ps. bardzo mnie mile zaskoczyl fakt, jak wiele osob jednak, mimo wszystko znalo tworczosc Kaczmarskiego i w ogole wiedzialo kto to... to bardzo budujace....
Też jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że wzmianka o nim się tutaj znalazła. Nie żebym ludzi nie doceniała... no ale jednak
Ojj niezbyt szczęsliwy ten 2004 rok dla polskiej muzyki jak na razie...
teraz zstaliśmy sami...
nieee
sami tobyśmy byli jakbyśmy nie mieli Jego i takiej twórczości...
Sometimes we get so tired of waiting For a way to spend our time An "It's so easy" to be social "It's so easy" to be cool Yeah it's easy to be hungry When you ain't got shit to lose
W tym temacie jest stanowczo za dużo postów...... Niech to się już skończy!!!:((
And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho
"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."
Niech mi ktoś powie, czemu tak jest........
Wczoraj już mi puściły nerwy jak zobaczyłam materiał w wieczornych Wiadomościach.... CZEMU TAK JEST???!!!
And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho
"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."