Najbliższe Śląskie Zloty Fanów Bon Jovi

Spotkania i zloty, czyli życie fanów w realnym świecie.

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów

Najbliższe Śląskie Zloty Fanów Bon Jovi

Postprzez Ricky Skywalker on 12 Mar 2006 18:22

Cóż, ktoś mi zarzucił ostatnio, iż na FoF jakby zamarły infa o zlotach, w przeciwieństwie do bratniej strony ;) Także tym razem daję info przedwstępne - tylko daty - najpierw tu :D

A zatem, najbliższe ŚZFBJ odbędą się najprawdopodobniej (są czynniki, przez które mogą one ulec zmianie) w następujących terminach:

IX ŚZFBJ - 1 kwietnia, godzina 13, Katowice

X ŚZFBJ - połowa maja (najprawdopodobniej 13 maja), godzina i miejsce nieustalone

XI ŚZFBJ - 1 lipca, godzina i miejsce nieustalone ;)

To by było na razie na tyle, wszelkie dalsze info będzie podawane na bieżąco :)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Klorcio on 12 Mar 2006 22:16

Hmm... a może by tak X zlot zrobić 20 maja?:> :pray: Bo 15 mam ostatni egzamin, wiec na 13 by mnie nie bylo :P Choc w sumie trzeba to dograć z osobami, które będę się w maju koncertować po Europie :P Pozdrawiam ;)

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ;-)
Awatar użytkownika
Klorcio
Get Ready

Od: 17 Sty 2005 03:19
Miejscowość: Jastrz

Postprzez sdms on 15 Mar 2006 21:06

Ricky Skywalker napisał(a):IX ŚZFBJ - 1 kwietnia, godzina 13, Katowice

Heh.. Mnie pasuje :P

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Ricky Skywalker on 09 Maj 2006 01:48

Rozważywszy wszystkie za i przeciw, uznałem, że najbliższy, X Śląski Zlot Fanów Bon Jovi, odbędzie się dopiero w dniach 1/2 lipca 2006 w Lublińcu. Złożyło się na to wiele czynników - matury niektórych licealistów, sesje studentów, wyjazdy kilku przedstawicieli naszego fandomu do Niemiec na koncerty BJ w terminie majowo-czerwcowym. Zresztą termin jaki widzicie powyżej całkiem ładnie pasuje - jubileuszowy, X ŚZFBJ odbędzie się rok po tym, który jest numerowany jako pierwszy ;)

Co do ewentualnego wypełnienia tego pustego czasu jakimiś nieoficjalnymi spotkaniami, to na ostatnim zlocie sd i Kasiunia zaproponowali, by najbliższe odbyło się na gliwickich Igrach, w dniu 19 maja. Program imprezy jest całkiem atrakcyjny:

Organizator Igrów napisał(a):15.00 Kabareton. Wystapią kabarety DNO oraz NOŁ NEJM
18.00 IGRASZKI STUDENCKIE - Wybory Misstera Politechniki, pokazy, IGROrekord.
19.30 Koncerty: BONEY M, IRA i koncert niespodzianka
01.00 Dyskoteka pod gwiazdami do białego rana

Szczególnie atrakcyjny wydaje się więc punkt programu o 19:30 ;) Wygląda na to, że na tym koncercie pojawi się przynajmniej kilkoro przedstawicieli naszego fandomu, więc wszystkich chętnych, by pokazac się nam po raz pierwszy w maju, zapraszam - w imieniu pomysłodawców, sd i Kasiuni - właśnie do Gliwic. Spotkanie, jak mówiłem, nie jest oficjalnym zlotem, więc nie ustalam żadnych godzin wspólnego wyjazdu z Katowic czy innych szczegółów - wszystko jest do ustalenia tu, na forum ;)

PS. Pytania w sprawie ewentualnego noclegu do Kasiuni ;)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez sdms on 09 Maj 2006 02:13

No to może ja coś powiem... Oficjalnie czy nie zlot się odbędzie jak tu stoję :P.. znaczy siedzę :P.. Ja bym proponował spotkać się na dworcu w Gliwicach około godziny 18... No ale termin do ustalenia.. Jedno wiadomo - ja do Katowic nie pojadę z przyczyn finansowych... Stamtąd udamy się na lotnisko w Gliwicach, gdzie będzie odbywać się cała impreza... Koncert IRY planowo ma się zacząć o 21.30.. Nie wiem co będzie tą niespodzianką... Ponieważ po koncertach będzie już środek nocy to niestety trzeba uwzględnić to, że raczej do domów o tej porze się nie wróci... W sumie raczej nie ma innych pomysłów niż dyskoteka do białego rana pod gwiazdami... Kaśka mówiła, że może parę osób przenocować, ale ile tam osób się zmieści w pokoju w akademiku to ja nie wiem :P... W OSTATECZNOŚCI ja mogę przenocować jakieś 2-3 osoby, bo mam wolną wersalkę, ale to w ostateczności, bo mam dwie chore starsze osoby w domu nocujące w pokoju przelotowym, przez który chcąc nie chcąc trzeba przejść, żeby się dostać do mojego, zresztą to i tak jest zawsze głośno jak się o 1-2 wraca do domu :P... Czekam na odzew.. :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Ricky Skywalker on 08 Lip 2006 19:16

Ok, jak wiadomo, 1-2 lipca zlocik się nie odbył - sprawa losowa, Kasia u której miało się ognisko odbyć pojechała do Irlandii do pracy, cóż... przed wyjazdem rozmawiałem z nią i doszliśmy do tego, że ognisko to odbędzie się w ostatni weekend wakacji - 26-27 sierpnia (tak, sd, wiem że wtedy jest ten koncert IRY i sprawa jest konfliktowa, ale naprawdę zależy mi na tym by to załatwić pokojowo, na spokojnie, i proszę Cię o przemyślenie wszystkiego jeszcze raz w związku z ewentualnością pojechania do Żywca zamiast do BB - a wiem że jesteś osobą, z którą można się dogadać :)). I przy tej dacie jeśli chodzi o ognisko na razie pozostaniemy, przynajmniej do mojego powrotu.

Druga sprawa to zlot o którym pisałem już na always kilka dni temu - czyli w początkach sierpnia.

Proponuję 5 sierpnia jako datę X ŚZFBJ - domyślnie w Katowicach, choć dla zróżnicowania lokalizacji można by też w innym mieście, np. w Sosnowcu (tak wiem że to moje miasto, ale wczoraj rozmawiałem z Elą i jest za - no w końcu 1/3 zlotowiczów jest z Zagłębia :D) ;) Proszę o ustosunkowanie się tutaj (głównie do kwestii 5. VIII); nie wiem, czy tam gdzie jadę będę miał dostęp do sieci (znając życie - nie...) więc wszelkie decyzje podejmiemy po moim wzmiankowanym powrocie (wracam 27 lipca) ;) A póki co zyczę wszystkim udanie spędzonych 3 najbliższych tygodni ;)

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez Kourin on 08 Lip 2006 21:05

Ooo... Wygląda na to, że lama będzie mogła zaszczycić 5go sierpnia swoją obecnością owy zlot :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez 99-in-the-shade on 09 Lip 2006 21:40

Well, 99 5go na stówę nie będzie, bo wedle wszelkich planów powinnam już wtedy znajdować się far far away i śpiewać 'King Of The Mountain' ( :shiner: ) na jakimś tatrzańskim szczycie :D (wyłączając może szczyt głupoty :P) Ale nie obraziłabym się, gdybyście wypili moje zdrowie - następnego dnia mam łosiemnastkę ;););)

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

Postprzez ROKITA on 26 Lip 2006 01:56

kurde a ja chyba w sierpniu nie dam rady na zlot ale za to wykend jestem w katowicach jak cos to zapraszam na zlot fanow Kiss do klubu na ul.kamiennej..

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez Adrian on 26 Lip 2006 19:01

Kurde, Kurde i kurde. Co to ma być :P

Ja tam pewnie będe mógł. Co mi szkodzi się przejechać. Tylko ciekawe ile osób tym razem będzie. Ten nie moze, ta też itp itp

Ja Marcin i raczej Culles jakoś możemy :P
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Kourin on 26 Lip 2006 21:05

Czyli zlot jest aktualny? :crazy:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez Adrian on 26 Lip 2006 21:22

Tak. Tylko wszystko w ostatniej chciwli dojdzie do skutku. Szykuj się bo zlot jest pewny.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Kourin on 26 Lip 2006 22:44

Ołki. O ile nie wyjadę gdzieś nagle to będę i będę was męczyć ;P

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez Ricky Skywalker on 30 Lip 2006 04:55

5 sierpnia? No tak, raczej pewnik. Chyba że wezmę sobie do serca czyjąś radę i po wypraniu sterty ciuchów zabiorę się z powrotem do Calabrii :P

[ Dodano: 29 Lip 2006 22:55 ]
No to jak, Ślązaki i Zagłębiaki? 5 sierpnia, Sosnowiec, 14:00, czy jednak wolicie Katowice (mielibyście łatwiejszy dojazd...) tego samego dnia i o tej samej godzinie? :) Decydowac się szybko, bo w poniedziałek wrzuciłbym info, mapki itp. ;)

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez Kourin on 31 Lip 2006 18:16

Zainspirowane rozmową z Adrianem na GG - czy ktoś jest w stanie zaoferować nocleg? Bo jeśli mam się tłuc przez pół Polski tylko po to, by zaraz wracać, to mi się to nie uśmiecha...

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez Ricky Skywalker on 01 Sie 2006 20:45

Kourin - niestety ciężko by było u mnie z tym noclegiem :/ Trza by jeszcze popytać innych...

A tu macie LINK do oficjalnego info :)

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów