Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
A może Wy macie jakąś grupę, która wyraźnie Wam się kojarzy z dokonaniami Bon Jovi?
Ale baardzo nie podoba mi się określenie 'pop metal' 

,hehe:)
Co do zespołów - Def Leppard - pierwszy ich okres - jak Bon Jovi - więcej grzechów nie pamiętam
), chociaż przyznam że właśnie pierwszych (chyba dwóch) płyt przed Pyromanią nie słyszałem i opieram się tutaj tym co czytałem w sieci.
Comte- kto szuka, ten znajdzie;).

, ciężko przestawić się na cokolwiek innego, niż ostre, gitarowe brzmienie, połączone z zabójczą, komercyjna, przebojowością:).
Ja do dziś pozostałem wierny Bon Jovi, m.in. dlatego, że bez wyrzekania się swojego, charakterystycznego brzmienia, dostosowali się poszczególnych dekad. A nawet i wieków;). Bez uszczerbków muzycznej wiarygodości...

A Def Leppard- jak najbardziej może mieścić się w szufladzie z napisem:"Bon Jovi Style;)).
) doszlam do wniosku ze kiedys bylo bardzo duzozespolow podobnych do bj ..slyszeliscie Johnego Limy?glosik ma jak jon z lat mlodzienczych....czy nawet plyta kuzynki Jona-Jodi Bongiovi ?styl podobny:)slodkie jest to ze bon jovi przetrwali!Ja do dziś pozostałem wierny Bon Jovi, m.in. dlatego, że bez wyrzekania się swojego, charakterystycznego brzmienia, dostosowali się poszczególnych dekad. A nawet i wieków;). Bez uszczerbków muzycznej wiarygodości...

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
| SPRZEDAM książkę o Bon Jovi Forum: Handel Autor: Kourin Odp: 6 |
Top 20 Hard Rock / Metal Albums Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 8 |
Bon Jovi & poezja Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 6 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości