Lost

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Lost

Postprzez Gina on 16 Lut 2008 07:22

A jakie fajne teksty dzisiaj lecialy.. qrde jak sie ma goraczke to sie nie pamieta wszystkiego - mam w glowie tylko Hugo o przyslaniu na wyspe nowego Sawyera i skosnookiego o hustawkach i day-care :D Anyway odcinek baaaaardzo dobry :)
I Sayid wygladal tak yummy ze hej :D A moj fizyk rowniez dawal rade jak dla mnie - zwlaszcza jak od tej galezi uciekal :lmao: I racja czym mniej Jacka tym lepiej dla nas wszystkich. A Sawyer z kolei jakis romantyczny sie zrobil... W sensie przespisz sie z facetem w klatce a on pozniej od razu chce sie bawic z toba w dom na wyspie. Dziwna plec :lmao:

anyway, co do Oceanic 6 to podobno chodzily plotki przed ta seria ze beda to :
Spoiler:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Lost

Postprzez Days on 16 Lut 2008 18:59

Gina napisał(a):A jakie fajne teksty dzisiaj lecialy..

no texty byly rzeczywiscie fajne... pamietam ze kilka razy parsknelam wiekszym smiechem niz zazwyczaj ;) i rzeczywiscie Faraday byl boski - zwlaszcza jak latal z tym przyrzadem. i w ogole on fajnie ubrany jest XD fajne ma spodnie ;)

Gina napisał(a):W sensie przespisz sie z facetem w klatce a on pozniej od razu chce sie bawic z toba w dom na wyspie.

no, ale to bylo taaaaaaaaaaaaaaaaaakie sloooooooooooodkie <3 no uroczy byl no.

i kurde nie podoba mi sie taka oceanic 6 no... w sensie no kurde Japonce zamiast Sawyera to lipa totalna no...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Lost

Postprzez Days on 22 Lut 2008 18:38

i bosz coz za odcinek. w sensie why Kate jest taka glupia - TAKI SAWYER!!! a taki Sawyer ma takie boskie teksty XD i takie boskie wlosy :P chociaz momentami to ja w ogole nie wiem o czym on gada XD
ale w sumie odcinek taka zapchajdziura troche. nic za bardzo sie nie dzialo takiego... w sensie w porownaniu z tymi wczesniej to tak troche sredniawka.

i no czy 3.2mln dol to jakis kod XD czy jak :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Captain Kidd on 24 Lut 2008 05:37

W ogóle, zauważył ktoś, że Kate wchodząc do taksówki miała spodnie, a wychodząc z niej przed domem suknię/spódniczkę/sukienkę czy jak to się tam fachowo nazywa? XD
Poza tym... Sawyer siedzący z Kate na łóżku raz ma włosy odarnięte, a 2s później na twarzy? XD
Sorry, od paru godzin jestem czepliwy - J.D. XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Lost

Postprzez Days on 24 Lut 2008 05:53

Captain Kidd napisał(a):a wychodząc z niej przed domem suknię/spódniczkę/sukienkę czy jak to się tam fachowo nazywa?

spodnica XD i to wcale nie jest fachowe XD ale wiem, ze faceci nie rozrozniaja spodnic od sukienek XD i moze sie przebrala :P

a codo wlosow, to bosz wlosy czasami opadaja. ale wyglada CUDNIE - coraz lepiej z odcinka na odcinek XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Captain Kidd on 24 Lut 2008 05:56

Nie no, własnie wiem, że opadają (tym bardziej, że sam mam dłu ższe XD), ale to było takie nianaturalne opadniecie i w ogóle... W sensie ujęcie z innej kamery, ale z innego dubla :P

Mi kiedyś jedna taka tłumaczyła czym się rózni sukienka od sukni, spódniczki i spódnicy - dla mnie zbyt skomplikowane xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Lost

Postprzez Days on 24 Lut 2008 06:14

Sukienka:
Image

Suknia (bardziej elegancka SUKIENKA):
Image

Spodnica (w przeciwienstwie do sukienki - konczy sie w pasie :P):
Image

Spodniczka (mala, krotka spodnica):
Image

to naprawde nie jest skomplikowane XD

i no niech ci bedzie, ze Sawyerowi wlosy opadly XD jak dla mnie moga opadac XD sobie narobilam z nim ikonek ze omg XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Captain Kidd on 24 Lut 2008 06:28

Ok, dzięki - teraz się dowiedziałem, zobaczyłem co i jak, ale za jakiś czas i tak będe miał ten sam problem xD

No i spódniczki chyba najlepsze, bo najłatwiej ściągnąć... XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Lost

Postprzez cRaSh on 24 Lut 2008 21:27

Nie trzeba nawet sciagac, wystarczy podciagnac XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Lost

Postprzez Days on 24 Lut 2008 22:25

Faceci XD sukienke tez mozna podciagnac jak jets krotka XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Gina on 24 Lut 2008 22:38

^ :yawn: ( w sensie nie Days tylko panowie :lmao: )

anyway, dla mnie odcinek boski, aboslutnie boski. I sie nie spodziewalam zakonczenia zupelnie i chce wiecej i omg kocham losta no XD

i tego :

ona jest swietna no XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Lost

Postprzez Days on 24 Lut 2008 23:10

Gina napisał(a):I sie nie spodziewalam zakonczenia zupelnie

nie no zakonczenie bylo ok, ale zeby zaraz boski?? nie no bez przesady :P w sensie no nic zaskakujacego az do koncowki. i glupia Kate XD

ale Evangeline boska XD "i still can't get over it" XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Gina on 25 Lut 2008 00:10

oj niby nie zaskakujace ale nie moglam sie oderwac :grin: i mi sie naprawde wszystko podobalo ;) I no Kejt denerwujaca w sensie ze wiadomo, ze powinno sie zostac grzecznie w domku a nie XD Poza tym jestem ciekawa co z Claire zrobia :> No i generalnie mialam pisac ze w tej serii jakos slicznie wyglada jak dla mnie. W sensie w tamtym miala grzywke ktora jej nie pasowala w tym naprawde dobrze wyglada :)

I no boska boska jest XD pink wet flesh XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Lost

Postprzez Days on 25 Lut 2008 01:09

Gina napisał(a):no Kejt denerwujaca w sensie ze wiadomo, ze powinno sie zostac grzecznie w domku a nie

i jeszcze mi Sawyerowi przywalila XD co prawda no on ma niewyparzona gebe (teraz to na bank do niego nie wroci no XD damn), ale gdzie go tak bic, jak on tylko taki "romantyczny" chcial byc i sie w dom bawic XD

i no wlasnie wyczytalam ze Aarona nie uznaje sieza oceanic 6, wiec no... i w sumie nawet to o czym mowil Daniel ze tam czas jakos inaczej plynie blablabla to no ma sens, ze nikt jej nie pytal skad ma takiego duzego synka... chociaz w sumie hm czy z tym czasem nie jest odwrotnie?
i w ogole to tak mi sie przypomnialo ze co z ta cala misja Juls w sensie z tymi ciazami iw ogole? bo nie pamietam czy to w koncu bylo wyjasnione czy tak padlo naturalnym padem gdy sie okazalo ze ta jak jej tam skosna zaszla zanim przyleciala XD (bosz no imiona mi uciekaja XD)

i wlasnie - Jack powiedzial w sadzie ze katastrofe przezylo 8 osob. znaczy 6 sie uratowalo, a dwie padly... znaczy ciekawe, kto "oficjalnie" przezyl i tam walnal.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Days on 01 Mar 2008 07:19

OMG OMG OMG jakiz odcinek dzisiaj.. i jakiz Faraday z dlugimi wlosami XD i w ogole jaki BOSKI Desmond z krotkimi wlosami. i jaie to bylo wzruszajace i w ogole. generalnie bardzo dobry odcinek, bardzo emocjonujacy
Spoiler:
i generalnie kolejna zapchajdziura, bo za bardzo do przodu to akcji nie posunelo. i znowu kurde mamy na 3 grupy podzielona serie... i znowu sie bedziemy tak bujac... eh...
ale Des dal rade.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Gina on 01 Mar 2008 07:22

CAAAAAAŁY odcinek z Desem, no jak dla mnie bajka :D :D :D (=jeszcze Faraday i w ogole w niebie jestem)
Strasznie schizowy byl, i cholera do konca siedzialam obgryzajac palce u rak, w sensie nie wiedzialam czy czasem czegos glupiego nie wymysla
Spoiler:

No w kazdym razie bosko, bosko, BOSKO!!!!
Days napisał(a):i w ogole to tak mi sie przypomnialo ze co z ta cala misja Juls w sensie z tymi ciazami iw ogole? bo nie pamietam czy to w koncu bylo wyjasnione czy tak padlo naturalnym padem gdy sie okazalo ze ta jak jej tam skosna zaszla zanim przyleciala XD (bosz no imiona mi uciekaja XD)

Sun :grin: I moment, ona zaszla zanim przyleciala ? a to nie bylo tak ze jak polazla z Juls to sprawdzic, to sie okazalo ze zaszla na wyspie ? :> W sensie, przed przylotem go zdradzala, wiec :> (nie pamietam no :>)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Lost

Postprzez Days on 01 Mar 2008 17:29

Gina napisał(a):I moment, ona zaszla zanim przyleciala ?

no mnie sie wydaje, ze Juls jej powiedziala, ze wlasnie jest to dziecko sprzed wyspy i w sensie dlatego ma szczescie, ze nie bedzie miec tych komplikacji co to niby n atej wyspie wystepuja. bo w ogole jakby miala miec, to by chyba bylo bez sensu, ze ten watek tak urwali.

i no swoja droga - Juls swietnie wyglada w tej serii - w sensie wlosy ma jakies takie ladniejsze (lol - na pewno jej pomaga to ze nie ma szamponow do mycia XD) i w ogole jakos tak na twarzy (plus ta jej mimika i te brwi XD)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Captain Kidd on 01 Mar 2008 17:36

Sun zaszła na wyspie... Pamiętam, bo było to w odcinku powtarzającym wszystkie dotychczasowe serie :>

I fajnie, że Locke'a nie było ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Lost

Postprzez Days on 01 Mar 2008 18:54

noto jak zaszla na wyspie, to czego sie nie martwia tym, ze zaraz ja szlag trafi? tzn wiem, ze dostala jakies medykamenty niby tak?

kurde juz nic nie pamietam z tego XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Lost

Postprzez Gina on 01 Mar 2008 19:54

no wlasnie tak no :> czekali czy nie kipnie, i wiem ze bylo dramatycznie, bo na poczatku wydawalo sie ze albo
a) to dziecko tego drugiego Japonca i niby bedzie zyc ale nie bedzie mogla spojrzec w oczy Jinowi
b) to dziecko Jina, bo na wyspie, i kopnie w kalendarz

okazalo sie ze to opcja b, ale bez dramatycznego finalu ;)

i mnie tam Locke nie przeszkadza ;) Ale fajnie, bo wiecej kogokolwiek innegp = mniej Desa i Faradaya :lmao:
I no fakt, wczoraj sobie capsy robilam do ikonek i do mnie doszlo, Juls rzeczywiscie swietnie wyglada :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film