Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

WAR IS NOT THE ANSWER

heh z tą ligą lizusów to był good pomysł:)))poza tym zawsze sie moza usa podlizac:-)

poza tym zawsze sie moza usa podlizac:-)

czasam wojna przynosi dobre skutki
myslicie, że nas, Polaków to nie dosięgnie? Dosignie- na pewno i jesli nie bezpośrednio, to na pewno w jakiś pośredni sposób będzie oddziaływać na każdy kraj na świecie...
, gdzie rozbic jakie bazy wojskowe
co wydarzyło się ponad pól wieku temu...
A wiesz co to jest choroba popromienna,czarna ospa albo "czynnik pomarańczowy"? Bo ja z tym miałem troszkę doświadczenia praktycznego i zaręcam Ci, że to jest jednak gorsze.ale zawsze powoduje trwałe zniszczenia w ludzkiej psychice

Ci, którzy uważają inaczej, chyba do szkoły nie chodzili, z całym szacunkiem, i nie uczyli się historii, co więcej nie cyztali lektur o tematyce wojennej... Czy pokolenie ludzi współczesnych nie pamięta już o tych wszystkich torturach, ludobójstwach, obozach koncentracyjnych?
Nie. Ale w podobnym stopniu nie chciałabym mieszkać pod rządami Busha.chcielibyscie mieszkac pod rzadami saddama?

Cytat:
chcielibyscie mieszkac pod rzadami saddama?
Nie. Ale w podobnym stopniu nie chciałabym mieszkać pod rządami Busha
Po raz kolejny zwracam uwagę na Koreę, ktora otwarcie grozi wojną. I nie wiedzieć czemu okazuje się, że jest to mniej groźne niż Irak, tiaaa, z Koreą można pertraktować.
A Afganistan?? Wpadli, zrobili rozróbę , wujka Osamy i tak nie złapali. Talibowie to oczywiście szaleńcy - ale żołnierze USA po cichu zezwalali na ich mordowanie Afgańczykom. Teraz nagle kwestia Afganistanu ucichła, wszyscy trąbią o Iraku - a w Afganistanie wszystko po staremu, bieda, głód. Nic więcej poza wyzwolonymi kobietami.
Jasne. Teraz wszyscy razem zgodnie z zasadami równouprawnienia umierają z głodu.ale nie tylko kobiety zostaly wyzwolone. wiekszosc mezczyzn tez zostala
Hm, niech pomyslę... nie zaatakują powiadasz... a skąd pewność, że Saddam zaatakuje?? Robienie z Iraku na siłę wroga nr 1 jest dla mnie zagadką nie do odgadnięcia.korea bedzie grozic ale na tym poprzstanie. zsrr nnie odwazylo sie na akcje zbrojna przeciwko usa. moim zdaniem podobnie jak zsrr korea bedzie grozic ale nie zaatakuja.
Bush to też psychopata.jestes pewna?

Mówcie mi co chcecie, ja i tak uważam, że ta wojna to chory pomysł - z resztą każda wojna jest chora
korea bedzie grozic ale na tym poprzstanie. zsrr nnie odwazylo sie na akcje zbrojna przeciwko usa. moim zdaniem podobnie jak zsrr korea bedzie grozic ale nie zaatakuja.
Mówcie mi co chcecie, ja i tak uważam, że ta wojna to chory pomysł - z resztą każda wojna jest chora

że Saddam zaatakuje?? Robienie z Iraku na siłę wroga nr 1 jest dla mnie zagadką nie do odgadnięcia.
Gdybym miała dobry humor, pewnie w jakims stopniu uciesdzyłaby mnie informacja o wagliku. Ponieważ jestem z deczka wqrzona od rana uznam, że potraktowano mnie jako ignorantkę, która nie ma pojęcia o zyciu.Napisałem, że jestem przeciwnikiem wojny, ale wiem o broni masowego rażenia więcej niż przeciętny człowiek( nie tylko to, że bojowa postać wąglika nie jest biała) i dlatego uważam, że Husseina należy usunąć

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości