Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi

O jednym wiem tylko, ale nie dotyczył muzyki, tylko tego aby Jon i Dorothea po ślubie w Vegas zrobili 'normalne' wesele. Tyle![]()

sdms napisał(a): Gina --> fajny dom.... *po namyśle*... fajna szkoła
) jego mama mu powiedziała żeby jednak zrobili normalne wesele dla swoich przyjaciół i rodziny boo 'jak to tak' ? 
Gina napisał(a):sdms napisał(a): Gina --> fajny dom.... *po namyśle*... fajna szkoła
co Gina ? nie mój przecież![]()

Gina napisał(a):A Nikkuś ja wiem tylko tyle, że tam jakiś czas po tym ich ślubie w LV(po kryjomu, jak Britney) jego mama mu powiedziała żeby jednak zrobili normalne wesele dla swoich przyjaciół i rodziny boo 'jak to tak' ?

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
| "Gdyby każdy miał to samo, nikt nikomu nie byłby potrze Forum: Twórczość Fanów Autor: aniaf Odp: 5 |
Nie sądzicie że Richie troche za mało udzielał się wokalnie Forum: Richie Sambora Autor: Anonymous Odp: 16 |
Kilka oficjalnych informacji (nie tylko o płycie) Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 26 |
Co zrobić , żeby nie iść do szkoły Forum: Różne Autor: hard Odp: 28 |
Jon wcale nie jest taki zły Forum: Jon Bon Jovi Autor: klaudi Odp: 39 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości