Autentyczne teksty z Allegro.
opisy przedmiotów:
-Przy wysyłce za pobraniem tylko wpłata na konto!
-Śliczny kosjum dla pani z bioderkami
-Czapka uszadka
-OKAZJA- TANIEJ O PONAD 200%
-Tylko teraz, promocyjna cena z 139,99zł na Nową Niższą Cene - 199,99zł !!!
-SKŁAD MATERIAŁU TO 100 % COTTON, ALE TAKŻE LAYCRA
-AUKCJA HURTOWA: 2 TUZINY, czyli 12 sztuk
-Prędkość obrotowa wentylatora to ok 1700 obr./min. (na oko)
-4 kostki po 4 ram czyli razem 32 ram
-Koszt przesyłki to 10zł (6zł opłata pocztowa, 2zł opakowanie i 1zł priorytet)
-Wszystko co oferujemy w przeciwieństwie do innych sprzedawanych rzeczy na Allegro jest na 1000000 % oryginalne
-Długość kabla 1.5 metra co zapewnia duże prędkości transmisji danych.
-Wymiary bluzeczki - długość 51 cm - szerokość od paszki do paszki 35 cm x 2
-TELEFON KOMORKOWY DLA DZIEWCZYNKI Z KLAPKĄ
-W kładany przez głowę ze stujką.
Komentarze:
-Nie wiem o co chodzi. Nie przypominam sobie takiego zakupu. Chyba pomyłka.
-[neg] nie zamawialem i kupywalem zadnego towaru od tego przedawcy, tylko pytalem sie o kolor przedmiotu,nic wiecej.wiec uwazam ze to nie sporządku wystawiac komus komentarz bez powodu.ten uzytkownik zle mnie zrozumial.nie polecam tego uzytkownika.
-na dodatek nie wygrałem jego aukcji, byłem na 7 miejscu. [aukcja wieloprzedmiotowa]
-Sprzedający stosuje chwyty poniżej pasa
-Pan Xxx jest naprawde niewpożadku. Zostałem przez tego uzytkownika wykozystany!
-Niestety chciałem ubić interesa ale ty jesteś nerwowa!!!!
-rzucasz negatywnymi komentarzami jak gnojem po polu ty wieśniaku.
-[kometarz do filmu] duzo przemocy,zero sexu,bohaterow co w ksiazce telefonicznej.komentarz neutralny
Odwołujemy ofertę:
-Dysk zmienił właściciela
-Niestety radio spadło z krzesła i potłukły się wszystkie lampy razem ze skalą. Przepraszam
-Nie sprzedaje bo sie naprawiło
Znalezione na allegro cafe:
-wygrałem aukcje a mimo to mnie olano.
o co tu chodzi . pisze że cena minimalna nie została osiągnięta , a zkąd ja m m wiedziec jaka jest cena minimalna . nieładnie.
-Kiedy zaczną u mnie kupować ? Po jakim czasie ludzie zaczynają kupować? Aukcja trwa już 5 dni a nikt nie kupuje. Zgłosić to administracji Allegro? Na innych aukcjach ludzie kupują, a na mojej nie. Coś jest chyba nie tak.
-czy tżeba się rozliczać z aukcjowania na allegro z użędem skarbowym?
-Temat: nie wiem co z robic sprzedajoncy najpierw chce pieniadze
Sprzedaję, bo:
-pilnie potrzebuje gotówke na mandat !!!bo jecha łem 100km?h po terenie zabudowanym a policjant w łape niechciał!
-bo kupilem wielokrotnie drozszy
-Kartę sprzedaje jako uszkodzoną z powodu, że do środka komputera weszła mi mysz, która narobiła na ścieżki karty, które szlak trafił.
-Sprzedaję tylko dlatego, że mam długowłosego białego kota i praktycznie nie mogę mieć w domu czarnych rzeczy, bo musiałabym je cały czas "odkudlać".
-moźe kogoś zaskoczyć ale przy robieniu skrzynki straciłem kawałek lewego kciuka przy cięciu płyty i nieeeeee chceeeeeeee mieć juz nigdy w życiu doczynienia ze sprzętem car audio!!!
-Postanowilem, ze znudzilo mi sie posiadanie kuli z rzelaza, wiec ja sprzedaje.
-Sprzedaję ją ponieważ zmieniłam rozmiar.
-telefon jest wypasiony sprzedaje go tylko dlatego ze ide do wojska.
-Spodnie kupiła moja mama zimą przed ubiegłorocznymi wakacjami ,ale są jej za duże po tym jak przeszła na emeryturę i zaczeła inny niż siedzący tryb życia.
-Ścięłam włosy, więc są mi niepotrzebne.
-Bo muszę...
-Kasety były używane, co widać po ryskach na pudełkach, ale potem rąbnęli mi samochód, nad czym ubolewam, i już nie mam gdzie ich słuchać.
-Marynarka jest nowa, ani razu nie używana bo mąż za szybko tyje