Mandaryna przerabia Bon Jovi

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez ROCKSTAR on 11 Wrz 2005 20:46

Ale wiecie... Jakaś sprawiedliwość na tym świecie jest... Bo tak sobie myślę, że za kasę można kupić wszystko... No- prawie wszystko...
Oprócz dobrego głosu :shiner:
Taa... No to zabłysnąłem, hehehe
ROCKSTAR
Wanted Dead Or Alive

Od: 11 Lut 2004 23:11
Miejscowość: Wa

Postprzez Bazia on 12 Wrz 2005 04:19

nie,no kurde... :lmao: gadać mi się nie chce...
MANDARYNA ty tańcz ile chcesz, ale na litość NIE ŚPIEWAJ...

sam fakt, ze do Sopotu nie weszła Emi tylko ona świadczy o tym naszym cudownym rynku muzycznym... ludzie... :/

Jeśli BJ słyszeli jej wykonanie, to już na bank ich w Polsce nie zobaczymy :ohmygod: ... chyba się wyprowadzę...
Awatar użytkownika
Bazia
Get Ready

Od: 20 Gru 2002 01:20
Miejscowość: Koszalin

Postprzez erfea on 12 Wrz 2005 14:02

Days - młotkiem ją tak na miazgę sruuu! :grin:

Rockstar... no tak nie dokońca bo na płycie to chyba brzmi nawet znośnie...

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez gosiaczek on 18 Wrz 2005 17:51

Może to juz ktoś pisal, bo nie przeczytałam wszystkich wypowiedzi, ale my fani Bon Jovi nie mamy się martwić, bo Jon podobno osobiście zaakceptował tę wersję :crazy: juz go widzę jak tego słucha i mówi: "dobre" :mwahaha:

Image
Awatar użytkownika
gosiaczek
Get Ready

Od: 16 Wrz 2005 20:01
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Gina on 03 Paź 2005 03:33

Mandaryna z chihuahua - najmniejszymi pieskami świata. Mandaryna z serwalami pożyczonymi od Waldemara Koconia. Jako kusząca blondynka i zimna femme fatale.

Kolejną piosenką promującą najnowszy album Mandaryny jest You Give Love A Bad Name z repertuaru grupy Bon Jovi.

Teledysk do tego utworu powstał w willi w podwarszawskim Konstancinie. Marta wciela się w postać bardzo zamożnej kobiety. Ogląda telewizję. W jednym z programów zauważa przystojnego mężczyznę. Postanawia go zdobyć. Zaprasza do swojego domu...

Cover "You Give Love A Bad Name - w wersji dance - Jon Bon Jovi zaakceptował osobiście. Prawdopodobnie to ten utwór będzie singlem promującym album Mandaryny na rynkach międzynarodowych.

Już w połowie października Mandaryna rozpoczyna trasę koncertową w Stanach Zjednoczonych. W dniach od 13 do 20 października pojawi się w miastach: New York, New Jersey, Connecticut, Chicago, Las Vegas i Los Angeles.

Nie zapomni również o występach w Polsce. Od 19 listopada do 20 grudnia trwać będzie Wielka Trasa Koncertowa MANDARYNA 2005. Rozpocznie się ona dwoma koncertami w Niemczech, 19.11 w Oberhausen i 20.11 w Berlinie, następnie Marta odwiedzi ze swoją grupa baletową 20 miast w kraju.

fotki na vipnews heh a ja naiwnie myslalam ze to przejdzie bez echa po Sopocie ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Captain Kidd on 03 Paź 2005 12:19

Pani Wiśniewska jak zwykle olśniewająco piękna :lol: :mwahaha:

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Evie on 03 Paź 2005 16:36

Niecj jedzie na te koncerty do New Jersey, tam ją zlinczują za to co z Bon Jovi zrobiła :shiner: :shiner: :shiner:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez 99-in-the-shade on 04 Paź 2005 00:07

Evie napisał(a):Niecj jedzie na te koncerty do New Jersey, tam ją zlinczują za to co z Bon Jovi zrobiła

O tak. I obrzucą zgniłymi mandarynkami... o ile ktokolwiek na te jej... khem... koncerty przyjdzie ^^

Anyway, słyszałam tylko fragment tej profanacji, w charakterze dzwonka RealMusic (na Boga, co mnie podkusiło?!) i się załamałam. Koleżanka takoż, do tego zażądała natychmiastowego dostarczenia oryginału ^^

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

Postprzez Arha on 04 Paź 2005 22:49

Ym, co do tych fotek Margaryny... to ja wiele jestem w stanie zrozumieć... ale pomalować Hummera na różowo? W KWIATKI?! :crazy: :szok2: :szok2:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 08 Paź 2005 21:48

Arhus cierpia nasze uszy, cierpia i auta... ona jest niebezpieczna no :lmao:

sadny dzien sie zbliza :
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Evie on 08 Paź 2005 22:40

Noo po prostu łał! :lmao: Te ręce w górze na singlu sugerują że może się jeszcze weźmie za Raise your hands albo Lay your hands on me. A poza tym założę się że fakt iż ją Michałek zostawił jest tylko ich kolejnym chwytem - współczujące jej panienki pobiegną po jej płyty, których sprzedaż napewno by spadła po jej koncertach na żywo ;)
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Postprzez Arha on 09 Paź 2005 01:29

MIchałek ją w końcu zostawił? Ojojojojoj, jak przykro, jak smutno, serce się rozdziera... lece kupic płytę, zeby biedaczka z głodu nie umarła :P

A co do singla, to czuję się prześladowana, czemu ona na mnie tym paluchem tak macha? I to jeszcze z taką mina? Ja sie jej booooję xD <- wybaczcie wampirowi. nadmiar lektur z zakresu geografii politoczno - gospodarczej

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Evie on 09 Paź 2005 01:35

Właśnie... Mama jej chyba nie nauczyła, że nie pokazuje się palcem :lmao:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Postprzez BJ-Teska on 09 Paź 2005 20:44

Echhhhhhh... jak mi jej jest żal :D :D :D bidoq... Może na trzeciej płycie weźmie się za przerabianie Ich Troje :D... Bo Bon Jovi to poprzeczka postawiona tak wysoko że nigdy jej nie osiągnie !!!!!!!!!!!!!
BJ-Teska
Get Ready

Od: 11 Wrz 2005 17:51
Miejscowość: Krak

Postprzez Captain Kidd on 11 Paź 2005 21:57

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez lucky on 13 Paź 2005 01:57

clip zalosny, wywiadzik raczej, ah ah coz z tą polską sie dzieje, ze sie tworzy takie gnioty....choc mandaryna wyglada w nim lepiej niz w swych poprzednich shitach..i te jej bajeczki o tym ze rozmawiala z Jonem itp...
szokkkkkk podwojny....najgorsze bedzie gdy clip bedzie zawalany przez vive i laski ktore w wiejskich remizach bedą podrygiwac w rytm tego czegos... :grin:

...NIECH ZYJE GREEN STREET ELITE....
Image
Awatar użytkownika
lucky
These Days

Od: 27 Mar 2004 00:45
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez klaudi on 13 Paź 2005 22:56

A mnie ta cała złość już powoli mija choć jak myślę o niej i tej jej bajeczce, że gadała z Jonem to mi się z tego śmiać chce ale jak już napisałam mnie to już nie obchodzi co ona wyprawia bo wcale nie muszę jej słuchać a ta cała jej kariera nie potrwa zbyt długo mam przynajmniej taką nadzieję aczkolwiek nie życzę jej źle. Pozostaje mi satysfakcja że nie odniesie większego sukcesu z pisoenką YGLABN w jej wykonaniu bo to jest akuratnie niemożliwe. Pozostaje mi również nadzieja że następnym razem nie weźmie się za kolejną piosenkę BJ bo wtedy byłaby już ogromna przesada z jej strony.

then I'm wrong yeah I'm wrong This ain't a love song
Awatar użytkownika
klaudi
Get Ready

Od: 10 Cze 2005 01:51
Miejscowość: Brzoz

Postprzez Captain Kidd on 14 Paź 2005 16:37

lucky napisał(a):mandaryna wyglada w nim lepiej niz w swych poprzednich shitach

Ona nigdzie nie wygląda dobrze, a zwłaszcza tu :grin: Chociaż nie, ona wygląda dobrze, dopóki nic nie mówi, a tym bardziej nie śpiewa :P
głupio trochę to brzmi, ale chyba wiecie o co chodzi :P

klaudi napisał(a): nie odniesie większego sukcesu z pisoenką YGLABN w jej wykonaniu bo to jest akuratnie niemożliwe

Ja uważam inaczej. Każdy mandarynkowy shit odniósł sukces, więc dlaczego ten by nie miał ? ;]

[ Dodano: 14 Paź 2005 11:37 ]
A oto i piękny teledysk:
mms://stream.onet.pl/media.wsx?/muzyka/ ... 45b1a7.wmv
Ja wytrwałem aż do 1:07...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 14 Paź 2005 17:14

oczywiscie spojrzalam tylko na koncowke nazwy i sobie sciagnelam i sie potem dziwilam why mi sie to otworzyc nie chce rotfl

z przykroscia musze stwierdzic, ze klip jest lepszy od Grabaza machajacego rekami w najnowszym klipie strachow, oprocz tego z przykroscia stwierdzam ze jest profesjonalnie zrobiony i ze takim Niemcom np. sie moze spodobac, Polakom rowniez wiec po raz trzeci z przykroscia stwierdzam ze moze byc hit :P
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Ricky Skywalker on 14 Paź 2005 18:57

No ja również się zmusiłem do obejrzenia tego czegoś. A po co? Żeby wiedzieć, czego się wystrzegać, kiedy przypadkiem włączę telewizję... :lmao:

To fakt, że klip jest profesjonalnie zrobiony. Niestety nie doszukałem się w nim żadnych treści, które mogłyby sprawić, iż będzie zakazany przez telewizję (jak choćby nasze Livin In Sin czy końcowa minuta Rock DJ Robbiego Williamsa...) :ohmygod: Także obawiam się, że osoby często oglądające VIVĘ (od dłuższego czasu się do nich nie zaliczam) będą skazane na cytrusa :ohmygod:

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja