No man is an island

Posty dotyczące frontmena zespołu.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Postprzez Gina on 14 Lis 2006 04:16

[fquote="Kourin"]
sdms napisał(a):Chyba jasne, że jeśli na forum wygłaszam opinię to jest to moja opinia

Hmmmm... Nie?
[/fquote]
to by bylo niekonsekwentne no. Jakby NIE bylo. Jak sobie piszemy o gustach muzycznych to czasem z ironia dodajemy IMHO, po czym dochodzimy do wniosku ze wiadomo ze kazdy wypowiada sie sam za siebie.
Tutaj jest tak samo. Sd wyrazil swoje zdanie, sie mozna zgadzac, mozna nie.
Ja sie nie zgadzam. Nie podoba mi sie absolutny charakter tego stwierdzenia, generalizacja, forma, argumentacja etc... Co nie zmienia faktu, ze wiem ze to jest tylko jego zdanie. A to ze moze kogos tym urazic to tak jakby inna para kaloszy juz....
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 14 Lis 2006 04:22

tu jest wlasnie wczesniej juz miliard razy wspomniany motyw nie dodawania IMNSHO do swoich wypowiedzi(tudziez IMHO jak ktos sie poczuwa XD). bo kurcze czasami juz sie nie chce leciec po klawiaturze w poszukiwaniu tych literek.

ale Gina ma tez racje w drugiej kwestii, ze zdanie jak zdanie - wlasne, jak ta nie przymierzajac dupa, ale zupelnie sie z nim nie zgadzam, na tych samych zasadach, co ww.

takze generalnie twoja zdanie SD, ale ma wiecej wspolnego z dupa, niz tylko to ze masz wlasne XD i tu dodam IMNSHO XD zeby nie bylo.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Kourin on 14 Lis 2006 04:23

Gina napisał(a):Co nie zmienia faktu, ze wiem ze to jest tylko jego zdanie.

Ty wiesz. Inny może nie wiedzieć. (I to, że nie wie, nie znaczy, że jest głąbem, więc proszę mi nie wyskakiwać z takimi, tak na wszelki wypadek...)

Chodzi mi tylko o szacunek dla drugiej osoby... Stwierdzenie absolutne jest, jak wskazuje nazwa, absolutne. Nie daje miejsca dla innego zdania. Tylko o to mi chodzi.

Days napisał(a):takze generalnie twoja zdanie SD, ale ma wiecej wspolnego z dupa, niz tylko to ze masz wlasne XD i tu dodam IMNSHO XD zeby nie bylo.

:rofl:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez erfea on 15 Lis 2006 17:04

Tia... cytat jak cytat... :shiner:
Nurtuje mnie jednak co innego... o ile dobrze pamiętam to w książce nie było o tym ani kawałak :shiner: Nic a nic... choć może to wina że czytałam po polski a nie w orginale? :confuse:

Poza tym można to zamieścić też w BJ a teksty kultury... o ile jeszcze gdziec ten temat istnieje. :pokoj:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Bovi on 03 Lut 2007 18:39

No man is a island to fajnie wyglada na opisie ;] Sam mialem to jakis czas , taka fajna mysl przewodnia

"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Bovi
Get Ready

Od: 31 Sty 2007 07:36

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Powróć do Jon Bon Jovi