Pij mleko - będziesz wielki!

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Gina on 30 Maj 2004 19:11

u mnie na miejscu 1 są obecnie wszystkie reklamy zwiazanie z euro 2004 :grin:
a jedna - http://www.pumafootball.com/ (nie skipowac intra jak ktoś będzie wchodził :lmao: ) - włoskich kibiców tak mi się spodobała (niestety widziałam ją tylko na discovery) ze sobie avka z nią zrobiłam ;)
Aha i jeszcze jedna - KIA < ten samochód, lol > kii czy jakkolwiek to się odmienia.. Jak na pustyni robi się kort tenisowy - widział ktoś czy sama do siebie gadam ? :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Kourin on 30 Maj 2004 19:30

Gina napisał(a):Aha i jeszcze jedna - KIA < ten samochód, lol > kii czy jakkolwiek to się odmienia.. Jak na pustyni robi się kort tenisowy - widział ktoś czy sama do siebie gadam ? :grin:

Jak Andre Agassi robi se kort, owszem widziałam :grin:

Mnie się ostatnio podobała ta reklama Toyoty, gdzie stoi taka bomba laska na poboczu i chce zatrzymać inną Toyotę, bo ponoć jej Toyota się zepsuła, ale kierowca tej drugiej Toyoty nie zatrzymuje się mówiąc "To pułapka... Nigdy nie widziałem zepsutej Toyoty!", po czym ta laska ściąga z twarzy maskę i okazuje się, że to jakiś stary dziad :grin: Dla mnie bomba!

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Gina on 30 Maj 2004 19:40

Gina napisał(a):Jak na pustyni robi się kort tenisowy

hmm bardzo madrze napisałam :xkroplad: Agassi samochodem ofc :lmao:

Z tą Toyotą było świetne ale już daaaaawno tego nie widziałam :wink:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Kourin on 30 Maj 2004 19:44

Gina napisał(a):Z tą Toyotą było świetne ale już daaaaawno tego nie widziałam :wink:

Ja widziałam kilka dni temu, ale teraz jest inna ciekawa reklama jakiegoś auta z super-klimatyzacją: jak jadą bałwanki samochodem po pustyni XD I jeden z nich popija piwko :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Arha on 31 Maj 2004 01:41

Wszystkie reklamy aut są fajne, a ostatnio Renault mi się podoba... "słonie nie sa jeszcze dostępne" :lmao:

A poza tym, to reklama... chyba Nike. Jak wchodząc na boisko gracze zaczynają sobie grać. Oleee :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez erfea on 31 Maj 2004 14:13

Samochody... e tam ja tam preferuje nowe baterie do żółwi, słoni i takich tam :mwahaha: :rofl:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne