Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Aktualności
eżeli premiera znowu została przesunięta, to na pewno czerwiec tez nie będzie aktualny...
czytałem też, że Jon znowu wszedł do studia, żeby nagrać kilka nowych kawałków
Była lista, na której znajdowały się dobre piosenki, wywalili je i zastąpili tymi dogranymi gniotami...
Adrian napisał(a):Ja stawiam na okrepany Wrzesień Smile
Adrian napisał(a):Wyleciało:
- Unbrekable
- Nothing
- These Open Arms
Wleciało:
- Last Cigarette
- Novocaine
- Story Of My Life
- Wildflower
Wszystko widac wyraźnie i każdy wie o co chodzi
).I może w końcu będzie jakiś solidny teledysk. Bez klatki Jona, Ryszarda, bez gejwoskich koszulek, białych kłów na wierzchu...
).Do czerwca jakieś 3 miesiące, czyli już niedługo powinniśmy poznać tracklistę
mniej więcej w tym samym czasie jakieś wycieki
Myślę, że jednak maj byłby lepszym miesiącem
Adrian napisał(a):Hmm zmieszałeś z błotem wiekszośc teledysków z lat 80tych +kilka z lat 90tych (ITA, ISWID, TAALS) + większość z nowszych (pomijając AALYou i Misunderstood).

Adrian napisał(a):słoma w gębie Rycha,
I na JT (XD) piszą, że płyta wyjdzie później, bo Richie musi zgubić pare kilo. Ponoć w tym stanie nie może wziąć udziału w sesji zdjęciowej 
Adrian napisał(a):Myśle, że nawet Jon nie wie jak ona będzie wyglądać. Pewnie puszcza wszystkie piosenki i pyta sie które są najlepsze aby dać je jako bonus dla Japońców .
Teraz wiadomo dlaczego niektóre są takimi gniotami 

Adrian napisał(a):Tak się nie da. Już podobno złożyli zamówienie do Anrzeja o prawdziwą wiejską słome

. Więc może obejdzie się bez słomy
. Znaczy mam taką nadzieję. Mówią, ze jest matką głupich, ale przecież każdą matkę trzeba kochać, umiera ostatnia i nic się za nią nie płaci, nie? 
Aeon napisał(a):Pewnie skończy się tak, że sam styl będzie country, a klipy w ogóle nie będą tego stylu przypominały

Na pewno kasa pójdzie na jakąś fundację znowu. Nie mówię, że źle, ale chociaż pierwszy teledysk powinni zrobić naprawdę porządnie, a pozostałe mogliby sobie odpuścić...Green Man napisał(a):Mam nadzieję że jednak będzie w tym dużo z Country, mają się trzymać tego co powiedzieli i tyle!

ZB napisał(a):To będzie najprawdopodobniej rock i pop rock przyprawiane elementami country.
. Zobaczymy, co chłopaki stworzyli 
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Aktualności
| Nowa płyta-nowy producent Forum: Ogólna dyskusja Autor: ROCKSTAR Odp: 47 |
Nowa płytka!?! Forum: Ogólna dyskusja Autor: martuniaw Odp: 40 |
Hej jestem tu nowa... Forum: Przedstaw Się Autor: skorkka Odp: 11 |
Płyta Forum: David Bryan Autor: Anonymous Odp: 10 |
kiedy nowa płyta? Forum: Richie Sambora Autor: ROKITA Odp: 22 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości