Pożegnanie

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Pożegnanie

Postprzez Neo on 26 Maj 2002 06:16

Zastanawiacie się o co chodzi, tak więc tłumaczę ... Dziś miałem dość nieprzyjemną rozmowę z rodzicami, dotyczącą mojej nauki w szkole. Poszło o dwa przedmioty: geografia (moja pięta achillesowa) i biologia (trapperze, cRaSh'u ... podziwiam Was ;)). Moi trzej bracia byli dobrzy ze wszystkiego, tak więc rodzice myśleli, że ja też taki będę, jednak ich oczekiwania się nie spełniły, naruszona została ich duma wychowawcza, bo uważają, że te przedmioty zawalam z mojej winy, a to prawdą nie jest... (co z tego, że uczę się cały dzień, jak sprawdziany zawalam). Tak więc mam najzwyczajniejszy w świecie szlaban na wszystko, póki moja średnia z tych przedmiotów nie będzie wynosić 5 (heh, trochę to potrwa...). Zakazane mam m. in. korzystanie z internetu, chyba, że w potrzebach szkolnych (nadzór sił wyższych przy połączeniu...), chodzenie do kawiarenki (jak mam chodzić, jak w najbliższej przyszłości, tj. póki nie znajdę pracy, nie dostanę żadnej kasy, hmmm ...). Nakazane mam: natychmiastowe wracanie po lekcjach do domu = i tak nie wejdę do kawiarenki ... W ten sposób już z Wami nawet nie mam okazji poczatować 5h, a nawet 5 min...

Mimo że na forum zarejestrowałem się dopiero 17 maja, już zdążyłem Was bardzo polubić, zaręczyć się (Żono ;)), staliście się dla mnie jakby drugą rodziną (heh ...). Z Wami zawsze miałem dobry nastrój :) Nawet jak pierwszy raz na czacie pokłóciłem się z sdms'em, wiedziałem, że to fajny gość (można na niego liczyć, jest nieugięty ;)) Chiałem podziękować Wam wszystkim:
- zaczynam od bossa: thanks za forum i za to, że miałem tak udany tydzień, bo spotkałem jakichś porządnych ludzi ;)
- żono: to jeszcze nie koniec, spotkamy się na pewno, obiecuję :) A na zdjęcie trochę poczekaj, sądzę, że warto :)
- Tommy & sdms, za fioletowy kolorek ;) Tommy, mam prośbę, w konkursie na avatarkę, z kim kolwiek będzie ŻONA_DŻONA w parze, wygrywa w moich głosach, Gośka (też, odwdzięczysz się Gosiu, zapewniam ;)) A gdy sptkają się razem wygrywa moja żona :) Tommy, pamiętaj !!! Masz to uwzględniać przy podliczaniu głosów, bo jak nie, to zadrę z opem ;) Życzę Ci też brak tematów o Rodebercie :) Sdms, dzięki, że kilka razy mnie kick'nąłeś na czacie, bo czasem naprawdę trzeba mnie do porządku przywołać ... I życzę Ci powodzenia z Giną :)
- Gino & Erko - za fajne opowiadanka, które trzymają w napięciu do końca
- Rosie, Aniu F, poczekajcie do końca czerwca na przesyłkę odemnie, bo facet, u którego chciałem to kserować jest na urlopie i trochę go nie będzie, a skserowanie 80 stron x 2, trochę by mnie kosztowało ;)
- Madziu, o ile pamiętam, Ciebie pierwszą spotkałem na czacie (chyba, ale z Tobą miałem pierwszą najmilszą rozmowę ;))- dzięki, że wtedy byłaś, bo pewnie bym się zniechęcił i już na czata nie zaglądał ;( Po górach chódź ostrożnie :) I dotrzymaj słowa, bo nie powiedziałem Ci wtedy, ale mam jeszcze jeden osobisty powód, tak więc zachowaj dla siebie informacje o mnie, ok ???
- trapperze- dzięki za zeswatanie ;) i zmień avatara na Cartera, czy jak mu tam... a lekarzy i tak nie lubię ...
- Crush, mimo że Cię nie lubię, dzięki, że ze mną wtedy wygrałeś, wkońcu stałem się samokrytyczny :)
Ogólnie dziękuję wszystkim za wszystko...
Mam nadzieję, że jak najszybciej wrócę na forum, czyli za rok ... (heh...) Mam nadzieję, że będziecie tam nadal,. Obecność obowiązkowa ...
Hmmm...
Czasami może uda mi się wpaść do Was na chwilę (moim ratunkiem są braki końcowych lekcji itp. i mam nadzieję, że sandra_b (heh ;)), zaprosi mnie do kawiarenki na wspólnika ;)
Nie wywalajcie mnie z użytkowników forum, bo już się drugi raz nie zarejestruję...
A więc żegnam ...
neo_bj@wp.pl
Poczty nie mam zakazanej :) Chyba zapomnieli ;) Ale, kiedyś to też minie ;(
Najprawdopodobniej powrócę równo z drugą lub trzecią częścią MATRIX'a na stałe, a wtedy :) Być może zawieszkam w kawiarence na stałe :)
Żono obiecaj, ze mnie nie zdradzisz .... Ostatnie słowa mojego "posta" są zadedykowane Tobie :) Ślub trochę musimy przełożyć, bo kiedy zarobię na diamong ring for you ;)
Neo

Postprzez Marcia on 26 Maj 2002 15:58

:puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes:
:puppydogeyes: NEO....NIE ODCHODŹ!!!!
Awatar użytkownika
Marcia
Livin' On A Prayer

Od: 24 Mar 2002 18:01
Miejscowość: Sopot

Postprzez Klaudia on 26 Maj 2002 16:20

:puppydogeyes: Neo będziemy tęsknić (przynajmniej ja napewno) :puppydogeyes:
Choć nie mieliśmy razem okazji razem porozmawiać polubiłam Cię :wink:
Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz :onfire:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez ŻONA_DŻONA on 26 Maj 2002 16:55

Dlaczego?????!!!!!!!! Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes: :puppydogeyes:

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Carlissian on 26 Maj 2002 17:47

Neo niech moc bedzie z tobą ... już na zawsze. Na starych nie ma mocnych, współczuje ci. Ale dobrze, że otworzyłeś ten temat bo my (gery) może też wkrótce odejdziemy, czas pokaże (wszystko zależy od cRaSha.).
Carlissian

Postprzez Go on 26 Maj 2002 17:50

Obiecuję wszystkim, że czasem Neo przemycę na czata :wink: . Poza tym mamy pewien plan, waszym zadaniem jest ktf, że się uda. Bo jeżeli nie, to będzie kiepsko, w razie niepowodzenia, mi też się dostanie ... :robot:
Ale chciałam jeszcze podziękować w imieniu Neo, bo dzięki Wam znalazł motywację do nauki, której już dawno potrzebował i być może będzie miał upragnione 5 z geografii i biologii :angel: . Trzymajcie za niego kciuki, bo w poniedziałek od ósmej pisze sprawdzian godzinny i od niego też będzie dużo zależeć, bo obecnie ocen z geografii nie ma najlepszych ...
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Klaudia on 26 Maj 2002 17:57

my (gery) może też wkrótce odejdziemy, czas pokaże (wszystko zależy od cRaSha.).

nie bardzo wiem o co w tym wszystkim teraz chodzi... :wink:
czy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć??

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Carlissian on 26 Maj 2002 18:01

jak bedzie wszyskto wiadomo to wam powiem, źle sie na górze dzieje
Carlissian

Postprzez Tommy on 26 Maj 2002 18:57

No więc Neo. Ja ci z całego serca współczuję brachu i keep the faithże już niedługo do nas wrócisz. Co do konkursu to będę pamiętał :grin: :grin:
Myśl o nas a my będziemy myśleć o tobie :robot:

nie bardzo wiem o co w tym wszystkim teraz chodzi...
czy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć??

Lepiej żebyś jeszcze trochę pożyła w niewiedzy. Wkrótce wszystko się wyjaśni :grin:

Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Image
Awatar użytkownika
Tommy
Wanted Dead Or Alive

Od: 02 Mar 2002 03:07
Miejscowość: Bia

Postprzez erka on 26 Maj 2002 19:55

Czy ja jestem nienormalna? Znam Neo od niedawna a jak przeczytałam tego posta to az mi sie wyć zachciało :puppydogeyes:

Pamiętam jak mówiłałm że jesteś nice guy :grin: Będziemy czekac na ciebie i nie zapomnimy. I dzięki za to że podobają ci się nasze opowiadanka. Maj gad...znaczy sie ślubu nie będzie... Qrcze i to jeszcze rodzice rozdzielili.... No chyba to nie będzie Romeo i Julia...

A co sie dzieje na górze lepiej nie wiedzieć ale nareszcie wszystko zmierza ku końcowi- trochę heh trochę? sie porobiło i niektórzy moga za to poniesc wysoką cenę... Ale będzie dobrze bo sprawy juz są prawie załatwione...
Nie musicie się martwić...

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez trapper on 26 Maj 2002 20:00

Ja Ci Neo życzę szczęścia - może to i zabrzmi moralizatorsko, ale kiedy załatwisz to co chcesz będzies,z odczuwał olbrzymią satysfakcję z własnej pracy - stokroć wazniejszą i przyjemniejszą od pisania postów na forum.

Nie musicie się martwić
Potwierdziła się tylko moja teoria: jak się coś p***doli to na całego,

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Rosie on 26 Maj 2002 21:11

:crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes:
łeeeeeeeeeee... Neo qrcze jaka szkoda...
co prawda jestes krotko, ale strasznie cie polubiłam, zwlaszcza za ta książke :grin: zatem nie pozostaje nam nic innego ja tylko czekac...cale forum na ciebie, a my z aniaf dodatkowo na książkę :wink:

You can be a million miles away
I will always love you
You can be a thousand thoughts away
I'll be thinking of you...Richie;)
Awatar użytkownika
Rosie
Get Ready

Od: 02 Mar 2002 03:32
Miejscowość: Zamo

Postprzez usanka :) on 26 Maj 2002 22:37

keep the faith Neo na pewno niedlugo do nas wrocisz :fadein:
szkoda tylko, ze na razie ślubu nie bedzie, bo ja juz prezent kupilam :wink: :wink:

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Awatar użytkownika
usanka :)
Get Ready

Od: 02 Mar 2002 04:01

Postprzez Gina on 26 Maj 2002 22:39

rcze no..nie fair - jak zobaczyłam twojego avatraka i xywke to sobie pomyślałam ze równy facet będziesz i zostaniesz z nami długo a tu prosze...
Life is brutal....
Qrcze a już się do ciebie przyzwyzaiłam...
No będziemy czekać az wrócisz - a wierzę ze wrócisz na 100% :grin: :grin:
Keep the Faith
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Arha on 26 Maj 2002 23:24

Qrde no, to nie fair, ja Cie polubilam stary! Kogo ja teraz bede przed wampirami bronic?! Wszysto przez zasrana biole (ja tesh mushe to cholerstwo poprawiac)
Trzymaj sie Neo i pamietaj o nas. Bo my o Tobie z pewnoscia bedziemy.
Qrde jakie to niesprawiedliwe!
Ide robic plakat o DNA, bo mushe miec 5 na koniec. Z bioli...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Anonymous on 27 Maj 2002 07:11

Neo, bardzo mi przyrko, że nie zdążyłam cie pożegnać, ale było to spowodowane moja dwudniową nieobecnościa na forum. Mam nadzieję, że uda ci się przeczytać tego posta, bo czuję do ciebie pewnego rodzaju sentyment(w końcu byłam pierwszą osobą, którą spotkałes na czacie :grin: ).

ale z Tobą miałem pierwszą najmilszą rozmowę ;))-

Jestem bardzo sczęsliwa, że tobie też ta rozmowa sprawiła przyjemność :wink:

I dotrzymaj słowa, bo nie powiedziałem Ci wtedy, ale mam jeszcze jeden osobisty powód, tak więc zachowaj dla siebie informacje o mnie, ok ???

Jasne, możesz na mnie liczyć!

Do szybkiego zobaczenia, papatki :wink:
Anonymous

Postprzez Go on 29 Maj 2002 17:59

Mam dobrą wiadomość, Neo ostatnio trochę załagodził sytuację w domu i być może niedługo znów będzie wpadał jak na początku na chata i forum :grin: :grin: :grin: Moze tylko nie po 5 godzin, ale na wakacje, kto wie ... :wink:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Gina on 27 Sie 2002 16:32

.....::"Hey man, I gotta run - Now you take care"::.........
No dobra wiara - oficjalnie - dla min. Reddie (serio sie wzruszylam po tym GG thX :angel: ) i dla wszystkich innych - takie hmm oficjalne pozegnanie (po prostu - na tym forum pisalam strasznie duzo, strasznie dlugich :grin: postow - BUT..Every Word Was A Piece Of My Heart of course... - wiec teraz tez musze - znaczy nie musze - ale chce :grin:
No a chce sie pozegnac....ze wszystkimi (a co hehehhe :grin: ) nie no - dobra powaznie pisze - przed godzina wrocilam z obozu i musze przyznac ze na tym obozie nauczylam sie wielu rzeczy - wiele do mnie dotralo - i kiedy w sobote pisalam cos tam o tym ze spadam z forum w tym "filmie" to chyba nie bylam tego tak pewna jak jestem w tej chwili.
Zmienilam sie (to na pewno) - ale caly czas keep my faith i stick to my guns :grin:
I doszlam rowniez do wniasku ze teraz jest najbardziej odpowiadni moment zeby odejsc z forum. Nie mam specjalnie jakis powodow,tzn. byc moze i mam ale hmm trudno jest mi je opisac. Po prostu jakos tak hehhe (qrde mam problem z wyslowieniem sie..moze to po 20 godzinach jazdy ? :wink: :grin: :wink: )
W kazdym razie - jak widze - szefostwo mnie nie wysluchalo i nie zdjelo ze mnie moderatora (łeeee nikt mnie tu powaznie jak widze nie traktuje :grin: :grin: hehe ) - a serio : CHCIALABYM PROSIC ZEBY DZIALEM DAVIDA ZAJAL SIE KTOS INNY bo ja nie bede sie nim zajmowac (z prostego powodu: bo mnie tutaj nie bedzie :grin: ) - tzn. wiecie - na pewno bede tutaj wchodzic od czasu do czasu (np.na pewno zobacze we wrzesniu co sadzicie o Bounce :grin: ) kto wie moze nawet sama cos napisze :grin: (-nie mowie na 100% :grin: ) W kazdym razie - chcialam napisac ze naprawde eXtra mi sie tutaj z Wami "forumowalo" :grin: i mimo ze czasami jestesmy rozni - i nie zgadzamy sie ze soba - to tak naprawde laczy nas cos co jest dla mnie (wciaz..) jedna z najwazniejszych rzeczy : muzyka. Łaczy nas Bon Jovi - i obojetnie co by sie nie dzialo - w jakis sposob jestesmy do siebie podobni. - Chce w to wierzyc - i mimo wszystko - wierze w to .
Aha i jeszcze jedno bo wlasnie mi sie przypomnialo...jedno zdanie brendy..hmm chyba w tym filmie caly czas (ale nie jestem pewna) - jak gdzies tam napisalam o tych poczatkach forum - nie mialam na mysli tylko cRaSh'a,Erki i siebie, mialam na mysli wszystkich tych ludzi ktorych poznlam na forum jak pisalam swoje pierwsze posty - ale nie tylko - bo mialam rowniez na mysli - wszystkich teraz tutaj obecnych - ktorzy tworza (jak juz napisalam ) rodzine w pewien sposob dla mnie - ale czasami sie kloca - ale (wiem, powtarzam to po raz 3 ale naprawde chce zostac dobrze zrozumiana :grin: ) sa rodzina - i to sie dla mnie liczy
- Dobra bo gubie watek :grin: uwazam ze kazdy z Was osobno jest wspaniala osobowoscia - i nawet jesli uwazam ze po postach nie da sie odczytac calego charakteru danej osoby ( bo...trzeba czlowieka poznac...w/g mnie :grin: ) to jednak - jednak - jednak - jednak :grin: te posty w jakis spsob nas przedstawiaja - i jak ktos napisze juz nie wiem z 6/7 postow - to potem wiadomo (noo przynajmniej troszeczke :grin: ) jakie "klimaty" beda mialy jego kolejne posty i to jest dla mnie super.
sper jest dla mnie tez to forum - bo jedno z nielicznych chyba na ktorych ludzie nie robia sobie na maXa jaj i naprawde pisza to co czuja. O swoich marzeniach, o tym co ich wscieka, co sprawia ze sa szczesliwi....sami wiecie....Dla mnie to forum bylo naprawde (jest) czyms waznym - taka hmm ostoja , "domem" - nie wiem jak to nazwac - ale mysle ze kazdy z Was na swoj sposob czuje cos podobnego....cos co przyciaga i kaze pisac posty na http://www.bonjovi.komnata.pl/phpbb/ - to naprawde nie jest takie zwyczajne forum....
I ciesze sie ze tutaj bylam - ze poznalam ludzi ktorzy sluchaja bj , mysla podobnie itd.
Dlaczego odchodze ? Jak pisalam wyzej - po prostu czuje ze to co to forum mialo mi "dac" - to co mialo heh powiem to wielkimi slowami - "zmienic w moim zyciu" - to juz sie stalo - wiem ze forum to wymienianie swoich pogladow - takie hmm rozmowy - i wiem ze moglabym pisac te posty jeszcze bardzo dlugo. ale nie chce - poniewaz mam heh dziwna nature - no i zazwyczaj jak cos robie to wkladam w to "cala siebie" (ehh cos mam zboczone skojarzenia po tym obozie :grin: :wink: :grin: ) .. i czuje ze to co mialam "wlozyc" juz "wlozylam" i to co teraz bym pisala nie wnosilo by nic nowego tylko zapychalo forum - to by bylo z mojej strony takie wiecie - pisanie na sile - a cos takiego mi sie nie podoba - i staram sie nigdy tak nie robic.
Dobra - widze ze sie zdziebko rozpisalam a nie o to chodzilo podsumowujac - wszyscy jestescie naprawde swietnymi i wartosciowymi dla mnie ludzmi to ze z kilkoma osobami zzylam sie bardziej (jakby sie nie kapli to wymienilam czesc z nich w moim ostatnim poscie w "filmie" :grin: :grin: aha i powtarzam "czesc tylko" :grin: :grin: )a z innymi mniej to chyba normalne, zawsze tak sie dzieje w grupach...co nie zmienia faktu ze naprawde chcialabym kiedys spotkac Was wszystkich .....sadze ze byloby milo - serio.
Wiec na sam koniec - chcialabym powiedziec BYE - albo raczej - 'C YA do wszystkich na forum - 710 postow.....powiem krotko - bylo wiecej niz MILO :

bylo meGa suPer hiPer eXtra :grin: :grin: i wlasnie tak zapamietam to forum ( meGa suPer hiPer eXtra :grin: ) i Was... :grin:

Aha i jeszcze taka mala prosba do naszych bossow - jak juz zdejmiecie mi moderatora z davida i tworczosci - chcialabym prosic zebyscie nie wywalali "Giny" jako uzytkownika - bo jak pisalam - na pewno kiedys tutaj wpadne i moze cos napisze - a naprawde byloby mi hmm przykro jakbym musiala rejestrowac sie jeszcze raz - czy (ble) pisac jako Gośc. - Wiec mam nadzieje ze jako "uzytkownik" "Gina " nie bedzie przeszkadzac i caly czas bedzie (i heheh bedzie miec te 710 czy ilesc postow :grin: :grin: ) - to heh taka mala prosba na koniec.

...........::'C YA @LL::............
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez cRaSh on 27 Sie 2002 17:29

No coz, widze ze podjelas juz decyzje... ale az do przeczytania teog postu mialem nadzieje ze powiesz ze tak nie jest (jakby ktos nie zalapal to- say it isnt so przetlumaczylem :grin: ). Szkoda ze odchodzisz bo przez dlugi czas bylas (razem z wieloma innymi osobami na poczatku) podstawa tego forum. 710 postow mowi samo za siebie :wink: Nie bede komentowal przyczyny dla ktorej odchodzisz bo kazdy wie why to sie stalo, a moje komentarze znowu by prowadzily do klotni :grin: Heh, ja tak bardzo nie bede tego przezywal, bo mnie tez tu nie bedzie przez jakis rok. Tak wiec see ya w lipcu 2003, mam nadzieje ze wpadniesz wtedy na forum :wink:

Co do moderatorstwa to zaraz zdejmuje, ale honorowe Capo bedziesz miala caly czas. Trzymaj sie...

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez sdms on 27 Sie 2002 19:08

Gina chcialbym powiedziec "zostan" ale wiem ze tym razem nie uda mi sie Ciebie zatrzymac.... Kiedy czytalem tego Twojego posta to normalnie mialem lzy w oczach.... To forum, wszystko co na nim jest bardzo wiele straci na Twoim odejsciu..... Bez Ciebie nie bedzie to juz to samo forum.... Mam taka cicha nadzieje ze kiedys jeszcze zmienisz swoja decyzje i wrocisz do nas.... Ze jeszcze kiedys bedziesz z nami na stale.... Zreszta zawsze bedziesz z nami.... Bedziesz w naszych sercach, naszych umyslach, bedziesz czescia nas.... Mam nadzieje ze mimo swojego odejscia nie zostawisz nas calkowicie i chociaz od czasu do czasu bedziesz wpadac na czata a takze odwiedzac forum i pisac chocby raz na jakis czas....
Nie wiem co jeszcze mam napisac... chyba tylko Never Say Goodbye i jeszcze I belive ze kiedys do nas wrcocisz.... do zobaczenia wkrotce

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne