Ja sie nimi zainteresowałam jak wydali singiel Warriors Of The World. I w tej piosence sie po prostu zakochałam
Pojawiła sie nowa - I Believe. No i dla mnie jest w deche. Teledysk jest całkiem fajny, ale piosenka jest great
Kiedyś widziałam tez ich koncert, i grali na prawde fajnie. A basista pił piwo
Wszystko byłoby w tej kapeli fajne gdyby nie jedna sprawa....
Mianowicie usłyszałam od kumpla {bo sama bym nie zajarzyła}, ze oni sie kreują na królów metalu. No i fakt gdzieś tam przy nich pojawiło sie sformuowanie Kings Of Metal a przeciez wszyscy wiemy ze Kings Of Metal sa Iron Maiden
No i włąsnie owy Manowar przypomina mi iron Maiden.
Najpierw w oczy rzuca sie logo. Normalnie identyczną, albo prawie czcionka pisane. A potem są pios. Iron Maiden - Manowar, okładka płyty: przy IM Eddie, a przy Manowarze taki facet-heros na okładce.
I teraz jest pyt.-czy Manowar zwalił po Im??? Nie wiem, bo na ich stronie w rockmetalu wbiografiii nie ma dokładnych dat, albo ja ich nie widze
ale nawet jesli Manowar zwalił image itp po Żelaznej Dziewicy, to ja i tak chyba jak w PL przypadkiem beda grac na nich pojade

Poza tym I Believe jest niezłe, gitarzysta jest niezły technicznie i b. szybki. Dla mnie są obleśni, ale grają OK. Wolę ich od tych wszystkich plastikowych panienek. ROCK&METAL GÓRĄ!!!