Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

plyta ma byc wiosna (ale wiosne wlasnie w polsce mamy
)
Optymistyczny album Bon Jovi
Dzięwiąty album Bon Jovi jest już podobno gotowy, a Jon Bon Jovi, lider i wokalista formacji, zdradza, że będzie to wydawnictwo, które może podnieść na duchu.
Jon Bon Jovi
"Po ciężkim roku, jaki mieliśmy w Stanach chcielibyśmy przekazać nieco optymizmu i spowodować, żeby ludzie znowu przychylniej na siebie spojrzeli" - mówi Bon Jovi o nowej płycie rockmanów z New Jersey.
Optymistyczny jest już tytuł pierwszego singla promującego płytę, czyli "Have a Nice Day" ("Miłego dnia"). Utwór można było usłyszeć na żywo podczas gali American Music Awards.
Produkcją albumu zajął się John Shanks znany ze współpracy z Lindsay Lohan, Ashlee Simpson, Hilary Duff i Kelly Clarkson. Tytuł i dokładna data premiery wydawnictwa nie są jeszcze znane, najprawdopodobniej jednak CD trafi do sklepów wiosną 2005 roku.
"To świetny rockowy materiał i wydaje mi się, że sporo osób będzie zaskoczonych. Jego brzmienie jest bardzo współczesne i czadowe" -
... usłyszymy 

Magdusia napisał(a):Producent Hilary Duff?? Dość niepokojące, ale poczekamy... usłyszymy
Choc ja wole sie negatywnie nastawic, zeby wrazie czego sie nie rozczarowac tylko miec mila niespodzianke.

Ale czekam z niecierpliwością 

Magdusia napisał(a): "Po ciężkim roku, jaki mieliśmy w Stanach chcielibyśmy przekazać nieco optymizmu i spowodować, żeby ludzie znowu przychylniej na siebie spojrzeli" - mówi Bon Jovi o nowej płycie rockmanów z New Jersey.
Lindsay Lohan, Ashlee Simpson, Hilary Duff i Kelly Clarkson.

ediyo napisał(a):okolo lutego pewnie wypuszcza jakas piosenke,tak jak to bylo z box-em. mam nadzieje ze inna niz have a nice day, ktora juz znamy:P
Ale wg mnie to dobrze, bo przeciez nie slyszelismy HaND w calosci - na AMAch zagrali tylko zwrotke + refren - miejmy nadzieje ze piosenka w calosci bedzie bardziej imponujaca - mam tu na mysli moze jakies solo Richiego choc troche dluzsze niz np w Everyday i jakies bardziej oryginalne zakonczenie - nie cos w stylu IML czy wlasnie Everyday'a tak jak to slyszelismy na AMAch.

tak tak odzywa sie we mnie niepokorny duch optymistki, ale byc moze jestem przyzwyczajona do tego ze BJ nigdy mnie nie zawiedli... optymistyczne piosenki? Czemu nie, tego chyba najbardziej potrzeba ludziom w dzisiejszych czasach...

agatka napisał(a):Adrian napisał(a):Tak Erfea nowy album w marcu.
Skad wiesz??

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| HAVE A NICE DAY Forum: Recenzje Płyt Autor: Ricky Skywalker Odp: 33 |
Have A Nice Day Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 141 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości