o.n.a.

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

o.n.a.

Postprzez marta_bongiovi on 11 Kwi 2003 21:11

Co myślicie o tym zespole?
Mi jest trochę szkoda, że się rozpadli - ich muzyka nie była jakoś specjalnie bliska mojemu sercu, ale mimo wszystko lubię głos Chylinskiej i miło było czasami ich posłuchac. "Wszytko to co ja", "Kiedy powiem sobie dość" albo "Niekochana" serio są fajne. Byli chyba jednym z najlepszych polskich zespołów rockowych. W każdym razie napewno byli najbardziej charakterystyczną grupą.

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Klaudia on 11 Kwi 2003 23:35

Nigdy nie byłam zagorzałą fanką o.n.a, ale ich piosenki bardzo mi się podobają. Szkoda ... bardzo szkoda, że już nie istnieją :wink:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Arha on 11 Kwi 2003 23:54

Ja O.N.A słucham dość często (o ile znajdę płytę), strasznie żałuję, że się rozwiązali. Nie mam jakiś ulubionych piosenek (chociaż Niekochanej niestety nie trawię).

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez NiKKi Rebel on 12 Kwi 2003 00:52

o tak, szkoda ze sie o.n.a. rozpadło .... w koncu była to jedna z lepszych polskich kapel :robot:

czy ich słuchałam??
trzoche wteyd , kiedy aga nosiła jeszcze aparat :grin:
potem juz nie, jakos mnie ich piosenki nie pociagały :wink:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Tico on 12 Kwi 2003 01:47

Zdecydowanie szkoda mi tego zespołu i choć muszę przyznać że nie zabardzo ich słuchałem, są polskie zespoły które dużo bardziej lubie to bardzo ich ceniłem. Byli jednym z najlepszym polskich zespołów, który odnosił sukcesy, no ale mając głos Chylińskiej i gitare Skawińskiego to wiadomo...sukces murowany :grin:
Naprawde szkoda, to wielka strata dla polskiej muzyki, ale krążą już plotki że może reaktywują Kombi więc może aż tak źle nie będzie :grin:
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez Days on 12 Kwi 2003 01:47

ONA - ok....... zwlaszcza stare plytki - ostatniej nie trawie - podobnie jak Arha - zwlaszcza tej no..... Niekochanej........ nie moge i juz....... Za to kiedy powiem sobie dosc jest ok :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez kawa on 12 Kwi 2003 04:19

Ja kiedys bylam wielka fanka O.N.A.! Szkoda, ze sie rozpadli, naprawde grali swietnego rocka!!! No moze do t.r.i.p.'a bo reszta byla taka sobie!!!
Moja ulubiona piosenka to Drzwi! Slucham jej codziennie!!! Moze zespol jeszcze keidys sie zgra i znow zacznie grac!!! :grin: :grin: :grin:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez brenda on 22 Kwi 2003 03:26

To jeden z moich ulubionych zespolow i naprawde bardzo zaluje, ze sie rozpadli.

Wszystko zaczelo sie od tej nietrawionej przez Was Niekochanej :grin: Potem uslyszalam jeszce Wszystko to co ja i juz bylam pewna, ze to jest to. Kupilam sobie Mrok, potem Pieprz, Bzzzzz, T.r.i.p i na tym sie skonczylo. To wszystkie plyty O.n.a jakie posiadam i tak szczerze mowiac najbardziej nie lubie T.r.i.p'a, a reszte stawiam na rownej pozycji.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Powróć do Music, Music