Jakieś pół roku temu była taka informacja na komnacie w newsach ;]
A Ostatnimi czasy została znów powtórzona przez Jona (ale rym
Moderator: *mods team

Gina napisał(a):Bon Jovi a dlaczego ?
To bycie granym w komercyjnych stacjach jest jakąś cieżką obrazą dla zespołu ?
Jakoś nie sądzę, i nie sądze zeby ktokolwiek w Bon Jovi i zwiazany z zespołem myślałm podobnie
Jeśli kolejne single z nowej płyty nie zginą wśród tego szajsu puszczanego w eterze to ja będę bardzo szczęśliwa
Gdyby IML nie było grane w "normalnych" stacjach pewnie do dzisiaj nie wiedziałabym kim oni tak naprawdę są![]()
Bon Jovi napisał(a):Gina napisał(a):Bon Jovi a dlaczego ?
To bycie granym w komercyjnych stacjach jest jakąś cieżką obrazą dla zespołu ?
Jakoś nie sądzę, i nie sądze zeby ktokolwiek w Bon Jovi i zwiazany z zespołem myślałm podobnie
Jeśli kolejne single z nowej płyty nie zginą wśród tego szajsu puszczanego w eterze to ja będę bardzo szczęśliwa
Gdyby IML nie było grane w "normalnych" stacjach pewnie do dzisiaj nie wiedziałabym kim oni tak naprawdę są![]()
Dla mnie tak, to jest obraza. Wybacz, czy nie przeszkadza Tobie to że leci jakiś dobry kawałek rock'owy a zaraz po nim słyszysz jakieś "Dżast Fajf" /specjalny błąd literowy/. to nie bierze Cie cholera? Bo mnie np. tak. Mieszkam w Warszawie i jeśli słucham stacji muzycznych, to tylko tych: Radio 94, Rock Radio (Radio Mazowsze), Radio Jazz i niektóre audycje w Radiowej Trójce.
Gdyby IML nie było puszczane tak często przez szajsowate stacje to była by większa ilość starszych fanów. Czy jeśli na każdej stacji leci ten sam utwór co chwila to niestaje sie on dla Ciebie męczący i nudny? Faktem jest że dzięki temu songowi doszło sporo młodych osób do grona fanów, ale jednocześnie zespół utracił szacunek u wielu starszych fanów i wielbicieli rock'a. Ja się zaliczam do starszych, słucham ich od 1986 roku.
Stacje komercyjne dla mnie nie są normalne, tylko badziewiaste.
Być może nigdy byś się niedowiedziała o tej kapeli lub też przy okazji innych utworów dużo lepszych niż IML byś się nimi zainteresowała. Pozdrawiam Ciebie Gina:-)

No, ale moze jak usłysza tą piosenkę w całości w wersji singlowej zmienię zdanie... Kto wie 
Gina napisał(a):Możesz mi powiedzieć skad wiesz jak mówia o Bon Jovi i o Jonie w tych stacjach, skoro sama napisałaś ze ich nie słuchasz ?![]()
agatka napisał(a):Dostawalam wysypki gdy slyszalam komentarze typu:
Gina napisał(a):Nigdy w zadnym komercyjnym radiu nie usłyszałam ze BJ gra pop, nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek usłyszała że It's my life czy jakaś inna piosenka BJ jest wykonywana przez "Jona Bon Joviego" etcf

agatka napisał(a):Gina napisał(a):Nigdy w zadnym komercyjnym radiu nie usłyszałam ze BJ gra pop, nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek usłyszała że It's my life czy jakaś inna piosenka BJ jest wykonywana przez "Jona Bon Joviego" etcf
To swietnie, przynajmniej nie dostalas wysypki.

agatka napisał(a):Radia komercyjne zagraja to kilka razy a potem zapomna (tak jak np Everyday)
agatka napisał(a):natomiast radia niszowe w ogole sprawe oleja, tlumaczac sie komercja i graniem pod publiczke, ktore BJ ostatnio niewatpliwie uprawia.
zapewne nie mieliby nic przeciwko, gdyby dostawali większe wpływy gotówki z reklam, a by tak było musza miec wysoka słuchalność, a że nie puszczają hitowych obecnie piosenek to nie mają wielkiego grona słuchaczy i nie zarabiają kroci na tym interesie...i kółko się zamyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości