Oficjalny FC Bon JOvi w Polsce?!

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Moderator: *mods team

Postprzez sdms 06 paź 2004 19:01

tasiemeczka napisał(a):czy już wiadomo coś więcej odnośnie "naszego" fanclubu ??

Niestety urwał się kontakt z przedstawicielką UMP.. Moja znajoma też nie wie, co się dzieje, bo Kaśka z universalu nie odbiera nawet telefonów... Jak coś będę wiedział, to dam wam znać :)
Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez sdms 07 paź 2004 11:33

Właśnie otrzymałem odpowiedź z Universalu... Niezbyt zadowalająca, ale nie traćmy nadzieji... Cytuję:

Czesc.

Moze bedzie taka mozliwosc. :)
Obecnie pertraktuje z poprzednim fan klubem, bo zakonczeniu
rozmow będę wiedziec czy bedziesz mial szanse na autoryzacje.

Odezwij sie w tej sprawie za jakies 2 tygodnie.

Pozdrawiam Kasia
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Tico 07 paź 2004 16:11

No myśle że to jest pozytywna odpowiedz, wierzmy że nam się uda a się uda. i BJ przyjadą do Polski i spotkają się z nami itd :P i wszyscy będą szczęśliwi :)
Dobra już ide, mam dobry humor bo Pani Profesor przełożyła sprawdzian z historii :D
Tico
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 07 paź 2004 17:24

czy sd kasia mowi o takim fankubie zalozonym przez taka dziewczyne z walbrzycha?bo jesli o tym niby oficjalnym fan klubie mowa to ja nie chce by on byl wznawiany! poznalam dziewczyne osobiscie i mam mieszane uczucia...a jesli ktos chce wiedziec dlaczego tak mysle? to dajcie znac a wam powiem....uchyle rabek tajemnicy i powiem ze to ma zwiazek z przyjazdem bj do polski....
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez Evie 07 paź 2004 17:44

Ooo Bonia to opowiedz nam, bo ja też swojego czasu do tego FC z Wałbrzycha należałam.
Evie
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez Gina 07 paź 2004 17:48

A ja chyba miałam należeć... albo należałam... nie pamiętam :szok2:
Ale tez mnie zaintrygowałaś Bonia ;)
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 07 paź 2004 18:43

no hmmm od czego tu zaczac?
gdy zjawila sie pod klubem..wszystko bylo ok...no powiedzmy bo wogole zaczelo sie od tego ze zadzwonila do mnie w tyg ze w sobote mam byc kolo klubu lokomotywa i czy ja przenocuje..obiecala ze zadzwoni..nie zdadzwonila..ja pamietam spac nie moglam all night poprzedzajaca sobote..zdesperowana pojechalam w ciemno pod ten klubi czekalam..wkoncu jakos sie odnalzalysmy..do ich wystepu bylo ok i choc dziewczyna jest totalna maniaczka zaslpeiona w jona...to jakos udawalo mi sie przezyc jej texty itd...twierdzila ze ona i jon pisza do siebie ale nie pokaze tych listow bo to tajemnica...twierdzila ze jon tylko na nia patrzyl...taa a bylo tyle ludzi...pytala sie czy nie mam czegos z bj na kasecie...dogadalysmy sie ze jej to przegram a ona w ziaman mi wysle niby oruginalne fotki jbj tzn ze oryginalnego negatywu..kasete wyslalam ale fotki nie przyszly..czekalam miesiac jeden potem drugi..napisalam list ze tak nie powinno sie robic ...po miesiacu wyslala mi 2 fotki (a miala wyslac 8 czy 10)oburzona ze ja mam czelnosc ejsczze sie jej czepiac..skoro ona zalatwila mi wejscie...ze uwaza ze jestem chamska i nie chce wiecej mnie znac..napisala "zegnam" i tyle..co do moich 2 kolezanek zachowala sie podobnie.... dlastego jesli jej fan klub sie nie zmienil i jesli ona zachwouje sie jak sie zachowuje uwazajc przy tym ze jej sie wszystko nalezy...bo JEST FANKA JONA to ja dziekuje.,,,,zdenerwowalam sie ze ona mnie tak potraktowala..moze nie powinnam sie czepiac zza kasete-okolo 14 zl plus koszty przesylko ale to zawsze jakies pieniazki sa..
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez sdms 07 paź 2004 18:58

bonfankaa napisał(a):czy sd kasia mowi o takim fankubie zalozonym przez taka dziewczyne z walbrzycha?

Tak o tym fanklubie mowa:
Fan Klub ''Thank you for loving me''
Izabela Litwinkiewicz
ul. Grodzka 6/23
58-316 Wałbrzych
Polska

JBJFC@onet.pl

I powiem, że nie jesteś pierwszą osobą, która się niepochlebnie wypowiada na jego temat, jak i samej założycielki, dlatego zrobię wszystko, żeby to nasz fanklub był wiodącym fanklubem BJ w Polsce.... Zresztą tamto jest fanklub samego Jona, a nie zespołu, więc powinno nam się udać :)
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez ROCKSTAR 07 paź 2004 20:28

Nie, żebym obgadywał...
Ale pomyślcie, jak ja się czułem ( jako ziomal w końcu :shiner: ), nie zostając POWIADOMIONY, o tym, że BJ przylatuje do Polski... Po prostu- zrobiłem, wielkie oczy,że COŚ takiego miało miejsce...
Żal pozostał i tyle...
A kontakt się urwał...
I dobrze!
Dlatego liczę na to, że fan-club ZESPOŁU BJ, będzie fan-clubem z PRAWDZIWEGO zdarzenia... :horns:
ROCKSTAR
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 07 paź 2004 21:48

drogi rocky i sd :)

ja w radiu zet uslyszalam jeszcze w listopadzie ze bj ma bc u nas...dlatego napisalam do tej Izy,,,wtedy zadzwonila..okej...to byl fan klub jona...a my pragniemy bj :)
sd jestem z toba.musi sie udac! bo do tamtego fan klubu nie wroce!o nie:] by the way i tajk mnie z niego wywalila ;/ :omg: :new-alien:

rocky bo ona ponc wysylala telegramy tylko do dziewczyn z fan klubu i to nie wszystkich...mi nie wysalla tylko dlatego ze napisalam list czy cos o tym wie ajesli tak to neich cos zalatwi...
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez sdms 22 lis 2004 12:57

Wygląda na to, że FC nie będzie, bo Universal rozwiązał dział fanklubów :(
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Cr@sH 22 lis 2004 13:11

jak juz gdzies pisalem universal ma fanow w d..ie i nawet mnie to nie dziwi a pozniej mowia ze piractwo sie szerzy jak tu takie postepowanie ktore zniechac.
Cr@sH
Keep The Faith

{ GENDER }:

Poprzednia strona

Powrót do Ogólna dyskusja