Wczoraj :
Starsza pani musi zniknąć
Przyjemnie się oglądało. Drew jak Drew(no) za to Ben Stiller, był jednym z najjaśniejszych punktów

Razem z Eileen Essel czyli "starszą panią". Ogólnie nie uśmiałam się jakoś bardzo bardzo bardzo (no może podczas sceny z wymiotowaniem na twarz męża

) Ale ogólnie przyjemny film.
Stary, gdzie moja bryka ?
W jednej recenzji przeczytałam : "Idiotyczny, infantylny, szkodliwy wręcz w swej głupocie film." Ciężko się nie zgodzić, ale uśmiałam się bardziej niż na filmie #1
(no i Ashton...). Inna sprawa, ze śmiałam się raczej z głupoty scenariusza... Ale rozrywka jest rozrywką. Aha, polskich lektorów trzeba pozabijać. Dude where is my car CAR CAR
C A R a nie powtarzana do bóly, naprawdę infantylna BRYKA...
Pokojówka na Manhattanie
Kurcze no... Nie sądziłam, ze kiedykolwiek to powiem ale mi się nawet Jennifer Lopez w tym filmie podobała

tzn na początku, bo potem jej nienaturalnie brązowa twarz i ten WIELKI tyłek raził w każdej klatce filmu

Myślałam, ze ten film będzie o wiele, wiele, wiele gorszy, nie było tak źle, ale i tak mam nadzieję, ze nikt z forum nie wydał kasy żeby zobaczyć ten kolejny klon amerykańskiego przemysłu filmowego w kinie.... Bo gdyby wyrzucić obasadę, rok produkcji, miejsce akcji etc to w szkielecie tego filmu znalazłby się po raz Bilionowy amerykański sen o pucybucie który stał sie gwiazdą i patetyczne teksty w stylu "służymy ludziom ale nie jesteśmy ich służącymi" czy coś w tym stylu... No ale do tego już przywykłam w amerykańskim kinie
Miał być jeszcze
Straszny film 3 ale nie wiedzieć czemu zacina mi się

Trzeba przy nim trochę podłubać... A moze ktoś mnie oświeci, jesli plik sie zacina, inne chodza (=wszystkie kodeki mam) to chyba coś wrong jest z nim, nie ?