Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

). tyle ze wlasnie moznaby zrobic taki film no w polowie no... nie bijacy w oczy brudem i glebia i nie byjacy w mozg dobrobytem i bezdenna glupota.

uje tylko.

Gina napisał(a):A no i wlasnie panowie maja kolejna ceche wspolna - rowniez nie uciekaja od dennych filmow. Ale akurat Zakoscielny na gorszej pozycji jest
w sensie mowie o Bradziu
w az tak glupim filmie to on chyba nigdy nie zagral, chyba ze zaraz na poczatku swojej kariery, chwile po wyjsciu ze stroju wielkiego kurczaka

Days napisał(a):z tak glupim filmie to on chyba nigdy nie zagral

cRaSh napisał(a):sens mial na imie Angelina
I przerabialismy to juz kilka razy w sumie
Ale mowie, on ma w czym wybierac. W Polsce Zakoscielny nie zagralby w hicie roku to by go znano z tego tam serialu, albo nie znano w ogole... 

)...
)) No i ja prawie zeszłam jak Columbus Circle przez kilka sekund pokazali (i to jeszcze noca cholera <3... oni sa wredni bo wiedza ze ja bym tam sie mogla na chodniku polozyc patrzec w niebo i byc szczesliwa
)

Gina napisał(a):eeeeej a czy ja porownywalam te dwa filmy ? Albo aktorow ? (...) i jedemu i drugiemu aktorowi sie zdarzyla wpadka

. A film trzyma poziom i to jak.
Evie napisał(a):W ogóle to dla mnie jeden z najboskszych aktorów
czyli nowa ekranizacje 300 spartan...

Evie napisał(a):bo taka Troja chociażby to był niewypał. Nie tylko przez Blooma Wink Aleksander uszedł przy oglądaniu tego pierwszy raz

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
| Na czym byliście ostatnio w kinie? Forum: Film Autor: Mystery Odp: 753 |
Jaki to film? ;) Forum: Relax Autor: cRaSh Odp: 33 |
Ostatni film Forum: Różne Autor: JULIA Odp: 31 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości