NAJPRZYSTOJNIEJSZY?

The King Of Swing board.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora

Postprzez Anonymous on 28 Paź 2002 05:00

Hmm... nie ma się z czego cieszyć. Nie spodziewałam się tego po żadnym z nich. Na takie coś może sobie pozwolić Britney Spiers dla podciągnięcia popularności, ale on? Brrrr, muszę odreagować :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Anonymous

Postprzez brenda on 28 Paź 2002 22:35

Jestem w szoku. To gest w stylu podrzędnej gwiazdeczki, a nie naszego Jona.
Jednak mimo rozczarowania nie ma chyba co wyolbrzymiać sprawy, każdemu się może zdarzyć.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Tommy on 29 Paź 2002 16:52

Nie rozumiem dziewczyny waszego obużenia. Przeciez "FUCK" to najnormalniejsza rzecz w zyciu i nie uwazam ze Jon zrobil to dla podciagniecia swojej popularnosci. W tym przypadku porownanie do Spears to obraza :robot:

Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Image
Awatar użytkownika
Tommy
Wanted Dead Or Alive

Od: 02 Mar 2002 03:07
Miejscowość: Bia

Postprzez Arha on 29 Paź 2002 18:36

Zgadzam się z Tommy'm, czy jeśli pzeklinam (a przeklinam często), to od razu Spermi naśladuję??

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: tuitam

Postprzez Gina on 29 Paź 2002 23:12

eee ja tez nie za bardzo rozumiem - ta fotke tylko dla fun zamiescilam
i nie wiem skad epitet podrzedna gwiazdka - znaczy nie rozumiem - Jon nie jest zadnym Bogiem (ja jestem bogiem - uswiadom to sobie :grin: - sory - to po religii dzisiejszej :grin: )

i moze ktos mnie nie zrozumie - ale np. ja nie mam/ nie mialabym nic do tego jakby rak czesciej pokazywal czy cos.... tylko dlatego ze nie pokazywal / a jak juz - tob. rzadko - to w/g mnie ten fuck do niego jakos nie pasuje - po prostu dla mnie Jon (TERAZ) nie jest jakos szczegolnie niegrzecznym rockmene - i jak dla mnie wyglada 'smiesznie' :grin:
ale nie bulwersuje mnie to na pewno.... :grin: :grin: :grin:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Postprzez bonfankaa on 29 Paź 2002 23:27

jesli ktos cche dokladniejesze zdj jona z fuckiem to wysle....mam jego cala postac..itd....
o za tym uwazam ze jon ma racje!kazdy sie moze wkurzyc!i normalne jest ze jak normalnie cos nie trafia to sie stosuje mocniejsze metody!!!
http://www.gmeder.com/bj/finger01.jpg oto link!
zobaczcie na buty jona!!coool!ja od kilku mies marze o butach cowboyskich heh tyle z etakie prawdziwe koszt z 500 zl....heh wiec kupie pdobne..

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez erka on 30 Paź 2002 00:12

zobaczcie na buty jona!!coool!ja od kilku mies marze o butach cowboyskich heh tyle z etakie prawdziwe koszt z 500 zl....heh wiec kupie pdobne..

hie hie sama sobie kupiłąm:)) Heh no ale nie za 5 stówek- bez przesady.

A co do fuck you- nic kompletnie nie mam i przecież sama się wqrzam, gdybym mogła to ostatnio pokazałabym to fuck you babie od matmy wrrr.

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Gina on 30 Paź 2002 00:26

buty fajnie ale nie dla jona.... tzn - nie wiem ale mi jakos w nich nie pasuje (wogole ten jego obecny image mi nie pasi) jakbym mialam patrzec na niegfo z czytso wizycznego :grin: punktu widzenia to w tej chwili nie podoba mi sie wogole
i ten zegarek na reku - bleee

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Postprzez bonfankaa on 30 Paź 2002 00:36

buhahahah gina rozbawilas mnie!!!!a ja powiem tak ehu ehu...mnie jon sie podoba teraz tzn jego buty!zawsze sie tak ubieral wiec wiecie...kapelusze buty!!cudenko nio! jego image obecny?hmmm lepszy niz poprzedni ale gola klata mi nie pasi!co jeszzce? hmmm dziwna ma bluzke na misunderstod.......ale ogolnie jest lepiej niz bylo!!!!przyjrzyj sie!na koncercie np z londynu jon ubral sie jak sprzed 10 lat!na czarno i tak normalnie!
np tu na tych 2 zdjeciach....n cool no!ja mam swira do kapeluszy i stylu takiego!!!
Image

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez hard on 31 Paź 2002 00:13

ja mam swira do kapeluszy i stylu takiego!!!

Ja też mam świra hehe ostatnio mame namówiłam na kilka kapeluszy oczywiście dla niej bo ja bym nie chodzila w tym , nie są to moze takie fajniutkie jak Jona ale są :wink:
A co do stylu Jona to mi sie podoba tylko czasami mnie denerwuje to , ze ubiera sie tak jakby nie do kompletu ( qrcze nie wiem jak to nazwac o co mi chodzi :wink: )

Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez nelke on 04 Gru 2002 03:39

co do fuck-a to mysle ze kazdy moze sie wkuryc, wiec dla mnie to zupelnie naturalne,co do tego kto jest najprzystojniejszy( wracam) to mysle,ze jednak Jon,chociaż Rich tez jest super,ale jednak Jon jak dla mnie zawsze wyglądał najlepiej
nelke
Livin' On A Prayer

Od: 18 Lis 2002 05:02
Miejscowość: Butler Street

Postprzez anfield on 11 Gru 2002 04:39

ponieważ jestem mężczyzną (tzn. chłopakiem) trudno mi jest się wypowiedzieć na ten temat. Jednak po głębszym zastanowieniu się stwierdzam że najładniejszy jest Jon (szczególnie lata 94-96 - era "These Days"). Natomiast najbardziej "męski" jest chyba Tico. Jon wydawał się bardziej męski z ery These Days - miał wtedy owłosioną klatę :wink: Wydaje mi się że im bardziej owłosiona klata JBJ tym lepszy alboom - These Days, NJ, Keep the Faith. A zobaczcie sobie Crush, Jon ma wydepilowaną klatę no i alboom jest nie teges.

Sometimes we get so tired of waiting
For a way to spend our time
An "It's so easy" to be social
"It's so easy" to be cool
Yeah it's easy to be hungry
When you ain't got shit to lose
Awatar użytkownika
anfield
Diamond Ring

Od: 02 Gru 2002 04:43
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Kourin on 02 Sty 2003 23:27

Może wyjdę na jakąś rewolucjonistkę, ale nie lubię owłosionych klat :wink:

Dla mnie NAJ zawsze był, jest i będzie RICHIE, kropka. Choć uważam, że cała czwórka jest super :] To było zdanie kobiety :drinking:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez kawa on 03 Sty 2003 01:59

Mi zawsze najbardziej podobal sie Jon!!! Jest tak sliczny, ze kazdy sie przy nim umywa! Co prawda na wielu zdjeciach Richie wychodzi o wiele ladniej od Jona i tez jest cholernie przystojny, czasem nawet podoba mi sie bardzie, ale Jonny zawsze bedzie dla mnie numerem 1

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Anonymous on 24 Sty 2003 01:22

Jeżeli chodzi o mnie to RICHIE zawsze dla mnie będzie nr 1
Anonymous

Postprzez JULIA on 06 Lut 2003 19:53

Dla mnie najprzystojniejszy jest Jon,ale Rich też jest ok.
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez Anonymous on 10 Lut 2003 15:41

Jak ja mogłam przegapić taki temat :wink: No tak czy Richie jest najprzystojniejszy? Zdecydowanie tak, przynajmniej dla mnie :grin:
I to byłoby na tyle.......
Anonymous

Postprzez Anonymous on 11 Lut 2003 07:36

Nie martw sie Faith, nie tylko Ty przegapilas (swoja droga jak ja moglam?) ale skoro juz tu jestem to sie wypowiem:

1. Jon czy Rich - wlasciwie juz odpowiedzialam - Jon, nie wiem dlaczego. I just feel it under my skin. Tak jest i .
2. Fuck - sama tak reaguje na wiele osob i sytuacji, norma, nie rusza mnie (tylko nie myslcie o mnie zle - life is life, po prostu... wole pokazac niz rzucac miesem na cala ulice :wink: )
3. Tico - hmmmm, interesujacy okaz, jesli moge tak powiedziec...
A temat mi sie podoba :grin:
Anonymous

Postprzez erfea on 14 Lut 2003 22:20

No więc tak:
@ prosze się odczepić od długich włosów :black: wcale nie są za długie!!!
@ ani jednemu członkowi BJ natura nie poskąpiła urody...no może poza Hugh'iem...
@ fakt, że czasami to prawie ich nie widać z za tapety
@ każdy ma swój gust i swoje upodobania
@ zdecydowanie Richie!
Nie może aż tak "przebojowy" jak Jon, ale ma coś ujmującego w uśmiechu. Wzbudza większe zaufanie i zawsze jest krok za Jonem (ale nie na drugim planie!) To musi być świetny człowiek o fajnej duszy!

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Kourin on 04 Paź 2003 18:19

Włosy nigdy nie są za długie *uśmiech*

Co do tapety to nie ich kaprys, a wymóg. Przecież przed występami przed kamerą muszą być utapetowani, bo człowiek bez tapety wygląda jak trup...

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora

Powróć do Richie Sambora