cRaSh napisał(a):Bo przeciez Who says zrobi furore w Europie, prawda?
Tja, oni to maja talent do psucia sobie opinii, ze tak powiem. Moze jeszcze wydadza Wildflowera, no bo w sumie ma taki ogromny potencjal, ze podbil by wszystkie listy przebojow.

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
cRaSh napisał(a):Bo przeciez Who says zrobi furore w Europie, prawda?

zaluje ze to nie jest chociazby Complicated.
first time a rock band has ever had a #1 song on the Country chart, Bon Jovi has returned home from the all time record-setting Japanese stadium leg of their “Have A Nice Day” World Tour to find their duet with Sugarland’s Jennifer Nettles, "Who Says You Can’t Go Home," has hit # 1.
The album debut reiterated the band’s global rock icon status when it earned a career-high sales week for the band in the US, as well as debuting at # 1 in Japan, Australia, Holland, Austria, Germany, and Canada. The album has currently sold over 3 million albums worldwide.

Gina napisał(a):Pytanie które mi się nasunęło od razu : jakim cudem w 3 nie ma DLS ?

Captain Crash napisał(a):To może dodam jeszcze do mej superlisty I wanna be loved i WTWYA. Mam nadzieję, że nie wywołam tym ciętej riposty Kourina.

Kourin napisał(a):Tak, no bo ten Kourin to jest straszny...
A ikonka "plec" pod avatarem na to: niemozliwe... #lmao
Ja jak zaczynałem pisać na tym forum, to też myślałem, że Kourin to on
Nie byłem pewien, ale bałem się zapytać 
Captain Crash napisał(a):To może dodam jeszcze do mej superlisty I wanna be loved i WTWYA. Mam nadzieję, że nie wywołam tym ciętej riposty Kourina.
te piosenki sa horrible 

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Nowa płyta-nowy producent Forum: Ogólna dyskusja Autor: ROCKSTAR Odp: 47 |
HAVE A NICE DAY Forum: Recenzje Płyt Autor: Ricky Skywalker Odp: 33 |
Nowa płyta w czerwcu 2007 Forum: Aktualności Autor: cRaSh Odp: 49 |
Nowa wersja forum Forum: Ogłoszenia, Pytania&Błędy Autor: cRaSh Odp: 25 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości