Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

Gina napisał(a):właśnie to miały być dwa powody dla których myślałam, że na ten film albo pójdę do kina

i jakoś tak śmiesznie mówił...
Arha napisał(a):a film skończył się wypatrywaniem powiązań z innymi dziełkami i dziełami (np Winnetou? Wink)
i laduje w samym srodku Imperium Agatejskiego
Wsrod Mongolow, Chinczykow, Saracenow, Wikingow... W wersji rezyserskiej dostepni rowniez Rzymscy Centurioni! A w drugiej czesci... niespodzianka... Waleczni Persowie i Grecy dolacza... Stay Tuned 

), co do całej filozofii z nazwami co dają władzę, to był taki wątek w "Czarnoksiążniku z Archipelagu" LeGuin... no dobra, nie żebym podejrzewała autora o czytanie LeGuin e, z tego co pamiętam, to ktoś to już na przystanku wspomniał jak wracaliśmyDays napisał(a):no wlasnie fajnie mowil (tego ci w kuchni nie powiedzialam ha!)
)

. I generalnie naprawdę warto. I nawet nie wiem co jeszcze napisać.

rewelacja!

- bo na niego ide, tak jak na Pachnidlo i na Mela, i sobie ide po sesji.. A teraz wracam sie uczyc.. eh eh

Takie zboczenie zawodowe 

)

ja nie wiem jak ludzie daja rade na prawie

Arha napisał(a):pomijając te mało znane fakty o Sparcie Wink
), typu ze dzieciakow malych tak traktowano jak traktowano i o tych calych brzydalach z gory (ja np o nich nie wiedzialam
).Arha napisał(a):A pan od tekstu o walce w cieniu nazywa się Michael Fassbender i generalnie ciachem jest #zeby
i no jest ciachem, ale powinno go byc wiecej 

Days napisał(a):typu ze dzieciakow malych tak traktowano jak traktowano i o tych calych brzydalach z gory (ja np o nich nie wiedzialam).
)
) poza tym nie zgadzam sie ze nie byl brutalny - znaczy to moze zle slowo - bo nie byl jakos brutalny w sensie ze obrzydzenie wzbudzal, no ale te odcinane glowy i ogladanie ich krecacych sie w powietrzu i patrzenie jak wyglada to wszystko od srodka - troche za bardzo komiksowe (co ewentualnie moge zrozumiec biorac pod uwage ze na podtsawie komiksu tez to krecili, right ?) Natomiast w porownaniu do tego nazywanie Apocalypto Gibsona filmem brutalnym jest mega nieporozumieniem.
i fajnie im plaszcze lataly

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
| Kim chcielibyście zostać w przyszłości? Forum: Różne Autor: Marcia Odp: 32 |
Chcielibyście być na koncercie BJ? Forum: Ogólna dyskusja Autor: ZB Odp: 12 |
Ludzie którzy byli lub są fanami Bon Jovi od 18 lat !!! Forum: Ogólna dyskusja Autor: Anonymous Odp: 9 |
Historia Bon Jovi na liście przebojów radiowej 3 Forum: Ogólna dyskusja Autor: flips Odp: 15 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości