NIRVANA

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Postprzez daroo on 27 Lis 2003 06:04

Nirvana , no wporzo kapelka, Kurt był totalnym debilem, ale za to go chyba własnie lubię, hehe, muzyka grana przez ten zespoł jest nieco chaotyczna, ale to tylko szczegoł, ogołem trochę ich lubię :horns:
daroo
Get Ready

Od: 05 Kwi 2003 23:47
Miejscowość: Bogatynia

Postprzez Days on 27 Lis 2003 23:56

Skoro nie mają to czemu ich wymieniłeś? Nirvana to głos pokolenia, a Skid Row i Bach to niskobudżetowa lalka Barbie. Trochę ostrzejsi od BJ, ale żeby od razu nazywać to mianem

Arha :pray: :pray: :pray: massster teach me :pray: :pray: :pray:

daroo: racja Kurt byl trzepniety, ale dzieki temu miedzy innymi tak go lubimy - kolejny debil, ktorego wszyscy kochaja :) i jak to jest ze wszyscy lubia wlasnie tych trzepnietych?

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez sdms on 28 Lis 2003 01:36

Days napisał(a):i jak to jest ze wszyscy lubia wlasnie tych trzepnietych?

Days kotku, a zastanów się dlaczego lubisz mnie :shiner: :grin: :crazy:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Days on 28 Lis 2003 03:29

Days kotku, a zastanów się dlaczego lubisz mnie

chyba to jednak bedzie inny powod, bo ty do tych trzepnietych nie nalezysz wg mnie :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez sdms on 28 Lis 2003 04:06

Days napisał(a):chyba to jednak bedzie inny powod, bo ty do tych trzepnietych nie nalezysz wg mnie :P

Taaa.... tylko do tych co z psychiatryka uciekli i sami o tym nie wiedzą :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez daroo on 01 Gru 2003 05:25

The Beatles widze że sie lovelas zrobiłeś hehe :horns: poprostu cool :horns:
daroo
Get Ready

Od: 05 Kwi 2003 23:47
Miejscowość: Bogatynia

Postprzez Arha on 07 Kwi 2004 01:16

Tak tylko przypomne, że wczoraj mija 10 lat odkąd świat nie jest piękny... no dobra, powaznieję. Odkąd Kurt Cobain zakończył swój podły żywot, pozostawiając po sobie pustkę, której nic nie zapełni... tia, zdecydowanie za dużo przebywam z fanami Nirvany.

['] za niego

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez kawa on 07 Kwi 2004 01:20

Wczoraj już się nasłuchałam Nirvany w imię pamięci Kurta. Swoją drogą fajnie jest czasem usiąść sobie wygodnie na kanapie i posłuchać głosu Cobaina!

R.I.P.

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Days on 07 Kwi 2004 02:04

wczoraj mialam dzien prywatnej zaloby bo nie dosc ze Kurt 10 lat temu.... chlip... to jeszcze nie mamprzy sobie nci Nirvany procz Koncertu Unplugged (cudo) ale na kasecie, a odwarzacza takowych tutaj tez nie mam... :(

RIP

[']

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez NiKKi Rebel on 07 Kwi 2004 02:12

o wczorajszej rocznicy smierci przypomniały mi koleżanki-fanki N. w czarnych koszulkach '5. 04. 1994 - Kurt R.I.P' ... ehhh :frown:

a oto dziejszy news z wp.pl, dosc ciekawy jak sadze:
Autorzy nowej książki o śmierci KUTA COBAINA są przekonani, że wokalista NIRVANY (fot. AFP) nie popełnił samobójstwa, tylko został zastrzelony. Przez ostatnią dekadę MAX WALLACE i IAN HALPERN próbowali udowodnić, że muzyk nie odebrał sobie życia, a za jego śmierć może być odpowiedzialna COURTNEY LOVE.

W związku z dziesiątą rocznicą śmierci COBAINA, obaj panowie we współpracy z prywatnym detektywem TEDEM GRANTEM, który na zlecenie COURTNEY poszukiwał zaginionego KURTA, wydali książkę pod wieloznacznym tytułem 'Love & Death'. Autorzy tomu twierdzą, że COBAIN miał we krwi zbyt dużą dawkę heroiny, aby moc popełnić samobójstwo oraz z pewnością nie napisał ostatnich pięć linijek swojego listu pożegnalnego. Ich zdaniem policja pośpieszyła się z orzeczeniem samobójstwa.

"Policjanci uznali, że to było samobójstwo, jeszcze zanim przeprowadzili pełne śledztwo. To całkiem zrozumiałe, bo Kurt był narkomanem, więc spodziewali się takiego orzeczenia i sprawa została zamknięta" - mówi HALPERN. "Patolog sądowy, z którym rozmawialiśmy, stwierdził, że po wstrzyknięciu potrójnej śmiertelnej dawki heroiny, ten facet nie był w stanie odwinąć rękawa, odłożyć strzykawki i zastrzelić się. Po prostu nie miałby na to siły."

Policja w Seattle zapewnia, że śledztwo zostało przeprowadzone poprawnie, a śmierć muzyka rzeczywiście była wynikiem samobójstwa. "Sprawa została gruntownie i bez pośpiechu zbadana" - mówi rzecznik policji.

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music