Eh eh i się generalnie z większością zgadzam Wink Więc tak, Jack się generalnie przy Juliette jakiś mniej wkurzający wydaje - na plus. Z tym rozrusznikiem do przewidzenia w sumie - aczkolwiek spoko, nie ma o co się czepiać Wink
W ogóle nie mogę wybrać jakiejś pojedynczej sceny do opisania bo cały odcinek był bardzo dobry. Jeden z lepszych na razie. I ja coraz mniej innych rozumiem

Fajnie, że pokazali też drugą (wypadałoby napisać stronę, ale teraz to niekoniecznie) wyspy(ę) - a właśnie, jakim cudem to możliwe z ta małą wysepką... Przecież Desmond musiałby ją zauważyć jakoś... I no właśnie - Des wyglądał ślicznie

I swoja drogą rozwalają mnie na lost media "Either he has really good intuituion or he is indeed Psychic!!" #lmao Psychic Des - podoba mi się

No i Sojerek był kochany Wink Absolutnie! I fajne teksty znowu były <3 I generalnie noooo chce kolejny odcinek - pewnie pokażą co się dzieje z naszą morderczynią (Wink) i pozostałą dwójką
I tak, Santoro mi się zupełnie nie podoba na razie - pod każdym względem. Zresztą ta druga laska co była w tamtym odcinku też się wkurzająca wydawała... Tak jak powiedziałam Pawłowi - mam nadzieję, że ich uśmiercą w trakcie sezonu - NIE dla nowych postaci