Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

w kazdym aspekcie w tym takze muzycznym.nagle moje zapotrzebowania się nieco zmieniły
Mam nadzieję, że nikt się na mnie szczególnie nie obrazi, jakkolwiek by na to patrzyc to forum o BJ i dla BJ.
Tylko że cholera zbyt bardzo Was lubię, żeby z niego rezygnować.

Aha i jeszcze chcialam jedno serio powiedziec ze podziwiam NiKKi, serio cie kobieto podziwiam Bo ty potrafisz laczyc BJ IM i Gn'R
Mam nadzieję, że nikt się na mnie szczególnie nie obrazi, jakkolwiek by na to patrzyc to forum o BJ i dla BJ.
Ja tez, ale w sumie oprocz dzialow typu BJ sa takze rozne i muzyka rockowa gdzie o BJ sie nie gada wiec troche sie czuje usprawiedliwiona
Good Arha, jak po tym temacie rada starszych postanowi powysylac ludzi na wygnanie to przynajmniej sama sie czuc nie bede
Tylko że cholera zbyt bardzo Was lubię, żeby z niego rezygnować.
I tu jest pies pogrzebany.. ja mam tak samo

Good Arha, jak po tym temacie rada starszych postanowi powysylac ludzi na wygnanie to przynajmniej sama sie czuc nie bede
sd i rado starszych nie zsylajcie dziewczyn na syberie:-)

![#kwiatek [kwiatek]](./images/smilies/kwiatek.gif)
Aha i jeszcze chcialam jedno serio powiedziec ze podziwiam NiKKi, serio cie kobieto podziwiam Bo ty potrafisz laczyc BJ IM i Gn'R

Sa dni, kiedy non stop leci u mnie Bon Jovi, ale sa tez takie, gdy wogole ich nie slucham!!!

ŻONA_DŻONA napisał(a):Oooo... niee, nie przestałam słuchać. Słucham ich cały czas i nie wyobrażam sobie przestać,.

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Narodzie, wspomóż Bon Jovi ;D Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 18 |
gdzie chcielibyście spotkac Bon Jovi? Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 16 |
Czy nasz Adaś Małysz zdoła zdobyć poraz 4 PŚW? Forum: Różne Autor: daroo Odp: 35 |
Bon Jovi na wikipedii Forum: Ogólna dyskusja Autor: Sebastian P. Odp: 9 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości