Pożegnanie

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez NiKKi Rebel on 11 Gru 2002 01:25

NIe, to nie ja się żagnam z wami, ale Erka. jednak nie na długo. Na szczęście pojawi się tu już w piatek. przysłała mi sms'a, ze nie ma dostępu do komputera, ale w piątek wszystko powinno być OK. Macie od niej pozdrowienia!!! :grin:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez erka on 12 Gru 2002 21:40

Dzieki NiKKi że dałaś tu to info. No więc problem jest troche skomplikowany :evil: bo mi zmieniali sdi na neostradę i coś się z moim kompem porobiło, nie chciało sie zainstalowac, rozwalał sie, rozwalał aż w końcu wczoraj zniknęły mi wszystkie programy, mp3 nie moge w nim otwierać, netu nie mam, nic nie działa- totalna pustka. Wyłączyc go teraz można tylko wyciągając wtyczke z prądu. I trzeba będzie coś z tym zrobić. Wczoraj sie wqrzyłam bo of kors ojciec zaczał że to moja wina (no spoko), całe szczęście że zgrałam wszystkie pliki dotyczace bj bo bym chyba nie wiem co zrobiła jakb7 mi sie moje mp3 pokasowały. I jak sie naprawi- no mam nadzieję że w przyszłym tygodniu to wrócę. W kazdym razie pamietam o prezentach :)), niedługo je dostarcze- poczta of kors, opowiadanie sko cze jak mi sie word przywróci. No i pozdrawiam wszystkich:)) Odpoczniecie sobie troche ode mnie a ja w tym czasie naogladam sie mtv i nawet nauczyłam sie grac TD na gitarze hyhy brata. Tak więc cieszcie się bo mnie nie ma. Ale ja się nie dam bo szlag by trafił ale sie od was uzalezniłam i wczoraj jak mi totalnie wszystko siadło to sie nawet poryczałam że mnie chca od was odciac. No więc 3 majcie sie i do zobaczenia a tymczasem spadam bo siedze na kompie brata czyli kasa leci bo tu nie ma stałego łącza. Hehe i jakby co zotaje komórka :)))) Save a prayer za mojego gada- czytac kompa jezeli chcecie żebym was jeszcze na tym form pomęczyła. Heh żartuję, papapa

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez erka on 15 Gru 2002 02:58

AAAAA wróciłam :))))))))))))))))))))))))))))) Nawet nie wiecie jak się cieszę. Mam nowego kompa- wszystko nowe tylko monitor stary- heh ale jary :grin: No a tamten poszedł do rodziców do pracy a ja wzięłam ten który miał iśc do nich. Mam nowe kochane szybkie łącze i nowego kochanego windowsa xp który nie zacina się! szok bo tamten gad ciągle pokazywał błędy. Klawiatura chodzi jak masło (cóz za poetyckie porównanie) no i ogólnie jest git :grin Jednym małym problemem jest to że nie mam tamtego gadu gadu i jak założe nowe to bardzo bym prosiła żebyscie się do mnie odezwali i podali swoje nr bo inaczej was wszystkich na nowo nie znajdę.

Wiem że się cieszycie że przyszłam was gnębic ;p

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez sdms on 15 Gru 2002 04:14

Mam nowe kochane szybkie łącze i nowego kochanego windowsa xp który nie zacina się!

Dobra ja nie bede krytykowal... Wiem ze neostrada to jedyne wyjscie (aczkolwiek nie najlepsze) :wink: .... Natomiast co do Win XP to hmm.... Ja jednak wole swojego 98 :), no ale jak bede mial nowego kompa, to i tak sie na XP przerzuce :grin: :new-alien: :grin:
Klawiatura chodzi jak masło

Hmmm.... Tylko sie nie potlusc... i trzymaj ja z daleka od: ciepla, nozy, i innych takich :grin:
Jednym małym problemem jest to że nie mam tamtego gadu gadu i jak założe nowe to bardzo bym prosiła żebyscie się do mnie odezwali i podali swoje nr bo inaczej was wszystkich na nowo nie znajdę.

A nie pamietasz haselka? ;)...... Zreszta zawsze idzie odzyskac ;)... No ale jak chcesz nowe to zakladaj :).... I podaj # to sie odezwe :grin: :new-alien: :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Tommy on 18 Gru 2002 03:19

Nie sadzilem nigdy ze ja tez bede musial pisac w tym temacie :grin: Jak pewnie zauwazyliscie od jakiegos czasu(a scislej prawie od wakacji) malo udzielam sie na forum.Spowodowane jest to glownie brakiem czasu i zyciem osobistym!Nie chce sie tu z wami zegnac ale ostrzegam ze przez najblizszy czas(blizej nieokreslony) nie bede sie udzielal na forum(przynajmniej nie w takim stopniu jak za starych dobrych czasow :grin: :). Moge dalej pozostac moderatorem BJ bo bede czasami wpadal(z przyzwyczajenia :grin: ).Pomimo wszystkiego bedziecie mogli mnie zastac na gg(glownie wieczorkami)!Aha i chcialbym tu od razu z wyprzedzeniem zyczyc wszystkim MARY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR!!! :grin: :robot: :grin: :robot: :grin: :robot: :grin:
KEEP THE FAITH

Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Image
Awatar użytkownika
Tommy
Wanted Dead Or Alive

Od: 02 Mar 2002 03:07
Miejscowość: Bia

Postprzez Arha on 18 Gru 2002 03:23

Ehhh... pszykro mi. No cóż, stare dobre czasy, nowe dobre czasy... Zaglądaj tutaj jak znajdziesz czas.
Tobie tesh Mery Kristmas i Hepi Niu Jer. :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 18 Gru 2002 03:40

stare dobre czasy

ale to juz bylo, zniklo gdzies za nami...

heh Tommy - no wlasnie a ja tesknie tutaj za twoimi postami =(
Tsymaj sie chlopie i merry swiat i szczesliwego new roku

W sumie to ja tez od dzis nie bede pojawiac sie tu tak czesto jak kiedys
[ 2 powodny - nevermind =) ]

Tommy - take care - i "wroc"* kiedys

* bo przeciez nie odchodzisz =))
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez ŻONA_DŻONA on 18 Gru 2002 04:19

Wesołych świąt i szczęsliwego nowego roku wszystkim co odchodzą .

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Reddie on 18 Gru 2002 04:26

Tak...
Nie myślałam, że kiedyś napiszę "swojego" posta w tym temacie... a jednak...
Nie wiem w sumie co pisać... tzn... jak pisać, więc powiem wprost - krótko i na temat: opuszczam was na jakiś czas. Ale wrócę - obiecuję - tzn walnę od czasu do czasu jakiegoś posta :wink:. Po prostu nie mam w ogóle ostatnio czasu na siedzenie w necie, jak przychodzę do komputera to tylko na jakieś mniejsze chwile... zaniedbałam Was i to forum i kiedy teraz na nie wchodzę po tak długiej nieobecności to nawet nie wiem na jaki temat odpisywać, za co się zabrać, co czytać i jest tak, że po prostu wychodzę, bo gdybym miała to wszystko ogarnąć wzrokiem to zajęłoby mi to chyba całe wieki. A ja po prostu ostatnio mam nawał wielu spraw (jedną - przeważającą z nich jest szkoła - dużo się chorowało i trzeba nadrobić baaaaaaardzo wiele, zaległe sprawdziany, kartkówki itp - wiecie ja to jest). Nie chcę się tłumaczyć tylko tym, że nie mam czasu. Kiedyś było ze mną tak, że nie mogłam nawet dnia wytrzymać, żeby tu nie wchodzić, ba, zaglądałam tu jakieś 20 razy dziennie - tak też się zdarzało. Teraz też trochę tęsknię za czytaniem tych wszystkich postów i za Wami, ale nie ma we mnie czegoś takiego że MUSZĘ wejść na nasze forum bo zwariuję... głupio to zabrzmi ale co tam - pośmiejcie się trochę :wink: - nie czuję potrzeby pisania tu postów... Jestem z Wami wszystkimi myślami, bo naprawdę nigdy, jeszcze NIGDY nie spotkałam aż tyyyyyyyylu tak wspaniałych ludzi jak Wy. I dzięki Wam za to, że jesteście i nawet jeśli nie mam z Wami bliższego kontaktu to po prostu mogę czytać Wasze posty - to, co piszecie na forum - po prostu dzięki za to, że w ogóle miałam okazję Was poznać.
Tak właściwie to nie chcę nawet, żeby ten post wyglądał jak pożegnanie :wink: Po prostu uciekam stąd, ale nie na zawsze, bo pojawi się tu czasem jakiś mój post (ale kiedy to będzie to nie mogę powiedzieć :wink:). I tu prośba do adminów, bo w takiej sytuacji nie mogę/nie chcę być moderatorem. Dajcie tą funkcję komuś innemu, komuś kto będzie miał czas żeby rzucić okiem czy wszystko w porządku... Ale mnie jako użytkownika za nic w świecie nie usuwajcie :grin:
Wielka buźka dla Was wszystkich!
Jakby co to mam maila, mam GG - mam komputer :grin:

Aha... i wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku Wam wszystkim!!!

You can't win... until you're not afraid to lose...
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez erka on 18 Gru 2002 04:58

Chlip :( Reddie kochana, nie wiem co powiedzieć bo chociaż ostatnio nie pojawiałaś sie na forum to jakoś tak czułam tu Twoją obecność. I wierz mi że niedawno o Tobie myślałam i o róznych rzeczach o których kiedyś razem gadałysmy:)

Mam nadzieję że w szkole nie będą Cie gnębic i że wrócisz do nas szybko, a pisanie postów kiedyś samo Cię wciagnie. Zresztą nie musi- wazne żebyś o nas nie zapomniała i dała o sobie znać- gdy oczywiście będziesz chciała pogadać.

Wszystkiego naj naj naj najlepszego na święta i w Nowym Roku i wracaj do nas z prędkością światła :angel:
Jeszcze większe bużka 4u :)))

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez sdms on 20 Gru 2002 18:50

Reddie wracaj tak szybko i tak czesto jak bedziesz mogla... Keep The Faith.... kiedys nadejdzie taki czas, ze wszyscy razem, kazdy z nas, spotkamy sie razem gdzies w jednym miejscu i to bedzie najlepszy czas w naszym zyciu....

Tommy trzymaj sie bracie i wpadaj kiedy bedziesz mogl/chcial/musial :wink: .... Wesolych Swiat, Szczesliwego Nowego.... Powodzenia :wink:
Moge dalej pozostac moderatorem BJ bo bede czasami wpadal(z przyzwyczajenia

I tu prośba do adminów, bo w takiej sytuacji nie mogę/nie chcę być moderatorem. Dajcie tą funkcję komuś innemu, komuś kto będzie miał czas żeby rzucić okiem czy wszystko w porządku... Ale mnie jako użytkownika za nic w świecie nie usuwajcie

Odpowiednie rozporzadzenia zostana poddane glosowaniu i wydane w najblizszym czasie :new-alien: I Reddie napewno Cie nie usuniemy. Jestes czlonkiem naszej rodziny, a rodziny nie jest latwo sie pozbyc. Nawet jezeli znikasz na jakis czas, to przeciez w koncu kiedys tu wrocisz i wtedy Twoje miejsce tu bedzie na Ciebie czekac.

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez trapper on 20 Gru 2002 21:17

Tjaaa. To teraz moja kolej. Jak wiecie za niecałe 2 tygodnie wylatuję do pewnego wesołego kraju, by uzdrawiać tam ludzkość. Wrócę (mam nadzieję,że żywy)za jakieś 3 miesiące, wpadnę dziś (chyba) na chat, dokończę wam KOTM i przywdziewam mundur. Trzymajcie się, wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. Pozdrówcie ode mnie Capta, jak wpadnie na chat i przydzielcie "Sprzęt muzyczny" komuś innemu.
Szczególen pozdrowienia dla : Sd, Reddie (:*) , TT (2 razy :*), Tommy`ego, Neeli, Bonfanki (pamiętaj, nie załamuj się) i Arhy. Przepraszam jeśli kogoś pominąłem.

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez erka on 20 Gru 2002 21:54

Trapper - trzymaj się tam i wracaj szybko bo jestes tu wanted ale nie dead tylko alive. Wesołych Świąt i szcześliwego Nowego Roku Ci życzę. I wspomnij czasem o nas :))

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Gina on 20 Gru 2002 22:28

Reddie - wszystko co mialam Ci do powiedzenia napisalam na GG - znaczy no - nie wszystko - ale najwazniejsze rzeczy =))
Trapper - uwazaj na siebie, wroc za 3 m-ce i wogole badz happy, bo jestes jedna z dwoch osob plci meskiej na tym forum ktore uwazam za najmadrzejsze, najfajniejsze i z osobowoscia - zreszta co ci bede mowic - sam wiesz =))
A teraz ja : - wiec tak - tez z braku czasu, ze spadku zainteresowania [?] nie wiem jak to nazwac - mniej wiecej to co napisala Reddie i jeszcze cos ^_- bede rzadziej wpadac - bede czytac , i jakby co moderowac "bardzo" czesto uzywany dzial - recenzje , ale raczej sobie od moich postow i opinii na razie odpoczniecie =P
No ale ofc jestem w necie
Happy life everybody =))
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez sdms on 20 Gru 2002 23:58

Pozdrówcie ode mnie Capta, jak wpadnie na chat i przydzielcie "Sprzęt muzyczny" komuś innemu.

Sie zrobi... a jak tylko wrocisz, to dzial znow bedzie nalezal do Ciebie :new-alien:
Szczególen pozdrowienia dla : Sd, ....

Dzieki trap.... czuje sie wyrozniony :new-alien: :grin: Trzymaj sie bracie i wracaj tak szybko jak bedziesz mogl.... Bedzie nam brakowac Ciebie i Twojego cynizmu :grin:

Gina... wpadaj tak czesto jak bedziesz mogla/chciala...... A jakby co to odzywaj sie na gg :new-alien:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Neela on 21 Gru 2002 04:30

Bardzo mi przykro,,bo pomału wszyscy sie rozkruszają.
Wszystkim ktorzy nie moga za często pisac i nie odwiedza nas w najblizszym czasie życze WESOŁYCH ŚWIĄT, UDANEGO SYLWKA I POMYSLNOSCI W NOWYM ROKU:)

Trapperku będziemy tęsknić za toba. Trzymaj sie tam i wróc caly,zdrowy i szczęśliwy:) W koncu tutaj tez jestes nam potrzebny:)

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ImageImage

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez Arha on 21 Gru 2002 19:07

Ehhh bye bye everybody, trapper wróć z łaski swojej w jednym kawałku :grin:

A ja szczerze i bez bicia przytznam, że BJ nie słuchałam od dawna (pomojając teledysk Blaze - mam hyziam na punkcie K Sutherlanda :angel: ). Ale z forum nie zrezygnuję. Zbyt bardzo Was lubię.

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Gina on 22 Gru 2002 00:49

A ja szczerze i bez bicia przytznam, że BJ nie słuchałam od dawna

to ja tez - bez bicia sie przyznaje :grin:
Ale z forum nie zrezygnuję. Zbyt bardzo Was lubię.

i wlasnie tu mam opory - znaczy nie z tym ze Was lubie - wlasnie dlatego mam dylemat bo WAS BARDZO LUBIE - ale w koncu to forum BJ i nie wiem "czy wypada" - znaczy nie zebym sie na codzien przejmowala rzeczami z cyklu "czy wypada czy nie" ... ale no nie wiem... :wink:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez bonfankaa on 23 Gru 2002 01:48

kochani moi mili przyszedl czas na bonie..mam tyle spraw na glowie..musze je posegregowac..zrobic cos z tym..a nie chce tu pisac dolujacych postow ze chce sie zabic czy cos..fakt dola mam ale smierc bylaby wyjsciem tchorzliwym...nio powiedzmy ze jest ok wszystko :p
pozdfrawiam bliskiego kumpla!buziaki! :grin:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Arha on 23 Gru 2002 01:53

Boniu powodzenia. Załatw Swoje sprawy szybko i bezboleśnie. Nie zabijaj się, nie płacz, nie rozpaczaj, KTF... ale mnie na moralizatorstwo wzięło :angel:
I wróć na Forum, do nas. :angel:

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne