Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

bo mi zmieniali sdi na neostradę i coś się z moim kompem porobiło, nie chciało sie zainstalowac, rozwalał sie, rozwalał aż w końcu wczoraj zniknęły mi wszystkie programy, mp3 nie moge w nim otwierać, netu nie mam, nic nie działa- totalna pustka. Wyłączyc go teraz można tylko wyciągając wtyczke z prądu. I trzeba będzie coś z tym zrobić. Wczoraj sie wqrzyłam bo of kors ojciec zaczał że to moja wina (no spoko), całe szczęście że zgrałam wszystkie pliki dotyczace bj bo bym chyba nie wiem co zrobiła jakb7 mi sie moje mp3 pokasowały. I jak sie naprawi- no mam nadzieję że w przyszłym tygodniu to wrócę. W kazdym razie pamietam o prezentach 

Mam nowe kochane szybkie łącze i nowego kochanego windowsa xp który nie zacina się!
Klawiatura chodzi jak masło
Jednym małym problemem jest to że nie mam tamtego gadu gadu i jak założe nowe to bardzo bym prosiła żebyscie się do mnie odezwali i podali swoje nr bo inaczej was wszystkich na nowo nie znajdę.

stare dobre czasy

Moge dalej pozostac moderatorem BJ bo bede czasami wpadal(z przyzwyczajenia
I tu prośba do adminów, bo w takiej sytuacji nie mogę/nie chcę być moderatorem. Dajcie tą funkcję komuś innemu, komuś kto będzie miał czas żeby rzucić okiem czy wszystko w porządku... Ale mnie jako użytkownika za nic w świecie nie usuwajcie
I Reddie napewno Cie nie usuniemy. Jestes czlonkiem naszej rodziny, a rodziny nie jest latwo sie pozbyc. Nawet jezeli znikasz na jakis czas, to przeciez w koncu kiedys tu wrocisz i wtedy Twoje miejsce tu bedzie na Ciebie czekac.

Pozdrówcie ode mnie Capta, jak wpadnie na chat i przydzielcie "Sprzęt muzyczny" komuś innemu.
Szczególen pozdrowienia dla : Sd, ....

![#kwiatek [kwiatek]](./images/smilies/kwiatek.gif)
). Ale z forum nie zrezygnuję. Zbyt bardzo Was lubię.

A ja szczerze i bez bicia przytznam, że BJ nie słuchałam od dawna
Ale z forum nie zrezygnuję. Zbyt bardzo Was lubię.

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości