Lost

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Lost

Postprzez Days on 01 Mar 2008 20:36

Gina napisał(a):okazalo sie ze to opcja b, ale bez dramatycznego finalu ;)

no i wlasnie kurde dupa blada... w sensie no kurde no tak sie rozeszlo po kosciach, a mnie postac Juls ciekawila pamietam. i w sumie sie nic nie okazalo do konca. w kazdym badz razie bedzie cos w next weeku bo widzialam previewsy.

i kurde tez mialam ochote na capsy - zwlaszcza Desa z wojska XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Lost

Postprzez Gina on 09 Mar 2008 18:12

nikt juz nic nie pisze ?
mnie sie nawet podobalo, aczkolwiek inny odcinek od poprzednich. w sumie niczego sie nie dowiedzielismy, ale byl lostowy, i mi sie podobalo. zreszta oni w tym sezonie musieliby naprawde spieprzyc zebym powiedziala ze bylo slabo ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Lost

Postprzez Days on 09 Mar 2008 18:26

ja niestety jeszcze przed jestem, bo sobie na weekenda wyjechalam ;)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Days on 11 Mar 2008 22:12

no obejrzalam ostatni odcinek LOSTa i kurde no ja nie wiem XD w sensie ten serial niby wreszcie idzie ku rozwiazaniu, ale idzie takimi jakimis dziwnymi krokami ze no nie wiem no... w sensie odcinek byl dobry, ogladalo sie ok (poza kilkoma :he: , czego juz w sumie nie da sie z tego serialu pozbyc XD).
ale ruda i Faraday fajni sa w sumie... i Juls jest fajna, chociaz kurde to cale love to taaaaakie slooodkie bylo i takie ni w 5 ni w fafnascie. w sensie tu Jack slodkie oczka robi do Kate co chwile, ona tez sie zdecydowac nie moze, a tu nagle ta taka linijke puscila i oczywiscie on very interested... i tak mi sie wydaje, ze to sugeruje, ze Juls nam jakos zostanie kilnieta w blizej niezdefiniowanej przyszlosci (ale zanim oceanic 6 opusci wyspe na pewno). i pewnie ja Ben kilnie.
w sumie to mi sie podobalo, ze po raz pierwszy od samego poczatku "istnienia" Bena w tym serialu pokazal troche emocji. w sensie to bylo takie inne od tego co do tej pory prezentowal... i szybkosc, z jaka wrocil do "normalnego" stanu... niezla scena.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Days on 17 Mar 2008 05:28

ej no i co z tym lostem. w sensie ja nie wiem - jest juz cala 6, czy nie ma... bo sie zgubilam no XD miala juz byc cala, a chyba nie ma. weird.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez cRaSh on 17 Mar 2008 17:43

Lost jest nudny strasznie ostatnio XD I nie wiem czy jest 6 czy nie, zastanawia mnie ciągle ta panda XD I czarny na lodzi ;/ Jak zacznie krzyczec walt walt to przestaje ogladac XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Lost

Postprzez Days on 17 Mar 2008 20:16

cRaSh napisał(a):Jak zacznie krzyczec walt walt to przestaje ogladac XD

zebys wiedzial XD to chyba bedzie najgorsze, co sie moze przytrafic temu serialowi...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez eNZu on 18 Mar 2008 06:12

Nie ma całej 6 :crazy: Chyba że Arona liczycie (Kate, Jack, Sayid, Hugo, Sun plus Jin jako jeden z 2, którzy nie przeżyli - o których na procesie mówił Jack). Czwarta seria bardziej ciekawsza niz początek trzeciej a Micheala mam nadzieję szybko uśmiercą/wywalą.

Everybody loves a winner till the winners lose and then it's front page news
Awatar użytkownika
eNZu
Livin' On A Prayer

Od: 24 Maj 2006 03:59
Miejscowość: BeĹ‚chatĂłw/Warszawa

Lost

Postprzez Captain Kidd on 18 Mar 2008 06:25

Może o Bena chodzi? Bo ja już w sumie się pogubiłem - sześciu ogółem, czy sześciu z samolotu XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Lost

Postprzez Days on 18 Mar 2008 15:59

eNZu napisał(a):hyba że Arona liczycie

Aarona sie nie liczy. gdziestam costam o tym bylo. i no Bena raczej tez nie licza, bo w koncu jego nie bylo na oceanic 815.
wychodzi na to, ze nadal brakuje 1 osoby...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Gina on 22 Mar 2008 05:33

ja wreszcie nadrobilam 7 odcinek i od razu sobie 8 obejrzalam. I o ile 7 dla mnie wzglednie nudny (chyba najmniej mi sie podobal z dotychczasowych) o tyle 8 lepszy, mimo ze z czarnym praktycznie caly ;) I nie wiem, dla mnie Sayid zachowal sie glupio na koncu :confuse: Mogl sie chociaz troche zastanowic...

(a swoja droga kapitan przyjemnie wyglada, i fajnie mowi XD)

A co do Jina to ludzie mowia ze niekoniecnzie to moze byc jeden z tych ktorzy nie przezyli, bo napis na nagrobku byl 2004 - wiec sie pojawily plotki ze moze zostal na wyspie czy cos. Ale mowie tak sobie ludzie domysly snuja tylko.

I w kazdym razie spojlery sie nie sprawdzily, bo Jin mial byc tym 6...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Lost

Postprzez Days on 22 Mar 2008 05:51

Gina napisał(a):A co do Jina to ludzie mowia ze niekoniecnzie to moze byc jeden z tych ktorzy nie przezyli, bo napis na nagrobku byl 2004 - wiec sie pojawily plotki ze moze zostal na wyspie czy cos

no ale wlasnie Jack mowi o 8 osobach, ktore sie uratowaly z katastrofy. Wiec skoro Sun w ciazy z nim i zaszla na wyspie, to pewnie on jest jedna z tych 2 osob, co przezyly, ale nie wydostaly sie z wyspy wg oficjalnego story. ja bym to tak widziala. ale z drugiej strony te zawirowania czasowe... cholera wie.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Gina on 22 Mar 2008 16:40

To ja sie chyba pogubilam w tym liczeniu juz :lmao:

I w ogole to musze sobie poszukac jakis stron ktore sie jeszcze tymi wszystkimi symbolami roznymi bawia, bo kurcze juz od dawien dawna sie nie interesowalam tymi wszystkimi wskazowkami, ktore tam wszedzie wtykaja ;) przypomnialo mi sie w tym ostatnim odcinku jak Majkel wlaczyl radio i jakies siodemki sie pojawily ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Lost

Postprzez Days on 22 Mar 2008 20:25

hehehe pewnie na wikipedii jest, bo kiedys bylo. wiec pewnie nadal to sie jakostam pojawia i jakies nowe rzeczy tez :P

a mi sie kurde jakos tak wczoraj nie chcial sciagnac ten odcinek i dzisiaj dopiero jakos idzie...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Days on 26 Mar 2008 17:38

no i kurde odcinek z Majkelem to naprawde musial byc i byl najgorszy odcinek z serii. nudny, wkurzajacy i generalnie mogli to szybciej puscic :P

ale zakilanie tych tamtych w dzunglii.. w sensie akcja z french chick no prosze no XD raz dwa trzy - padasz martwa ty XD

a nastepny lost dopiero 24go kwietnia :/

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Days on 26 Kwi 2008 02:52

nowy lost taki o... w sensie za malo Jamesa XD i jakos tak znowu dzialo sie wszystko i nic...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez cRaSh on 03 Maj 2008 18:58

Te 2 ostatnie odcinki, były serio takie tam. Oglądam bo lost, ale to z benrym bylo nudne, a to ostatnie z jackusiem z minkami jeszcze gorsze :> Ciekawe gdzie claire polazla ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Lost

Postprzez Days on 03 Maj 2008 19:46

no wlasnie jakies to takie takie... ten dzisiejszy zwlaszcza lekko nudnawy. Jack miny strzela, prochy bierze... Kate placze, Sawyer na wyspie zostal. bez sensu XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Gina on 04 Maj 2008 02:10

ja jeszcze nie ogladalam Jackowego, ale po tym z Benem no to w sumie no tak srednio, niby nie jakos mega zle, ale czegos mi brakowalo. Znaczy generalnie troche sie juz gubie w tych wszystkich watkach.. czy moze nie tyle co gubie co to jakies za bardzo porozrzucane jest, tu sie Majkel w NYC raz Sayid w Iraku, za bardzo skacza no :lmao:

I ja wiem ze oczywista oczywistosc teraz pisze - ale Ben najciekawsza postacia jest i w ogole rispekt i za napisanie tej roli i za odgrywanie ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film