wymysla cos nowego :D

tymczasem dzis pani lekarka (badania przed matura) mnie pytala jaka mam wade i na jakie studia ide. jak jej powiedzialam, ze na informe, to popatrzyla na mnie smutno wzrokiem "nic z tego nie bedzie"

DYSKRYMINACJA CHOLERA!!!

aha - nosze soczewki :D to juz prawie rok bedzie niedlugo :D ale lepiej w nich widze :D w okularach teraz jest dziwacznie :D ale czasami musze je zakladac, jak np. mam zapalenie spojowek......... grrrrrrrrrrrry!!!!

a moja okulistka jest fajna i jak ojciec mowi, ze mi sie wada powieksza od kompa, to ona mowi, ze moze troche, ale przede wszystkim od ksiazek i nauki :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Anonymous on 27 Lut 2003 07:07

co rok mi skacze o 0.5 D, jak nie lepiej.... teraz mam -3.5 -3

ja mam identyczną wadę- -3,5 na prawe i -3 na lewe... cos strasznego, najgorsze jest to, ze duzo bawię się w sport i w związku z tym nie mogę nosić okularów, przynajmniej nie na treningach... a co do soczewek...to nie moge ich nosic, bo mam za wrazliwe oczy czy cos takiego, w kazdym razie musze sie meczyc bez nich... :evil:
Anonymous

Postprzez Days on 28 Lut 2003 01:25

Madzia - wspoooooooooolczuje...

tez sie kiedys duzo bawilam w sport i to bylo przerypane....... jak grac w siatke w okularach (nie milo jest dostac pilka w okulary, z reszta spadaja i w ogole jest bez sensu)? a bez mialam problemy z pilka ;) zwlaszcza jak leciala pod swiatlo...
na szczecie moge nosic soczewki, ale moge uzywac tylko jednego plynu, bo od innych dostaje zapalenia spojowek....

a tak przy temacie sportu i wzroku - baba od wf'u wymyslila, ze mamy miec zaliczenie z RZUTU DO KOSZA!!! raz ze nie fair, bo czasami umie sie rzucac, a sie nie trafi, a czasami ktos nie umie i ma fuxa.... a dwa, ze u mnie polowa to slepe, w tym tylko dwie (ja i qmpela) nosza soczewki, a reszta slepi :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez bonfankaa on 28 Lut 2003 03:28

ja mam oczy niebieskie i nosze okularki jak to widac na zdjeciu....wiecie ja cale zycie w okularach wiec siata czy kosz czy reczna czy nozna to w okularkach..czasem sie rozwalaly ale tak bywa

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez sdms on 29 Mar 2003 20:40

A wiec wczoraj bylem u okulisty... W sumie nie jest tak zle... Mam -0,5 na prawe i -0,75 na lewe... Okularki mam nosic tylko jak mi beda potrzebne (w szkole, przy prowadzeniu pojazdow itp.)... Ogolnie jest git.... A w srode na WKU.... pewnie dostane kat. A ;)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Arha on 30 Mar 2003 03:14

Days znam ten ból - u mas w ogole wuefistka to psychopatka, ale cały czas się na mnie drze jak w siatkę gramy, że uciekam przed piłką... ale moje widzenie piłki to: długo długo nic, a później białe okrągłe coś lecące na mnie z dużą predkością... a zbyt bardzo lubię swoje okulary z oprawką na żyłkę, żeby je rozwalać tylko dlatego, że jej się ubzdurało, że koniecznie musze sukcesy w sporcie odnosić.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne