New Jersey

Strona główna FAN CENTER Recenzje Płyt

New Jersey

Postprzez Gina on 25 Wrz 2002 17:21

ehh no dobra misiaczki ;) od czego ja bym mogla zaczac jak nie od new jersey..to jest najwyzej oceniana przeze mnie plyta bon jovi. zdaje sobie sprawde ze nie ma na niej takich textow jak na calym these days , ze nie ma tam powiedzmy dry county
ale ejst dla mnie najlepsza plyta zespolu i to sie juz raczej nie zmieni.. ;))
Zaczynajac od tego ze byla chyba najbardziej pozadana przeze mnie plyta - nigdzie jej dostac nie mogalm , nie mialam wtedy jeszcze dostepu do netu wiec sklepy internetowe odpadaly od razu , a kazdy program z bj po wydaniu crusha, kazda sekundowa wzmianka o nj po prostu "rozpalala" ( heeheh ) we mnie jeszcze bardziej chec zdobycia jej.
no i jak w koncu ja dopadlam :D Nie zawiodlam sie nawet w ulamku procenta... Chociaz jest podobna do sww , bo przedstawia powiedzmy ten sam okres , chociaz nie ma na niej takich hitow - w sensie hitow - jak livin , jak wdoa jak bed name - czyli czegos ( z wyjatkiem bed medicine ) co jest grane na kazdym koncercie - to dla mnie jest takim heh "okrzykiem" - ostatnim tchnieniem lat szalonych '80 a zarazem dojrzalszych przemyslen niz na slippery.
wiem ze jest to rowniez jedna z bardziej komercyjnych plyt.
sadze - a wlasciwie wiem - ze kazdy kolejny kawalek z nj od 1 do 11 gdyby zostal wydany na sinbglu stalby sie hitem , bo kazdy z nich ma ogromna dawke przebojowsci i tego czegos co sprawia ze sie nie nudzi
- mowie ofc. caly czas o sobie i swoich odczuciach :D
Hmm sprobowalabym teraz tak jak juz cRaSh i Tommy bounce przedstawili - kawalek po kawalku ale nie wiem czy mi to wyjdzie bo heh przy tej plycie akurat ciezko mi tak gadac o jej zaletach - kocham ja po prostu i juz.. noo ale probujemy :)

Lay Your Hands On Me - chyba nic lepszego nie moglo byc na poczatek plyty - mocne , energetyzjujace ze tak powiem , zabawny text , extra chorki i gitara , czasami wstep moze lekko nudzic - tzn nie nudzia a dluzyc sie.. ale to tylko czasami :)) ogolnie " satisfaction's guaranteed"
10 / 10

Bad Medicine - przyznam sie ze o wiele bardziej jednak lubie wersje koncertowa (+shout} ofc. :D no i again - extra chorki , text wokal Jona (szczegolnie po 2 zwrotce :grin: )
9 / 10

Born To Be My Baby - od razu nie wiem co tu napsiac - bo piosenka jest genialna - od 2 , 3 , 4 na poczatku do finalowego "nananana" - od textu , poprzez chorki gitare , bebny i pianino - mega piosenka dla mnie..
10 /10

Living In Sin - no i mamy cos spokojniejszego - dla mnie tutaj najwazniejszy jest text .... ale gitara - szczegolnie solowka - rowniez jest swietna , no i heh darcie sie Jona rowniez nie przeszkadza :D
9 / 10

Blood On Blood - no i heh hymn o przyjazni o o przeszlosci , o wytrwalosci i o tym ze idealy z mlodosci moga przetrwac wiele lat I'd be right by your side - cos jak mlodsza wersja just older...
10 / 10

Homebound Train - tu sie przyznam ze na poczatku ta piosenke omijalam - cos mnie od niej odciagalo - ale w koncu sie przemoglam , wsluchalam sie i sie zakochalam :D - taki "krzykacz" powiedzmy - ale nic zlego w tym nie widze :))
9 / 10

Wild Is The Wind - ehh poczawszy od wstepu ktory elektryzuje az do konca - ta piosenka nie moze zostac niezauwazona - i chociaz byc moze wsrod ballad jest w cieniu I'll be there - to jednak co tu duzo pisac - jest fantastyczna , porywajaca , trzymajaca w powiedzmy "napieciu" slowem - mistrzostwo
10 / 10

Ride Cowboy Ride - capt. Kidd i King of swing - taki podpis w ksiazeczce - krociotka - mozna powiedziec hehe "slabej jakosci" jakby z radia , ze starej plyty czy live - krotka , zwiezla i tresciwa a na koncertach wychodzi bosko... krotka a moglabym jej sluchac bez konca... i nie zlauje ze jest krotka to co jest mowi wlasciwie wszystko dwie gitarki spiew jona i chorki richiego ..... tylko sie zakochac
10 / 10

Stick To Your Guns - czyli RcR part II :D wlasciwie ride cowboy wprowadza nastroj do tej piosenki - jakby ride mial byc wstepem - cicho zakonczonym a tu nagle ryk bebnow i gitary - stick to yoyr guns czyli heh taki jakby hymn na new jersey - i zwrot " hymn na nj " mowi mi wszystko to co "hymn na td" czy "hymn na ktf" Stick to your guns Ain't nobody gonna hurt you, baby i wszystko jasne...
10 / 10

I'll Be There For You - chyba nikomu nie trzeba przedstawiac ... (nawet moja mama skojarzyla bj po tym) ballada gigant - poprzedniczka (znakomita zreszta) bed of roses czy always - jest tam wszytko co powinno sie znalezc w dobrej balladzie - baladzie ktora zostaje w pamieci i jest jakas..to wszytko
10 / 10

99 In The Shade - Tommy & Gina again , wesole klimaty again - taka " imprezowa " mowiac w przenosni piosenka ... sluchcjac jej zawsze mam ochote na cos szalonego , na jakas impreze .. na ZYCIE po prostu...
10 / 10

Love For Sale - na pewno "inne" zakonczenie plyty niz to robili dotychczas .... funny piosenka - i chyba o to chodzilo - z kolei jak jej slucham to mam ochote brac gitare i hehe zagrac z nimi
10 / 10

ehh trudno bylo i chyba nie do konca mi wyszlo... ale to tylko dlatego ze ja naprawde kocha ta plytke i nie potrafie jej "rozebrac" na czynniki pierwsze....
kocham na neij wszystko
i texty
i jona (wokal hehe)
i richa i davida i tica - odpowiednio za to na czym ci panowie graja - bo spisali sie po prostu swietnie + chorki - ktore rowniez sa fantastyczne....

podsumowujac : i tak nie napisalam wszystkiego... nawet malej czesci tego - co czuje do tej plyty - jest dla mnie the best - i wiem ze to w kolko potarzam ale tak juz jest :))
Jest dla mnie najlepsza rzecza jaka zrobili i jaka mogli zrobic zaczynajac od bj przez 7800 i sww i choc jak juz mowilam lop wdoa i yglabn tu nie ma to dla mnie nawet lepiej bo nj stanowi calosc ktorej moglabym sluchac i sluchac ...

to chyba na tyle ;))
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez KIDD on 02 Paź 2002 18:14

SZKODA SŁÓW .
THE BEST OF THE BEST.TAKIE PEREŁKI JAK I'LL BE THERE FOR YOU...
10
I KNOW YOU KNOW WE'VE HAD SOME GOOD TIMES
NOW THEY HAD THEIR OWN HIDING PLACE
KIDD
Get Ready

Od: 24 Wrz 2002 13:44

Postprzez NiKKi Rebel on 03 Paź 2002 03:33

New Jersey
Czy to możliwe żeby na jednej płycie znalazły sie tak extra....nie to za mało....tak super extra piosenki??? :wink: :wink:
Blood On Blood, Born To Be, Lay Your Hands....kawałki kochane chyba przez każdego fana. Wszystki piosenki na NJ mają coś w sobie, coś co nie pozwala o nich zapomnieć. Zarówno te szybkie [Blood, Medicine itp.itd] jak i ballady [Livin in Sin, I'll be there....]. No i te cowboyskie klimaty przy Stick To Your Guns i Ride Cowboy Ride. :wink:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez brenda on 05 Paź 2002 18:37

Też kocham tą płytę.

capt. Kidd i King of swing

Strasznie mi się podoba ten podpis i w ogóle cała ta piosenka.

Myślę, że tyle wystarczy. Gina powiedziała już wszystko
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Anonymous on 25 Paź 2002 02:23

Gina powiedziała już wszystko

dokladnie ; a taki krotki track by track wyglada tak :grin: :
Lay Your Hands On Me - 10 / 10
Bad Medicine - 9 / 10
Born to be my Baby - 10 /10
Living In Sin - 8 / 10
Blood On Blood - 9 / 10
Homebound Train - 7 / 10
Wild Is The Wind - 10 / 10
Ride Cowboy Ride - 10 / 10
Stick To Your Guns - 10 / 10
I'll Be There For You - 10 / 10
99 In The Shade - 8 / 10
Love For Sale - 9 / 10
w sumie wysoko :grin:
Anonymous

Postprzez Klaudia on 29 Paź 2002 00:09

New Jersey jest jedną z moich najmłodszych plyt :grin:
Kupiłam ją w Weronie w drodze powrotnej z wakacji. Dziękuję Bogu, że zostało mi trochę kasy, że mogłam ją kupić (zostało mi 14€, a płytka kosztowała 13€). Szczerze mówiąc nie mogłam się zdecydować którą wziąć, bo były tam wszystkie cd, którch nie mam :wink: Jednak nie żałuję, żw wzięłam właśnie "New Jersey" bo ona jest świetna!

AnThony napisał(a):
Gina powiedziała już wszystko

dokladnie

też się z tym zgadzam :angel:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez JULIA on 29 Paź 2002 00:43

coz New Jersey.....Ja zaczelam od Crusha,ale NJ bardzo lubie :wink:
szczegolnie Homeboudtrain i I`ll be there for you :grin: :grin: :grin:
ogólnie spoko :wink: :Fade-color
Ostatnio edytowany przez JULIA, 20 Sty 2003 23:38, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez Kourin on 30 Gru 2002 05:11

1. "Lay Your Hands On Me" - 10/10!!!!!! YEAAAAAH!!!! GOGOGOGOGO!!!!
2. "Bad Medicine" - rock baby ]:> 8/10
3. "Born To Be My Baby" - nanananananananananana! 10/10
4. "Living In Sin" - Ble. 3/10 za świetne głosy.
5. "Blood On Blood" - 9/10. Jakoś trudno mi coś napisać, ale powiem tyle, że nie rozumiem zbiorowego zachwytu, choć song jest po byku... Ale każdy swoje zdanie ma, ne?
6. "Homebound Trian" - rox. 7/10
7. "Wild Is The Wind" - pewien rodzaj nostalgii... 8/10
8. "Ride, Cowboy, Ride" - ach... 10/10
9. "Stick To Your Guns" - taaaaaaaa... 8/10
10. "I'll Be There For You" - NIE! 0/10
11. "99 In The Shade" - no balanga na całego :) 6/10
12. "Love For Sale" - YEAH! Najlepszy utwór na płycie ex-equo z "Lay Yor Hands On Me"! 10/10

Mimo, iż lubie tę płytę, i to bardzo, to jakoś mnie nie ciągnie do jej słuchania. Chwilami... Piosenki są jednolite... Ale nie zmienia to faktu, że płyta jest O TAKA!

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez trapper on 31 Gru 2002 15:56

To była moja druga po "SWW" płyta BJ. Bardzo ją lubię - miałem ze sobą w bardzo wielu miejscach w których byłem i zawsze stanowiła przyjemną rozrywkę - Alpy, Kaukaz, Karakorum - wszędzie. Moja punktacja wygląda tak.:
"Lay your hands on me" -2/10 - nie trawię tego, po prostu nie trawię
"Bad Medicine" - tak grali i tak grać teraz powinni 10/10
"Born to be my baby" - fantazja 10/10
"Livin` in sin" - całkiem fajne (i dodatkowe punkty za klip :grin) - 9/10
"Blood on blood" - świetne, ale wydaje mi się, że w refrenie Rich nie powinien się włączać - to psuje dramatyzm sytuacji. 8,5/10
"Homebound train" -fajne, ale nic ponadto 7/10
"wild is the wind" - 10/10. Najlepsza piosenka w historii zespołu. Z ballaowego początku zrobili taki naprawdę mocny kawałek. Zalecam posłuchanie tego jako części dialogu muzycznego, np. z "Sleepin` in a car" Roxette - wrażenia gwarantowane.
"Ride, cowboy, ride" - naprawdę niezła - 7/10
"Stick To Your Guns" - ciekawe 7/10
"I'll Be There For You" - TAK! 10/10
"99 In The Shade" - stać ich na więcej 6/10
Średnia wyszła ok. 7, ale wydaje mi się, że nie odzwierciedla ona naprawdę jak dobra jest płyta jako całość.

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez anfield on 31 Gru 2002 16:01

no więc w moim prywatnym rankingu NJ jest razem z KTF na 2nd miejscu (na czele oczywiscie These Days)

1 Lay Your Hands On Me ----> elektryzujący początek, fajnie brzmi na koncertach , clip też jest niezły (zwłaszcza jak Jon wyskakuje "spod ziemi") 9/10

2 Bad Medicine --------> wow !! również fajna piosenka, chociaż moim zdaniem lepiej brzmi "na żywo" w połączeniu z "shout". aha i baaaaardzo fajny pomysł z clipem 8.5/10

3 Born To Be My Baby ------> fajna, miła piosenka, Jon ma w niej spoko głosik , clip też chyba fajny widziałem go tylko 2 razy, więc nie pamiętam dokładnie 8.5/10

4 Livin' In Sin ------> smutna, spokojna ale przyjemna dla ucha piosenka, no i jaki fajny :grin: clip (zwłaszcza sceny w samochodzie) 8.5/10

5 Blood On Blood ------> oh yeah !! jedna z lepszych na płycie. opowiada o przyjazni z dzieciństwa itp. 9.5/10

6 Homebound Train ------> chyba najlepsza na płycie. przez pierwsze 2 lata, ją omijałem, ale pózniej sie do niej przekonałem !! 10/10 !!!

7 Wild is the wind ---------> chyba najlepsza ballada BJ z okresu 83-88
4 Me 100x lepsza od I'll be there for You 10/10

8 Ride Cowboy Ride ---------> smieszna & oryginalna piosenka, nie powinno sie jej słuchac bez Stick to your guns 9.5/10

9 Stick To Your Guns ------> suuuper kawałek . ma fajny, cowboyski ;p
klimat 10/10

10 I'll Be There For You ------> no cóz, fajny kawałek i spoko brzmi na koncertach ale dla mnie Livin' in sin & Wild is the Wind są o wiele lepsze... 8/10

11 99 In Shade -------> nie wiem jak Wam się podoba, ale dla mnie najgorszy utwór , na tej genialnej płycie. 7/10

12 Love For Sale --------> fajne zakończenie fajnej płytki 8/10

Sometimes we get so tired of waiting
For a way to spend our time
An "It's so easy" to be social
"It's so easy" to be cool
Yeah it's easy to be hungry
When you ain't got shit to lose
Awatar użytkownika
anfield
Diamond Ring

Od: 02 Gru 2002 04:43
Miejscowość: Gliwice

Postprzez JULIA on 20 Sty 2003 23:54

Ponieważ poprzednio nie oceniłam New Jersey zbyt dokładnie postanowiłam dodać oceny poszczególnych piosenek.
Więc:

1.Lay Your Hands On Me 10/10
2.Bad Medicine 10/10
3.Born To Be My Baby10/10
4.Living In Sin10/10
5.Blood On Blood10/10
6.Homeboud Train 10/10 :crazyeyes:
7.Wild Is The Wind 10/10
8.Ride Cowboy Ride 10/10
9.Stick To Your Guns 10/10
10.I`ll Be There For You10/10
11.99 In The Shade10/10
12.Love For Sale10/10

Ok. Ta płyta została oceniona jednoznacznie :grin: .
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez Tico on 05 Mar 2003 06:53

No cóż muszę przyznać że NJ zajmuje w moim sercu szczególne miejsce, kupiłem sobie ją jako trzecią zaraz po crush i crossroad. Uważam że jest poprostu rewelacyjna, muzyka która mi najlepiej odpowiada: od pięknych ckwliwych ballad po dość ostre rockwe kawałki. Opis poszczególnych piosenek:

1 Lay Your Hands On Me ----> Fajny kawałek na rozpoczęcie płyty, choć niektórym może nudzić się ponad minutowy wstęp (ja osobiście go uwielbiam). Ten wstęp przypomina mi początek pierwszej piosenki ze SWW czyli Let it rock 10/10

2 Bad Medicine -------->również jedna z moich ulubionych piosenek z płyty podobnie jak LYHOM. Poprostu cudo :P 10/10

3 Born To Be My Baby ------>kolejna super piosenka, muszę przyznać że początek to same najlepsze piosenki. Na uwage zasługuje riff richie'iego 9,5/10

4 Livin' In Sin ------>No cóż muszę przyznać że to chyba druga, zaraz za Always moja ulubiona ckliwa ballada BJ (tak tak Bed of roses jest dopiero na 3 msc :P przy czym zaznaczam że dry county nie zaliczam do ckliwych ballad) 9,5/10

5 Blood On Blood ------> kolejna super piosenka opowiadająca o ich młodości choć muszę przyznać że muzycznie mnie nie oszałamia (oprocz końcówki "Now Bobby, he's an uptown lawyer...") to tekst jest boski 9/10

6 Homebound Train ------> No cóż nie moge się jakoś przekonać do tej piosenki. Pierwsza zwrotka jest rewelacyjna, szybka i dość ostra. Jednak druga już jakaś taka zupełnie inna. Eh szkoda 7,5/10

7 Wild is the wind ---------> rewelacja, przede wszystkim dlatego że nie jest to typowa ballada, przebija czasem ostrzejszy roczek co sprawia że song jest oryginalny 9/10

8 Ride Cowboy Ride ---------> hmm dziwna piosenka, ja bym ją nazwał bonus track, bo jest to wytwór naprawde specyficzny i zupełnie inny od pozostałych 8,5/10

9 Stick To Your Guns ------> kowbojska atmosfera może nie taka jak w wanted ale i tak jest rewelacja 9/10

10 I'll Be There For You ------> muzycznie nie bardzo mi się widzi, jednak tekst to majstersztyk :) 8,5/10

11 99 In Shade -------> nie wiem co o tej piosence napisać, jakoś zbytnio do mnie nie przemawia 8/10

12 Love For Sale --------> na zakończenie miła pioseneczka, no cóż kolejna o której nie wiem co napisać eh pozostaje ocenić 8/10

Nie chce mi się liczyć średniej ale płyta jest naprawde rewelacyjna i poprostu nie mogę bez niej żyć. Cud miód :P
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

new jersey

Postprzez lucky on 16 Kwi 2004 23:48

New Jersey to wspaniała płyta, druga która potwierdziła platynowy status panów z bon jovi. Z perspektywy czasu nadal widzę magię i czar tamtych lat, żałuje jedynie, że żadna stacja tv nie pokazuje koncertów z lat 80', które niewontpliwe pozwoliły wielu zespołom osiągnąć sławe i wiele zer na koncie. Są to więc lata, w których komercja była na miare światową.
Bj zawdzięczają im wielu wiernych fanów, takich jak my!!!
Lay Your Hands On Me - Fajowy debeściak. 10 / 10 :woot2:
Bad Medicine - Zabane, 9,5 / 10
Born to be my Baby - I [serducho]YOU. Jedna z najpiękniejszych piosenek BJ 11 /10
Living In Sin - Cudny teledysk, song też 10/ 10 :wink:
Blood On Blood -Fajna wersja jest live 9 / 10
Homebound Train -Na początku omijałam, teraz słucham. 8 / 10
Wild Is The Wind - Kocham iprzede wszystkim początek. 11 / 10 :rofl:
Ride Cowboy Ride - Może być. 7 / 10
Stick To Your Guns - Tak jak wyżej. 7 / 10
I'll Be There For You - Cudna ballada, zajefany clip. 11 / 10 :Fade-color
99 In The Shade - Nie lubię i nie słucham. 6 / 10 :bawling:
Love For Sale - Podobnie jak wyżej 7/ 10 :sleeping:
Awatar użytkownika
lucky
These Days

Od: 27 Mar 2004 00:45
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez ROKITA on 21 Mar 2005 04:07

NAJWIEKSZY ALBUM JAK WIELKI BEST OF TYLKO ŻE Z OKRESU JEDNEGO ALBUMU.
ALBUM GDZIE MAMY SAME HITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:band: :band:

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez Captain Kidd on 22 Mar 2005 02:05

Jest to płyta na której, wtedy jeszcze chłopcy ;), pokazali, że Slippery when wet nie było tylko i wyłącznie, nazwijmy to szczęśliwym wypadkiem przy pracy, ale czymś wielkim i wspaniałym - jak się okaże pozniej, nie najwspanialszym ;) Ogólnie utwory z płyty znudziły mi się dość szybko. Ale za to bez końca mogę słuchać Born to be, Living in sin, I'll be there for you no i Love for sale... Moja ogólna ocena albumu, to 8/10.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez tasiemeczka on 22 Mar 2005 04:08

Uwielbiam tą płyte :horns:

Lay Your Hands On Me - 8 / 10
Bad Medicine - 9 / 10
Born to be my Baby - 10 /10
Living In Sin - 9 / 10
Blood On Blood - 8 / 10
Homebound Train - 8 / 10
Wild Is The Wind - 10 / 10
Ride Cowboy Ride - 9 / 10
Stick To Your Guns - 9 / 10
I'll Be There For You - 10 / 10
99 In The Shade - 9 / 10
Love For Sale - 9 / 10

Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
imagine all the people
Sharing all the world...
Awatar użytkownika
tasiemeczka
It's My Life

Od: 11 Paź 2002 19:25
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez 99-in-the-shade on 14 Wrz 2005 02:15

W zasadzie moja ulubiona płyta, choć często wymienia się miejscami z KTF.

Lay Your Hands On Me - 6/10. Bębny fantastyczne, ale jakoś nie darzę tej piosenki miłością.

Bad Medicine - 6/10. Owszem, klasyk, ale momentami mnie denerwuje.

Born To Be My Baby - 8/10. 'Two, three, four...!' - i wszystko jasne ;)

Living In Sin - 10/10. Rzadko kiedy przy jakiejś piosence łzy mi w oczach stają, ale przy tej zawsze. I to od pierwszego przesłuchania.

Blood On Blood - 6/10. Bywało lepiej...

Homebound Train - 7/10, za ten trochę 'wariacki' klimacik.

Wild Is The Wind - 8/10. Po prostu dobry utwór.

Ride Cowboy Ride - 9/10, muszę się zebrać dokupy, przytaskać od Babci adapter i odsłuchać z winyla :boogie:

Sitck To Your Guns - 9/10, za wejście i refren.

I'll Be There For You - 10/10. Za całokształt. :)

99 In The Shade - 7,5/10 - 'Oooh tell the boys I'm on my way...' ;)

Love For Sale - 7/10.

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

Postprzez kkglitter on 25 Mar 2007 22:54

My second fav Joves disc....my favorite tracks would have to be Living In Sin, Wild Is The Wind, Stick To Your Guns, and Homebound Train. Sambo's guitar playing on HT is so damn unique....gotta love this track...anyone out there ever heard the Love For Sale (unedited cd version with jon and richie talking more at the beginning?
kkglitter
Get Ready

Od: 25 Mar 2007 05:12

Strona główna FAN CENTER Recenzje Płyt