Lost

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:21

Days napisał(a):poklocili ponoc... costam o kase...

Pewnie Fox wiecej dostaje :P i lol no, bez gwiazdkowania poprosze... - mam nadzieje ze to plotki... Bo z takich sytuacji nic dobrego nie wynika nigdy
Days napisał(a):a moim zdaniem jak narazie nie jest za slodko i calkiem zrecznie im to wychodzi - w sensie nie rozowuja i nie przesadzaja...

znaczy no tak, tez tak uwazam, ale tu 'slodko' bylo chyba w znaczeniu on ja ona jego ;) zreszta nie wiem, mowie za siebie. zreszta watek pseudomilosny byl od pierwszego sezonu - sie wszyscy zastanawiali ciagle czy Jack czy Swayer... Wiec ewentualni przeciwnicy love story juz byli z tym oswojeni (powinni byc:P)
Days napisał(a):przeciez ja (jak i zapewne pol swiata) ogladam to glownie dla niego

ejjj no.. to ja chyba jestem w drugiej polowie swiata XD w sensie ja chce przede wszystkim wiedziec co sie tam dzieje XD
Days napisał(a):w ogole to ja mysle ze na 3cim sezonie powinni zakonczyc, bo kurde jak bedzie wiecej, to na pewno kogos zabija i beda dupy wolowe

zgrzeszylas :grin: jak by teraz skonczyli to co ja bym ogladala ?? a serio, ja czytalam gdzies - jak lecial pierwszy sezon ze autorzy maja opracowana historie na 9 sezonow, Pawel mi wczoraj mowil ze on czytall gdzies ze maja byc 4... Ja mam odchyly i chce zeby bylo jak najwiecej - no chyba ze wszytstkich ze 'starej gwardii' odstrzela.. wtedy faktycznie, niech sie bujaja

Days napisał(a):duze zdjecie i napis "loosen up your buttons" ze strzalka na koszule

dooobre XD I sliczna tapetka :drool2:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:21

Gina napisał(a):Pewnie Fox wiecej dostaje :P i lol no, bez gwiazdkowania poprosze...

dokaldnie costam byloz e Foxowi dali podwyzke a Joshowi nie... swoja droga tez mam nadzieje ze to tylko glupie ploty...

Gina napisał(a):znaczy no tak, tez tak uwazam, ale tu 'slodko' bylo chyba w znaczeniu on ja ona jego Wink

nie no wiem ze to o to chodzi ale nadal moim zdaniem glupie to jest - w koncu ludzi ogladajacych Archiwum X do furii doprowadzalo ze Fox i Scully dopiero w 7 serii XD a tu mam wrazenie potrzebne to jest, tyle ze zapewne jeszcze troche zatrojkatuja... bo co chwila maja takie odchyly trojkatowania. i zgadzam sie ze powinni byc oswojenia, ale wiesz - polowa z tych ludzi ktorym sie love story podobalo liczylo jednak na Jacka XD i kontynuujac - amerykanie sa glupi XD a to pewnie glownie oni narzekaja.

Gina napisał(a):ejjj no.. to ja chyba jestem w drugiej polowie swiata XD w sensie ja chce przede wszystkim wiedziec co sie tam dzieje XD

oj dobra dowiedziec tez sie chce - ale przy okazji patrzenia na Josha XD jakbym sie juz miala dowiedziec o co chodzi bez Josha to by to nie bylo to samo... :P

i ja nie chce zeby bylo tyle serii bo na pewno rozpierdziela wszystko i obsade wychrzania.. na 4 moge jeszce sie zgodzic, 5 ostatecznie, ale 6 to juz dla mnie przesada....

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:22

teraz czekam na LOSTa.. i kurde wlasnie czytalam na onecie, ze Evangeline Lilly czyli Kate nie lubi grac scen pocalunkow XD kutfa niech ona mnie nie wkurza no XD moja romantyczna dusza nie zniesie zaniechania watku romansu z Sawyerem XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:23

no dzieki :omg: ale mowcie ze mi losta spojlujecie tutaj :\

nie czytam tego tematu dopoki nie dojde do 3 serii, czyli przez jakies 3-4 dni :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:24

oj no przeca jasne ze jak gadamy o odcinkach to spoilujemy XD pawel, pawel XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:24

spojlerujemy LOSTa - ludzie nadrabiajacy zaleglosci (bo im sie wczesiniej ogladac nie chcialo :P) niech uwazaja :lmao: A potem zapraszamy do rozmowy :grin:

Days napisał(a):moja romantyczna dusza nie zniesie zaniechania watku romansu z Sawyerem XD

XD ale wiesz to ze nie lubi nie znaczy ze jej nie zmusza XD
I tak, tez czekam na LOSTa, przynajmniej on zupelnie nieprzewidywalny zostal (na szczescie :grin:)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:26

Gina napisał(a):XD ale wiesz to ze nie lubi nie znaczy ze jej nie zmusza XD

chyba ze to im pojdzie na reke i np zlikwiduja watek romantyczny bo ludzie narzekaja.. tfu tfu... czarnowidztwo mi sie wlacza... NIC MI TAM NIE RUSZAC.. no chyba ze na plus no :lmao:

i wlasnie kurde LOST znowu zaczyna ciekawic.. ale jak nei zaczna szybko wyjasniac rzeczy to znowu zacznie wkurzac, bo ja tak mialam w 2gim sezonie, ze jak coraz bardziej mieszali i nic nie odkrywali i nic nie wyjasniali, to mnie to zaczynalo wkurzac juz...

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:26

i z LOSTem to w sumuie fakt, dodaja nowe puzzle caly czas ale okazuje sie ze ukladanka wieksza niz sie spodziewalismy i to ze mamy nowe czesci i tak nam nic nie daje. Ale chyba juz z dwojga zlego wole to niz "o, wiedzialam ze Susan to sie przytrafi", "o, wiedzialam co zrobi Edie" etc. :>

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:27

i w sumie masz racje - tez wole jednak takie puzzle coraz wieksze niz :ja wiedzialam ze tak bedzie", ale niech juz te puzzle wiecej nie rosna.. ja chce wiedziec czemu Benjamin Linus od urodzenia mieszka na na tej wyspie :>

[ Dodano: 20 Paź 2006 13:39 ]
kurcze pojechalam do ciotki na weekend i nie ogladalam LOSTa ostatniego jeszcze... a tu juz mam trailery do nastepnego odcinka i KUTFA JA CHCE PRZYSZLY TYDZIEN!!! wsio mi jedno z tym odcinkiem o Locku... ale nastepny odcinek... kutfa te trailery... jestem doslownie przekonana, ze to jest tak zmontowane, ze sie wydaje jak sie wydaje, a wcale tak nie bedzie (w sumie mi szkoda), ale no tyle Sawyerka znowu bedzie ze WOW!

/elf

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:28

eh eh ja po obejrzeniu trailerow co prawda chcialam tez juz kolejny tydzien ale teraz to ja juz chce kolejny i kolejny od razu XD Zreszta ja chce zeby oni sie juz polaczyli bo takiej rozbitej ekipy na roznych czesciach wyspy nie lubie XD
A 3 odcinek swietny - flashback - jeden :P- z Boonem EXTRRRA (jak wyglada OMG :D) Reszta tez calkiem spoko. Charlie byl swietny jak gadal o rozmowach z drzewami (tak, jestem jeszcze ksiazkowo w srodziemiu i tak skojarzylo mi sie to jednoznacznie XD) No i UWAGA UWAGA : powrot bialych misiow z pierwszej serii - juz o nich zapomnialam w sumie XD
i DESSSS rotfl moj Desmond XD
I qrde jakies paranormalne wlasciwosci chlopak ma, ciekawe jak to rozwina ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:30

i widzisz jak wroce to mam nadzieje dziewczyny juz beda mialy sciagniety ten odcinek bo doslownie OMG... LOst ten sezon wymiata!!!

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:31

Dziewczyny mają ten odcinek ściągnięty i obejrzany i cóż mogę powiedzieć? Boone :D :D :D i w ogóle nawet Locke nie był aż tak wkurzający jak zwykle. Albo po prostu nie zwracałam na niego aż takiej uwagi, zajęta Boonem i khem, akcentem Desmonda :P
Zdecydowanie pierwsze odcinki tego sezonu (bo za cały sezon wypowiadać się nie będę jeszcze) wymiatają :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:32

hehehe to dobrze ze sciagnely - jak wroce to sobie zaraz zapodam :P

i kurcze widzialam zajawki z Boonem na tubach i OMG - chyba zejde z powodu nadmiernej ilosci ciach w serialach - nie bede sie mogla skupic na zyciu XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:32

^ Na szczescie nie robia mu takich zblizen na face jak Sojerkowi w e02 ;P
Ogolnie rzecz biorac w 3 serii wymiata Benry (no to nie dostaniesz kawy :lol:) i Hurley (bear? is that you? :D).

i tak, jestem na biezaco juz ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:33

cRaSh napisał(a):i tak, jestem na biezaco juz

wreszcie... :D nie bedzie krzyczec ze spojlerujemy :P

cRaSh napisał(a):Na szczescie nie robia mu takich zblizen na face jak Sojerkowi w e02

a czyje szczescie? :P eh wracam do domu i ogladam z miejsca :P ale w nastepnym odcinku i beda Sawyera tluc :( biedaczysko tyle co sie bedzie mogl swoja zarabista klata pochwalic XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:34

a szkoda bo w dlugich wlosach mu zdecydowanie lepiej XD

I tego dla mnie Charlie wymiatal w tym ostatnim odcinku, I wouldn't want you to have to start punching yourself in the face, So you want me to stand guard out here while you devolve into a monkey, Polar Bears are the Einsteins of the bear community czy wspomniany tekst o drzewach XD

Na czwarty odcinek czekam zeby sie dowiedziec co Benry Sawyerowi pokazal a potem to serio chce zeby sie wszyscy po slusznej stronie wyspy znowu znalezli. Ew. Jack moze zostac XD Niektorzy utrzymuja ze scena na lotniku moze zanczyc ze Jacka poddadza jakiejs probie i ze moze przejdzie na strone othersow - jak dla mnie - prosze bardzo XD W sensie mogloby byc ciekawie ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:35

No hobbit wymiata, ale dziwne jest to ze jakby go nie obchodzilo co sie stalo w hatchu wtedy :> Nie poszedl szukac locka i eko, i byl zdziwiony ze nie wrocili jeszcze :crazy:

I tak mr fixit moze sobie zostac u innych i krecic z julia (pewnie bedzie im potrzebny do tej laski ktora sun postrzelila), sawyer i kate niech wracaja, sayid niech pokaze jaki mial plan (bo to ze zostawil sun sama na lodzi, to byl plan, musial byc no :lmao:), a hurley niech sie pokreci wokol desa, razem rozwalaja :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:35

myslisz ze othersi lekarzy nie maja ?
moim zdaniem maja absolutnie wszystko i cholera nie mam pojecia why oni ich nie zostawia w spokoju... juz to mowie wszystkim i wszedzie - dziwni sa XD
i hmm nie mam takiej wiary w Sayida - musial sie kiedys potknac no, bywa nawet wsrod najlepszych XD chociaz nie wiem no.. moze...

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:36

Gina napisał(a):myslisz ze othersi lekarzy nie maja ?

no maja - julie :lmao: ale moze niekoniecznie chirurgow ;)
Zreszta moze ta Colleen zostala zabita, w koncu w brzuch dostala :>

A why nie zostawia w spokoju hmm, skoro Dharma eksperymentowala na ludziach, to moze i oni to robia i tyle ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:37

cRaSh napisał(a):I tak mr fixit moze sobie zostac u innych i krecic z julia (pewnie bedzie im potrzebny do tej laski ktora sun postrzelila),

wlasnie wlasnie... on na tym calym trailerze mowi "whose x-reys are those, who do you want me to save" czy cos takiego... wiec pewnie Colleen chyab ze tam kogos jeszcze trzymaja od dajmy na to 15 lat :P

a Juliette jest max psychologiem albo czyms - niczym innym blizej lekarzy, tak obstawiam.

i kurde dzisiaj nie obejrze tego odcinka bo taniec z gwiazdami i kube ogladam :P ale no Boone'a teraz szkoda ze juz nie ma no... takie ciacho XD

btw Gina zarabisty kwadracik z Sawyerem i Kate XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film