Days napisał(a):cRaSh napisał(a):
"Welcome to Wherever You Are"
czlowiek ktory wymyslal tamte tytuly mial nosa
no te tytuly podal Jon w Backstage Issue ostatnim
a na tamtym fejku nikt tego nie napisal..
Wiec kto mial nosa?
Zreszta czytac

-
http://www.bonjovi.komnata.pl/articles.php?id=56 [a jak, reklamowac trzeba]Days napisał(a):no i Richie znowu jakis albumi robi..
Ci people z ktorymi sie Richie zadaje, sa od country, wiec plytka moze miec fajny klimacik.
Chociaz od czasu gdy Bret Michaels sie wzial za country, to takie zachowanie pachnie troche komercja, no ale zobaczymy
Dodane po 2 h 52 min: aha
sorry ale nie moglem sie oprzec- news z polskiej 'oficjalnej' strony :
Ciężka gitara na nowym albumie. Trasa jesienią. Richie wyda kolejny album.
Data: Czwartek, 5 Maja 2005, 10:17:47, Autor: Bodzio
Rockerzy z New Jersey po wspaniałym występie na parkingu przed Hard Rock Hotel ruszają dalej: przygotowują swój nowy album, który ma ukazać się we wrześniu. We współpracy z autorem tekstów/producentem Johnem Shanksem (współpracował z Sheryl Crow i Alanis Morissette), Bon Jovi nagrali 13 piosenek, i byc może, dodadzą więcej.
"To ciężka płyta." - mówi gitarzysta zespołu Richie Sambora -"Jest tam pełno gitary - mówię Ci stary!"
Pierwszy singiel to "Have a Nice Day," ale Sambora ostrzega, by nie nabrać się na ten tytuł, opisuje piosenkę jako "bardzo Clint Eastwood" (w wolnym tłumaczeniu "bardzo Clintowa"). Gitarzysta podaje także piosenkę "Welcome to Wherever You Are" jako następną godną uwagi.
Bon Jovi planują trasę w pażdzierniku jako promocję nowej płyty, zanim wezmą letnią przerwę. "Poprostu będziemy spędzać czas z naszymi rodzinami" - mówi Sambora.
Gitarzysta wykorzysta także letnią przerwę na przygotowanie jego kolejnego solowego albumu.
ja wlasnie poszedlem wazyc swoja gitare, i w ogole wszystkie plyty jakie mam, moze beda rownie ciezkie
Piosenka bardzo "Clint Eastwood"?
A serio, jak sie nie umie tlumaczyc, to po co to robic? Ja nie czuje sie na silach tego robic, bo nie sztuka jest slowko po slowku ze slownika przepisac i uznac, ze to co wyszlo jest dobre...
No, a teraz ide wziasc populodniowa przerwe... to nic ze takie wyrazenie u nas nie funkcjonuje, right?