Tu się ludzie szanują
O dziwo musze Ci przyznać, ze od dłuzszego czasu osoby nie mające podobnego zdania do pewnych osób nie sa "Źle" traktowane. I to mnie dziwi

NAtomiast podpaska sie zmieniła na odwrót.
heh, u nas takich kłótni nigdy nie było.
Ekhmm ....
I piosenka ma dobry tekst, dobrą muzykę, wokal... A oni uważają, że to straszne badziewie

A to co rzeczywiście jest gniotem wywołuję u nich orgazmiczną ekstazę...
TO sie nazywa róznica gustu chyba ...

Na always zawsze toczy sie klótnia czy Bj beda tacy jak w latach 90
90 i 80-tych
Coś jest wyraźnie nie tak... U nas są lepsze opinie o LH niż na AlwaysXD
NO i ja znowu widze tutaj podstęp. Tak samo było z All That I Want (czy jakoś tak). Wychwalaliście bo wiadomo było, że to pisoenka kogoś innego. Teraz LH i wychwalacie bo wiecie, ze i tak nie wejdzie na album, czyli kolejny powód aby narzekać, że nie weszło itd. Wszystko jest rozpracowane.

Słyszałem i bardzo mi się podoba i mam nadzieję że właśnie w takim stylu będzie cały album, a nie tylko jedna piosenka
A podoba Ci się Holdin On ?
Z drugiej strony ja stawiam że LH będzie promowalo Best Of. Takie było założenie i myśle, że po ostatnich nowinach można sie spodziewać powrotu do tego pomysłu.
Mysle ze clipa to nawet nie zobaczymy w polskiej tiwi, wiec sie skupia na amerykanach i wyjdzie takie badziewia jak klipy breta xD
Szczerze. Myśle, że jak dostaniemy taki klip to nie bedzie tak bardzo źle. Popatrzcie na poniższy link. Wyobrażacie sobie Jovisów tak latajacych i śpiewających "I Love This Town" bo ja tak
http://youtube.com/watch?v=HdQKZje930ANie no normalnie to mnie rozwaliło

W pewnych partiach przypomina mi to te tanie 'kapele' amerykąnskie typu All American .... My Chemical Roma.... załosne.