Lunar Eclipse

Strona główna FAN CENTER Recenzje Płyt

Lunar Eclipse

Postprzez erka on 01 Sty 2003 22:47

Pamiętam jak szalałam żeby zdobyć ten album Jeszcze raz thx Klaudia :angel: I teraz powiem to co mam powiedzieć na jego temat.

Nie umiem ocenić piosenek po kolei i dawać im jakies punkty. W sumie to nawet nie pamiętam tytułów tych utowrków. Niektóre owszem, ale nie wszystkie. Nie słucham jej czesto i właściwie ostatni raz słuchałam jej dawno teamu ale to nie znaczy że płyta jest zła.
Dave super gra i to wszystko jest takie "lekkie". Kiedyś brałam ją sobie zawsze w nocy i puszczałam- heh śmiejcie sie śmiejcie- jako płytę na dobranoc. Coś w stylu kołysanki :grin: :wink: I musze przyznac że to całkiem całkiem działało.

Ogólnie Lunar Eclipse jest niezła ale i tak wolę gdy gra cały zespół i oczywiście śpiewa. Aha a co do głosu davida to już mówiłam że mnie zatkało jak go pierwszy raz usłyszałam i głos ma super. Ale jednak wolę żeby David grał tak jak w These Days, Right Side Of Wrong , Joey`u itp.

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Kourin on 02 Sty 2003 02:05

Aha a co do głosu davida to już mówiłam że mnie zatkało jak go pierwszy raz usłyszałam i głos ma super

Głos Dave ma po byku... Po raz pierwszy usłyszałam jak grał na koncercie "Tumbling Dice"... :crazyeyes: Zatkało mnie po prostu...

Kiedyś brałam ją sobie zawsze w nocy i puszczałam- heh śmiejcie sie śmiejcie- jako płytę na dobranoc. Coś w stylu kołysanki

Tutaj się uśmiechnęłam, ale nie z powodu kołysanki :wink: Rozbawiło mnie to tak z tego powodu, że kiedyś wrzuciłam "Lunar Eclipse" do discmana i też puściłam sobie 'na dobranoc'... Efekt był taki, że zasnąć nie mogłam, bo dźwięki piania są tak ostre, że mnie budziły... A zaznaczam, iż było cicho :grin:

Tę płytę trudno ocenić tak utwór po utworze, racja, chyba dlatego że z jednym wyjątkiem są to wyłącznie instrumentalne. Ale za to JAKIE... :grin: :grin: :grin: Całej płycie przyznaję bez bicia ni wahania 10/10.

I osobno mówiąc o "In These Arms" w wykonaniu Davida... Zatkało mnie, jako, że "In These Arms" ma dla mnie ogromną wartość sentymentalną i o ile wiedziałam, że Dave jest głównym autorem tej piosenki, to nie miałam pojęcia, że wykona ją solo i to w jakim stylu... WOW, mówię wam. Dla tej jednej piosenki warto kupić całą płytę.

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Klaudia on 17 Sty 2003 01:39

erka napisał(a):Pamiętam jak szalałam żeby zdobyć ten album Jeszcze raz thx Klaudia

drobiazg, jestem zawsze do usług :angel: :grin: :angel:

Powiem szczerze, że 'Lunar Eclipse' nie jest płytą, którą często wkładam do odtwarzacza, co nie znaczy, że mi się nie podoba :wink:
W ciągu ostatniego tygodnia słuchałam jej kilkanaście razy (przeważnie wieczorem, gdy już leżałam w łóżku :wink: ).
Tytułów wszystkich nie pamiętam (nie umiem jeszcze nawet rozróżnić utworów :wink: )

Teraz podsumowanie: :grin:
Lunar Eclipse, jest wg mnie bardzo dobrą płytką :grin: :angel:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Anonymous on 13 Lut 2003 07:35

Ja mam te płytkę od niedzieli (ślicznie dziękuję Jovi:)) i się w niej zakochałam... szczególnie w jednym kawałku- Kissed by an Angel- coś wspaniałego, dziś słuchałam tego przez cały dzień w szkole na przemian z In These Arms, które według mnie pobija nawet wykonanie z Yokoahamy (choc wczesniej myslałam, ze to niemozliwe:))

Ta płytka jest naprawdę super, i nie wiem jak to się stało, ale po tzrech dniach pamietam tytuły większości utworów... "Godne uwagi" jest także Summer of Dreams, It's a long road, Room full of blues, Hear our prayer... co do reszty, to poprostu miałam za mało czasu, żeby się wsłuchać.

Jednym słowem oceniam tę płytke 9/10
Anonymous

Strona główna FAN CENTER Recenzje Płyt

Powróć do Recenzje Płyt