Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
PS. Wspominałam, ze to film produkcji francuskiej, które do tej pory z góry ustawiałam na straconej pozycji? Zmieniam zdanie 

Wredna jędza. I co dziwne i w sumie rzadko spotykane jakiś większy sentyment, albo upodobanie mam właśnie do roli złego typka jeżeli chodzi o ten film Tylko dlaczego on się zgodził zagrać w takim szajsie...W sumie Desperado 1 było nawet odkrywcze, może chłopak nie przeczuwał że im dwójka nie wyjdzie.
Ale końcówka z tą strzelaniną na slepo była dobra. To mi się normalnie kurna tatuś podobało.

erka napisał(a): A poza tym w poniedziałek o 21.45 na Polsacie będzie Donnie Brasco - z Alem Pacino i Johnny'm Depp'em![]()
![]()
ktos to widzial moze ?

Days napisał(a):
ja sobie az dzis kupilam brukowca by miec INNYCH na DVD - siwetny film... polecam!

Gina napisał(a): (jestem umowiona hyhy)

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
| małe pytanko do tych którzy jadą na koncerty/albo już byli Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 3 |
chętnie umieściłbym coś swojego Forum: Twórczość Fanów Autor: Anonymous Odp: 5 |
Ludzie którzy byli lub są fanami Bon Jovi od 18 lat !!! Forum: Ogólna dyskusja Autor: Anonymous Odp: 9 |
Chcielibyście być na koncercie BJ? Forum: Ogólna dyskusja Autor: ZB Odp: 12 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości