Lost

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 03 Lis 2006 05:56

Days napisał(a):le po niej to wiadomo - inaczej by nie zostala XD

po nim też wiadomo - słodkofajnie się na nią patrzy XD

I bosz, właśnie ja nie chcę tej głupiej przerwy za dwa odcinki - btw. z DH tez tak będzie ? :> - nie wytrzymam no - tym bardziej, że tak jak Days pisze pewnie skończą tak jak np. 2 sezon, że człowieka rozsadzać będzie :P
Days napisał(a):w przyszlosc poszedl? byc moze w jakims snie albo czyms, bo przeciez nie calym soba... ciekawe jaki wybuch elektromagnetyczny moze miec na czlowieka wplyw XD trza by to zbadac samemu XD

No ja tam nie wiem, ja tylko przepisuję co wymyślają ludzie XD Swojej teorii na razie nie mam - zresztą ja teorii nie potrzebuję, tak długo jak Des na wyspie będzie XD I chcesz zobaczyć jak to jest ? To najpierw musisz coś zmusić by implodowało :lmao:

I idę oglądać trailera

[ Dodano: 27 Paź 2006 00:39 ]
a, no i tak mnie naszło - chyba jak zwykle nikt nie odgadł po trailerach co Benry Sawyerowi pokazywał - uwielbiam jak ten serial zaskakuje no <3
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 03 Lis 2006 05:56

no chyba nikt ;) wszyscy zapewne mysleli, ze pokazal mu conajmniej ta ich wioske XD (albo jacka calujacego si z kate - to ci co tam siebie jaters nazywaja chyba wymyslili XD)

i ja tez nie chce przerwy XD i tez nie mam swojego pomyslu na to co sie stalo z Desem, procz tego, ze nikt w sumie nie wie, jak wplywa taki wybuch na ludzi (a raczej webuch :P), wiec a nuz widelec maja przeblyski jakies dziwne w glowie XD za tym, ze na pewno ciuchy to mu raczej ta implozja wciagnela, bo przeca - po co by mu mieli w przyszlosci ciuchy zabierac XD

Gina napisał(a):po nim też wiadomo - słodkofajnie się na nią patrzy XD

nooooooooooooooooooooo XD uwielbiam ich XD i ten motyw z tym jak mu tetno skoczylo "and put some clothes on" XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:57

"the sub is back, we have a situation" - powiedzial benry do juliet i sobie poszli ratowac colleen.
Czyli co, maja lodz podwodna, dlatego tak latwo dostali sie do lodzi z sun i podeszli saidka?
Ciekawe.
Inna sprawa ze Des nam chyba uratowal zycie Claire, jesli to w nia mial walnac piorun (albo Aarona).

2 wyspa- w pierwszej czesci pokazywali ze ich miasteczko bylo na tej samej wyspie na ktorej rozbil sie samolot, wiec ta mala gdzie trzymaja wiezniow moze byc tylko jakims przyczulkiem i jesli maja lodz podwodna, to wiadomo jak sie tam dostaja.

I kto ma tego guza? Benry? Mr Friendly (chociaz obaj sa juz chyba za starzy).

A odcinek swietny. Sojer dostal ostro ale nalezalo mu sie za kablowanie w wiezieniu :P Kate ma fajne plecki, a Jack ciagle jest jackowaty.

A ten brazylisjki gej.. bosz, skoro ana-lucia byla tak krotko, to jego wytrzymam jeszcze gora 2 odcinki :lmao:

[ Dodano: 27 Paź 2006 21:31 ]
a i widac ze i klatki i hydra sa na tej samej wyspie, w sensie tej 2 ;)

[ Dodano: 27 Paź 2006 21:58 ]
i dopiero teraz sprawdzilem co to fertility :lmao: I tego, skoro juile leczy bezplodnosc to chyba wiemy why othersi lubia porywac dzieci.
I komu sie jeszcze wydaje ze sojer tez bezplodny jest? Bo tak sie nie reaguje na wiesc o tym ze ma sie corke, chyba ze jest sie pewnym ze to niemozliwe.. albo juz nadinterpretuje, anyway, swietny serial no :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 03 Lis 2006 05:59

z ta lodzia podwodna to moze byc prawda, niezle wysluchane ;)

o tej 2giej wyspie benry mowil, ze jest moze ze 2 razy wieksza od Alcatraz czy cos - w sensie jest malutka, wiec na pewno tam nie mieszkaja, tylko ich tam trzymaja. moze maja tam taka jakas kolonie karna :P

z trailera wynika, ze chyba Benry ma guza, ale cholera ich wie... moze jest tam jeszcze ktos.

i Soje nie jest bezplodny, bo by nie zostawil calej kasy za wyciukanie tamtego goscia tej dziewczynce. zareagowal tak, bo przeciez on ta kobiete robil w balona na duza kase i troche dupa blada, ze sie nagle okazalo, ze ona mu dziecko urodzila. nawet soje ma serducho no XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 06:00

Days napisał(a):z ta lodzia podwodna to moze byc prawda, niezle wysluchane Wink

Ostatnio zwracam szczegolna uwage na to co mowi Benry xD I specjalnie sobie przewijalem bo tam zaseplenil wredny :P I na forach ludzie to potwierdzaja, wiec nie jest ze mna az tak zle. Inna sprawa ze sub to moze byc skrot od metra (to juz nie moje) ale bez przesady chyba :lmao:

Podobno frenczczik miala ta wyspeke w swoich mapach (z podpisem alex - czyli wiedziala ze trzymaja tam wiezniow), niedlugo dojde do tego odcinka z 1 serii to sprawdze sam..

I wlasnie, trailer wyglada tak jakby to on mial guza, ale moze chca zebysmy tak mysleli? Znajac tworcow to pewnie mamy myslec, ze oni sepcjalnie zmontowali tak trailer i spekulowac ze to jednak nie Benry, a w rzeczywistosc sie okaze ze to jednak on :shiner:

I objerzalem dzisiaj 101- z Przyjaciolki na dvd :shiner: i 113 (Hurley rzadzi- Pee on my foot :D).. w sensie uzaleznienie sie rozwija :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 03 Lis 2006 06:02

chcialam zauwazyc, ze major spoiler mowi, ze w przyszlym odcinku, albo nastepnym zginie jedna z glownych postaci, ktorej imie to NIE Sawyer Neutral

mam zle przypuszczenia... FAK ;/

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 06:08

Micheal wroci i go zabija? #rofl

Innych mozliwosci nie dopuszczam :>

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 03 Lis 2006 06:09

tak to tez jest moje jedyne dopuszczalne rozwiazanie, bo zadnego z bohaterow stracic nie chce... no chyba, ze pokraki XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 03 Lis 2006 06:10

A maybe to będzie Locke...? /nieśmiała nadzieja/
/wampir

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 03 Lis 2006 06:22

ponoc wieksze szanse ma mr Eko, ale nie wiem Neutral i kutfa czemu nowy ff mi wciaz zaznacza wyrazy na czerwono XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 06:22

i mowia ze to Radzinsky, w sumie mialby jakas wieksza role niz bycie plama na suficie :xkroplad:

I eh, mam nieodparte wrazenie ze gdzies na wyspie bedzie ojciec jackusia.

I jak moga zabic kogos ze starych zostawiajac brazylijskiego geja :>

i kutfa czemu nowy ff mi wciaz zaznacza wyrazy na czerwono XD

bo po polskiemu nie piszesz :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 03 Lis 2006 06:24

to ja sobie teraz przestanę ten topic czytać :P Bo uznałam, że trailerów oglądać nie będę bo mi zabawę psują - w ostatnim odcinku odrobinę popsuły i już więcej nie chcę :>

Mam nadzieję że Locka nie zabiją, zresztą w sumie jestem prawie pewna, że go nie zabiją... Tylko właśnie jestem ciekawa czy będą celować w głównych głównych czy głównych drugoplanowych

I właśnie po to wprowadzają brazylijskiego geja i tą wkurzającą żeńską istotę, żeby zrównoważyć system - tyle, że właśnie, jedyną osobą którą mógłby zrównoważyć wkurzający brazylijski gej jest Michael XD Ale to by było zbyt piękne - zabiją mi Hurleya, Desmonda albo hobbita a gej trafi do głównej grupy bohaterów - yeah :P

cRaSh napisał(a):
i kutfa czemu nowy ff mi wciaz zaznacza wyrazy na czerwono XD

bo po polskiemu nie piszesz :lmao:

Właśnie cholera mnie też to wkurzało i mi się tak sam z siebie alt zaczął włączać ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 03 Lis 2006 06:25

a ja wylaczylam o prostu sprawdzanie pisowni XD nie ma to jak byc leniwym XD

ten na zdejciu to jak nic Lordi, Kiss, albo facet z Krzyku XD i nie no bez przesady - ojciec Jacka przeciez nie zyje :|

Gina napisał(a):Bo uznałam, że trailerów oglądać nie będę bo mi zabawę psują - w ostatnim odcinku odrobinę popsuły i już więcej nie chcę :>

jak popsul? ja dzieki temu trailerowi czekalam i czekalam i prawie mnie tam roznioslo tak czekalam na nastepny odcinek... i w ogole wlasnie sobie zdalam sprawe, ze next odcinka nie obejrze tak szybko, bo bede w domu :|

a co do zabicia glownej postaci, to to ma byc ponoc osoba, ktorej najmniej sie wszyscy spodziewaja, ze padnie... eh.. nie bedzie to Sawyer, nie bedzie to Kate, bo ma flashbacka miec w 6 i w ogole ponoc wszyscy z wyspy z Hydra sa zakontraktowani na nastepny sezon.... zostaje ktos z glownej wyspy... mam zle przeczucia :|

chyba ze rzeczywiscie wrocilby Michael zeby go tylko strzelic w leb - ja bym mogla isc na takie rozwiazanie :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 03 Lis 2006 06:25

roznosiło jak czekałam na odcinek, a podczas oglądania momentami roznosiło mniej ;) Wolę chyba po prostu wszystko na żywca oglądać po raz pierwszy. Więc mówię, daruję sobie trailery już XD

No i dawaj - jakie masz przeczucia ? Bo ja właśnie pomyślałam o kimś z trójki - skośnoocy + Sayid - bo oni są daleko i w teoretycznie największym zagrożeniu teraz :>

No i ja myślę że dużo osób chciałoby takiego rozwiązania z głupim dużym murzynem ale autorzy nie są aż tak dobrzy dla widzów - już to parę razy pokazali - tak czy inaczej, się boje :P
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 03 Lis 2006 06:26

no wiec widze ze podobnie myslimy - glowne podejrzenie to Sayid niestety :( bo o nim dawno nic nie bylo i jakos tak powoli sobie go odpuszczaja.... i tak jakos odlaczyl sie tez od glownej paczki. aczkolwiek z drugiej strony mialo byc niby w proroctwie locke'a ze sie sayid bedzie opiekowac sun i jinem, wiec no nie wiem.

drugie podejrzenei to Eko, ale w sumie jego ostatnio ciagle cos zlego spotyka, wiec pewnie mu daruja.... eh mam nadzieje, ze to jednak Sayid nie bedzie :/

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 06:27

Ja ogladalem raz trailer i wszystko i tak zapomnialem w trakcie odcinka, wiec sie nie przejmuje xD

eko, jin, sun, claire, rose, bernard i - nie ma problemu :grin: Ale jak rusza kogos innego to sie pogniewamy (jak saidka to napisze oficjalny protest :lmao:)
Days napisał(a):ktorej najmniej sie wszyscy spodziewaja, ze padnie.

mi wyszlo ze najmniej sie spodziewam Desa, bo to dopiero byloby bezsensu :lmao:

Gina napisał(a):z głupim dużym murzynem

nie glupim, fanatycznym :lmao: do pewnego momentu nawet go lubilem, teraz jzu bardziej obojetny sie stal ;) i bosz, bejb ty rasistko:D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 03 Lis 2006 06:28

cRaSh napisał(a):eko, jin, sun, claire, rose, bernard i - nie ma problemu :grin: Ale jak rusza kogos innego to sie pogniewamy (jak saidka to napisze oficjalny protest #lmao)

napiszemy razem... w sumie rose i bernard nie sa za bardzo glowni, ale pewnie dlatego latwiej by bylo zeby sobie polezli :P

usunecie Desa by bylo w ogole bez sensu :P z reszta w sumie kazdego jak dziabna, to bedzie bez sensu, wiec niech mnie lepiej nie wkurzaja XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 03 Lis 2006 06:51

No właśnie ja myślałam o Desmondzie, ale ja często o nim myślę, pewnie dlatego XD No i faktycznie to by było beznadziejne zresztą, nie no - za duzo niewyjaśnionych rzeczy XD
I Sayida NIE MOGĄ no no no... Sad
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 03 Lis 2006 06:56

i Desa nie wywala bo musza wyjasnic cala sprawe z tym jego jasnowidzeniem i w ogole on ma ponoc miec jeszcze flashbacka...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 06:58

Days napisał(a):i Desa nie wywala bo musza wyjasnic cala sprawe z tym jego jasnowidzeniem i w ogole on ma ponoc miec jeszcze flashbacka...

w ogole to ma go jego laska znalezc na tej wyspie :)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film