Mandaryna przerabia Bon Jovi

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez 99-in-the-shade on 14 Paź 2005 22:32

Masochiści :lmao: :lmao: Ja nie widziałam i oglądać nie zamierzam, przynajmniej z premedytacją (bo jak już na to trafię, to tylko do momentu aż nie rozwalę TV w gwiezdny pył, czyli jakieś 30s.). Po tym fragmencie odsłuchanym z własnej woli (co mnie podkusiło?) traumę mam do teraz. :omg: :omg:

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

Postprzez Arha on 15 Paź 2005 14:22

A mi komputer wariuje i nie oglądnę, acz widziałam ten wywiadzik i tam też coś było i wow, Margaryna z ciułałami na smyczy to rzeczywiście innowacja i ambitne kino wręcz...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez 99-in-the-shade on 15 Paź 2005 17:57

Powiem tylko tyle - biedne ciułały :grin:

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

Postprzez Arha on 16 Paź 2005 20:12

Ym... widziałam w telewizorni. Ym... jest gorzej niż myślałam, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że wcześniej przez cały wieczór słuchałam Bon Jovi :/ ym. Ym, nie robi. Co ona ma na głowie?! :/

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Captain Kidd on 17 Paź 2005 19:02

Pamiętacie na pewno o tym, że nasza kochana margaryna :P miała wylecieć do USA na kilka koncertów. Otóż nici z tego - nie dostała wizy :grin:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez AgataBJ on 18 Paź 2005 00:07

Captain Kidd napisał(a):Pamiętacie na pewno o tym, że nasza kochana margaryna :P miała wylecieć do USA na kilka koncertów. Otóż nici z tego - nie dostała wizy :grin:

Ahhhh...myślę, że powinniśmy dziękować za to losowi :grin: Przynajmniej w USA wstydu nie będzie :P

Oh tell the boys I'm on my way
I got the radio blasting in my old man's Chevrolet
I got a party in my pocket cause you know I just got paid
And I'm feeling fine, it's 99 in the shade
Awatar użytkownika
AgataBJ
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lis 2004 05:25
Miejscowość: Lublin

Postprzez Little_Runaway ;-] on 27 Maj 2006 03:57

Moja reakcja na tą wersję Mandaryny była bardzo niecenzuralna, aczkolwiek dowiedziałam się o tym, dopiero całkiem niedawno (ok. 2 miesiące temu, bo nie interesuję sie za bardzo polską muzyką rozrywkową :grin: ). No, a YGLABN to świetna piosenka w wykonaniu BJ i nikt jej nie wykona lepiej :grin:

Jestem nowa :shiner:

She's a little runaway
Daddy's girl learned fast
All those things he couldn't say
Ooh she's a little runaway...
Awatar użytkownika
Little_Runaway ;-]
Wanted Dead Or Alive

Od: 27 Maj 2006 02:57
Miejscowość: znienacka

Postprzez cRaSh on 27 Maj 2006 04:01

Witamy i oczywiscie zapraszamy do Przedstaw Sie ;)

btw mandi, jakos chyba nie odniosla zbytniego sukcesu tym coverem? Bo jakby odniosla to chyba bym cos o tym wiedzial right? :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Green Man on 27 Maj 2006 04:13

No raczej nie był to hit na miarę coveru Whitesnake'a Here I Go Again. Co ona tak dręczy te rockowe zespoły?? :|
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Od: 05 Lut 2006 01:47
Miejscowość: Chorz

Postprzez Gina on 27 Maj 2006 06:52

:'( biedna Mandi... ona sie z samym Jonem kontaktuje a Polaczki nie doceniaja i hita nie bylo... no zalamka no :'(

i tak w ogole to chyba juz raczej nikogo nie dreczy tylko sie dziatwa Michala zajmuje :( a szkoda, tyyyyle pioenek do przerobienia jeszcze jest.. these days bym proponowala teraz - bo w orginale jakies takie smetne jest

:xkroplad:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Green Man on 27 Maj 2006 15:03

Gina napisał(a): tyyyyle pioenek do przerobienia jeszcze jest.. these days bym proponowala teraz - bo w orginale jakies takie smetne jest

:xkroplad:

:shiner:

^ nastepnym razem prosimy o rozwiniecie, regulamin w koncu jest //cRaSh
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Od: 05 Lut 2006 01:47
Miejscowość: Chorz

Postprzez Days on 27 Maj 2006 18:23

bosz Gina takich heresji to nawet w zartach nie pisz XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Kourin on 27 Maj 2006 18:36

omg... Ja pamiętam jakiego zonka mi brat zrobił - celowo - gdy przesłał mi mejla z sempetrójką podpisaną "mocny hicior, polecam". Ściongłam, wrzuciłam do Łampa i dopiero gdy zaczęła się Mandarynowa bondżowimasakra to zrozumiałam, że mój WŁASNY BRAT z pierwszego małżeństwa dodajmy :shiner: wpuścił mnie w takie maliny, że lamowy łeb mały...

Anyway, TD byłoby niezbyt dobre do przerobienia, tekst ma zbyt ambitny - chyba, że by to był typowy techniawkowy kawer, czyli tylko parę słów z refrenu powtarzanego w kółko do mocnego umcyk-bumcyk podkładu...

:ohmygod:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Marcin T on 27 Maj 2006 19:14

Ja widzę jeszcze straszniejsze covery , jakie by wyszły po obróbce Pomarańczy ---- np. My Guitar - wyobrażacie sobie ten jej przejmujący głos " I'd like to jump, but afraid to hit the ground" :shiner: , ale jest coś lepszego --- Dry County - nie no , tego coveru w jej wykonaniu to nawet w najczarniejszych myślach nie potrafię sobie wyobrazić :rofl:

Keep The Faith !
Awatar użytkownika
Marcin T
Get Ready

Od: 08 Cze 2005 23:54

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja